November 23 2024 00:57:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Tak co Pepane???
Joe Hallenbeck
Lucka napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
No lita s Lionama, a pokud vim tak ti britskou techniku nelitaji.

Nelítá vždy jen s Liony....

Hm tak to si vsadim na Pepu Cool
313_FlyBoy
RY-C

1stCL Pepan
1stCL_SaBot napsal:
borci je to tak jak pise Wingman.
S Pepanem sme se strasne zridili a on do me zacal hustit, ze spojenci to s tim Spitem IX maji upne jednoduchy. Ze s tim sundaji na co si ukazou. No a ja mu rek, ze si pilot muze ukazovat na hodne hodne letadel, ale ze kdyz si ukaze na Bf109K-4, tak sestrel mit nebude. No a on rek ze jo a v pohode....ja ze ne....on ze jo....ja ze ne......on ze jo....ja ze ne.....on ze jo.....ja ze ne.....
no a takhle to vlastne cely zacalo Šklebící se

No hele SaBot za 1vý sme byli nasračky - obaCool
za 2 hý sem nikdy neprohlásil že to maj spojenci jednodužší a že na co si ukážou to maj sestřelený - tyhle řeči já nevedu ani nalitej - každý éro chce svoje!!!
za 3 tí - tu ještě nebylo zmíněno že daný souboj ( jestli k němu dojde ) by měl být ve výšce 5km a to na stejné energetické úrovni - tj headon bez výstřelu a jde se na to. Jak se tam doplácáme je každýho věc ale začít se má ve stejných podmínkách.

Já osobně a za sebe tvrdím - že kdybych měl K4 tak prostě nenajdu rozumný způsob jak spita IX za těchto podmínek napadnout - toto tu klidně veřejně prohlásím ať si myslí každej že sem lama - tohle se mi prostě ještě nikdy nepovedlo. Já osobně mít K4 a potkat Spita IX na stejné energetické úrovni - tak rovnou zdrhám a vtip je v tom že bych zdrhnul - ale napadnou ho - to já prostě i když bych měl k4 neumím...Mrknutí

a to je vše proč tu tak šaškujemCool

1stCL_SaBot
no ja to napsal tak nejak reverzne...tzn. ze sem vedel, ze sme se domluvili na fightu, ale uz si moc nepamatuju proc...tak sem to tak nejak splacnul.
Jak to teda vlastne bylo?

313_OTU_oblak
sabote, to je jedno. Pokud chcete IX vs K-4 dobře. pokud si netroufáte Úsměv na různé stroje tak jsou tu pořád dva nablýskané jaky-3 jenom lehce zajeté památným duelem vogona a gryzlova.. Úsměv

Ucho
1stCL Pepan napsal:
... že kdybych měl K4 tak prostě nenajdu rozumný způsob jak spita IX za těchto podmínek napadnout ...

hmm, druhej, třetí čelňák... a doufat, že spitfajrista vyměkne. To ale není moc rozumný :-)

Maxxis
Rook napsal:
[quote]haluz paja napsal:
Bf samozrejme musi do souboje vstoupit s vyskovou prevahou! Nebude prece utocit kdyz stoupe. Kdyz vidim ze spit ma jasne navrh,tak lehce zdrhnu,a pokusim se o utok pozdeji. Kazdopadne musis souperi vnutit svoji taktiku. Coz na rychlosti se da solidne budovat :yes:

pájo, je vidět že tydle souboje nelítáš (a na tom není nic špatnýho), proto mluvíš z cesty. Tím bych to uzavřel; nebo si to dej s Wingem a neteoretizuj.

to je kec, ponevadž paja litá naopak pouze tuto taktiku a nepodrizuje se točivým soubojům, mýlíš se !

Joe Hallenbeck
1stCL Pepan napsal:

...Já osobně a za sebe tvrdím - že kdybych měl K4 tak prostě nenajdu rozumný způsob jak spita IX za těchto podmínek napadnout...

Tak to te ujistim, ze nejsi sam kdo nenachazi rozumny zpusob. Šklebící se
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 13-07-2006 03:27
313_FlyBoy
RY-C

Lucka
1stCL Pepan napsal:
.... sem nikdy neprohlásil že to maj spojenci jednodužší a že na co si ukážou to maj sestřelený - tyhle řeči já nevedu ani nalitej - každý éro chce svoje!!!

Šklebící seŠklebící se

Mně jsi na TS něco podobného o Spitfiru říkal několikrát. A nalitej jsi nebyl. Šklebící se

Lavo
Lucka napsal:
Mně jsi na TS něco podobného o Spitfiru říkal několikrát. A nalitej jsi nebyl. Šklebící se

Hmmmm, ale Lucia ty predsa na TS nechodis...alebo uz ano???Vyděšený

313_OTU_oblak
posloucha...

312_Karl
sazim babicku na Pepiho

www.312raf.com
Ucho
BTW Jak to dopadlo? Jestli to dopadlo... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

1stCL Pepan
Ucho napsal:

Ještě to nedopadlo - SaBot se zesral strachy Úsměv

Ucho
:-)))
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

1stCL_SaBot
1stCL Pepan napsal:
Ucho napsal:

a pod voe
dnes ve 20:00 na hypperlobby

1stCL Pepan
1stCL_SaBot napsal:
1stCL Pepan napsal:
Ucho napsal:

a pod voe

neska??? hmmm no asi už něco mám...Mrknutí
navíc se nějak necítím ve své kůži - no co takhle někdy jindy třeba až budu mít lepší připojení nebo až nebude takový vedro, nabo až si konečně pořádně za... abych byl ve formě nebo až budu sparávně nalitej nebo co kdyby sme se na to nakonec vysrali???:shy:

310_cibule
No, dyť to říkám porád: nějak se dohodneme, néééé. Sme přeci šici lidi. Proč po sebě hned střílet. :hug:
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_SaBot
1stCL Pepan napsal:
1stCL_SaBot napsal:
1stCL Pepan napsal:
Ucho napsal:

a pod voe

navíc se nějak necítím ve své kůži - no co takhle někdy jindy třeba až budu mít lepší připojení nebo až nebude takový vedro, nabo až si konečně pořádně za... abych byl ve formě nebo až budu sparávně nalitej nebo co kdyby sme se na to nakonec vysrali???:shy:

ty voe, na tohle se teda vyserem, ale nechtel bys prijed do prahy zachlastat, ze bysme zas neco vykoumali?

1stCL_Wedge
Sabot...přesně, nejdřív se vožete a pak na to vlítněte!Šklebící se
Co se týče toho souboje Mk.IX a K4, pokud Vám nejde jen čistě o zkoušku výkonosti strojů, ale i o pilotní um, tak Vám s radostí pučim někoho z 313_OTU, aby Vám to vysvětlil, třebys 313_OTU_OTU_Pospu. A kdyby se Vám Zajíc ,rozmr*al moc brzy, tak to za něj klidně vezmu.Šklebící seŠklebící se

1stCL Pepan
1stCL_SaBot napsal:
1stCL Pepan napsal:
1stCL_SaBot napsal:
1stCL Pepan napsal:
Ucho napsal:

a pod voe

ty voe, na tohle se teda vyserem, ale nechtel bys prijed do prahy zachlastat, ze bysme zas neco vykoumali?

No uděláme tu akci "nonstop u Pepana" ale musíme to vošéfovat tak nějak aby přijel Mičuda s Novotňasem, Valhera a Clon aby bral zase nějaký ty antibiotika - víš aby to mělo tu správnou šťávu. Ale určitě to v dohledné době zpunktujemMrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,020,042 návštěv