Kluci, zaznamenal jsem naprosto obří skok FPS nahoru po aktualizaci windows 10 creators update. Psali, že má zlepšit podporu monitorů s vyšším rozlišením. Já mám 2k monitor. Může někdo potvrdit, že to není placebo? (Ale ono 180fps asi fakt není placebo)
New video about new C-101 EB Navigational Aids, which will be compatible with any DCS map.
Both front and rear cockpit are fully operational.
Will be available in next DCS update.
Dva reálný piloti dopraváků zkouší v DCS 2.0 marně natankovat s A-10C.
Osobně mě to uklidnilo páč já než natankuju tak spadnu To jsem zvědavej na horneta jak to s tím půjde, jestli to bude stejný peklo ... YouTube Video
Peklo, je to o cviku. Pro mě je tankování s A-10C jen rutina s prstem v zadku. Pokud mi systém nenadělí po posledních aktualizacích BSOD, což je každý druhý start systému.
Peklo, je to o cviku. Pro mě je tankování s A-10C jen rutina s prstem v zadku. Pokud mi systém nenadělí po posledních aktualizacích BSOD, což je každý druhý start systému.
Je poměrně jednoduché zjistit co BSoD způsobuje. V případě zájmu můžu udělat krátký návod.
U mě ten Win10 Creators update funguje bez problémů, chtělo to aktualizovat ovladače (viz. Radeon 17.4.2 - "Initial support for Windows10 Creators Update").
Leatherneck Simulations MiG-21bis - approach and landing
Developers tutorial video, showing the landing pattern with MiG-21bis.
Hey guys, we promised we will record proper landing pattern for DCS MiG-21bis, so here it is.
Check out subtitles in English.
Note that you can add subtitles for your own language! Help your friends with your own translation.
Říká, že měl poruchu navigačních systémů a nebyl schopen se rádiově spojit s lodí. Už mu docházelo palivo, tak to hodil na první loď, kterou našel. Po přistání měl palivo na minutu letu.
Upravil/a AJaromir dne 18-04-2017 18:43
To není věc ED. To je politika Youtube. Když uděláte překlad titulků, musí být ostatními náhodnými uživateli, jenž se také zapojují do překladů, schválen k jeho zveřejnění (kvůli ověření jeho korektnosti). Pak je teprve zveřejněn.
Upravil/a AJaromir dne 19-04-2017 17:49
Nechybí, právě mi po aktualizaci naspal DCS ze Mig 21 má poškozenou celistvost licenčního klíče... Podotýkám že před poslední aktualizací mi vše jelo bezproblémů... Se Starforcem mám už dlouholeté problémy...
Joe, už tu bylo několikrát napsáno, že před aktualizací na poslední OB nebo stable verzi se má 21 před aktualizací deaktivovat. Ne odinstalovat kvůli updatu ocrhany. Pokud ti nyní nejde aktivovat ani deaktivovat, použij regfix pro smazání registrace z registrů. https://www.digit...n_data.reg Před změnami hardwaru jako RAM, grafická karta nebo procesor je taky nutné všechny moduly před změnou hardwaru deaktivovat, abys nepřišel o aktivace.
Upravil/a AJaromir dne 19-04-2017 23:11
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.