November 23 2024 20:25:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
1stCL_Novotny
No třeba je problém jen to že opravdu nikdo nebyl ochoten programovat 100% poškození na přihlouplou střelbu do vlastního letadla. Nebo je to tolik důležité??

magot
Střelba do vlastního letadla = střelba z cizího letadla

CSW_Cassius Chaerea
X Novotny napsal:

No třeba je problém jen to že opravdu nikdo nebyl ochoten programovat 100% poškození na přihlouplou střelbu do vlastního letadla. Nebo je to tolik důležité??
No pro mne je damage model dost důležitý. Vystřelit a dát letadlu nějaké random poškození, nebo poškození stylem 5 kulek do levého křídla = ustřelení pravého křidélka, je pro mne závažnější chyba, než že letadlo X léta o 30 km/h pomaleji.

Nemluvě o tom, že ti hra padá dvakrát za večer po více jak dvou letech od vydání a ani po třech týdnech není opravný patch.

1stCL_Novotny
A děje se to při střelbě do cíle?? Nebo jen při sebeobětování?? Tohle je snad důležité na tom co podal Válec. Pokud je to u střelby do cíle je to průser jak cip! Ale pokud je to při 30s střelby do sebe sama?? To je mi upřímně buřt. Mrknutí

CSW_Cassius Chaerea
Tak si to zjisti. Se s někým domluv a vyzkoušej si to.

Ajvn
Hoši klídek jak to všechno chcete zjistit?
Vzpomínáte si na šukající Ju-87 s Ju-88 ? ( nebo už nevím jestli to byl He-111)
Tady je možné všechno!

1stCL_pbarry
Cassius Chaerea napsal:

No pro mne je damage model dost důležitý. Vystřelit a dát letadlu nějaké random poškození, nebo poškození stylem 5 kulek do levého křídla = ustřelení pravého křidélka, je pro mne závažnější chyba, než že letadlo X léta o 30 km/h pomaleji.

Nemluvě o tom, že ti hra padá dvakrát za večer po více jak dvou letech od vydání a ani po třech týdnech není opravný patch.

Dělat si závěr o DM na základě střelby do vlastního třepotajícího se letadla z třepotajícího se kulometu je o ničem. A pokud si střelbou do ocasu odpálil řízení na x-tý zásah, pak je to za mě ok. Víc problém vidím v přehnané výkonnosti UB a VJA.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Valec
Úsměv Úsměv

Valec
Pozor at nekomu nepraskne v hlave zilka to je moc nebezpecne.

Valec
K necemu ty videa dobre jsou.Urcite si pamatujete jak jsem tu daval video s IL2 kde jsem strilel zespoda do směrovky,vyskovky a on se najednou rozkouřil motor který jsem vůbec netrefil.No a tento nesmysl je se zda pryc.

Valec
U te Pesky nejspis bude jenom problém s tim hit pointem trupu.Kdyz se strili z jiného letadla na kridlo tak zásahy se objevuji jen natom kridle kde je zasazeno.Chtel bych videt toho Zajceva co v této hre dokaze strilet jen do zadni casti trupu.

magot
Hlavně se v tom damage modelu moc nevrtejte nebo budete akorát nasraný Šklebící se
Upravil/a magot dne 28-03-2016 18:25

CSW_Cassius Chaerea
1stCL_pbarry napsal:
Dělat si závěr o DM na základě střelby do vlastního třepotajícího se letadla z třepotajícího se kulometu je o ničem. A pokud si střelbou do ocasu odpálil řízení na x-tý zásah, pak je to za mě ok. Víc problém vidím v přehnané výkonnosti UB a VJA.
Vidím to co vidím a to je nesmysl a píčovina.

Co se týká VJačka, tak tam je problém v tom, že je jeho oldshatterhand model nastaven jen na jeden zásah, místo pěti.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 28-03-2016 17:52

petsild
Pojďte raději létat pořádný simulátor Šklebící se jako je Rise of Flight, tam je FM/DM ze všech simů zmáknutý nejlépe a nebudete se muset dál trápit i rozčilovat nad tím co tam tvůrci příště zas pose...
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
petsild napsal:

Pojďte raději létat pořádný simulátor Šklebící se jako je Rise of Flight, tam je FM/DM ze všech simů zmáknutý nejlépe a nebudete se muset dál trápit i rozčilovat nad tím co tam tvůrci příště zas pose...

YouTube Video

lochness
Litejte co chcete, ale hlavne to litejte v dobrem kolektivu, protoze to je ta vec, co dela 90% zabavy. Pak vas (sice pozlobi ale) nerozhodi ani nedokonaly FM/DM Úsměv
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Valec
X Novotny napsal:

A děje se to při střelbě do cíle?? Nebo jen při sebeobětování?? Tohle je snad důležité na tom co podal Válec. Pokud je to u střelby do cíle je to průser jak cip! Ale pokud je to při 30s střelby do sebe sama?? To je mi upřímně buřt. Mrknutí

Tady mas odpověď.A nepotrebujes strilet ani nejak dlouho.Pro upresneni.Toto je strelba z jiného letadla !!!

YouTube Video

Upravil/a Valec dne 29-03-2016 10:55

Baron
Nenapadlo by ma zobrať mašinu, prepnúť sa do strelca, rozstrieľať si stroj a hľadať v tom chyby. Z útokov na Pešku mám skúsenosť, že kam zasiahnem, tam sa objavia diery a odtiaľ ide biely/sivý/čierny dym (myslené krídla a centroplán). Ale to je streľba z iného stroja, je možné, že poškodenie mašiny vlastnou streľbou je urobené týmto spôsobom úmyselne (penalizácia za friendly fire?).

Na druhej strane - ťažko povedať, koľko vývojárov zo 777/1C chodí na SVK čítať tieto príspevky. Možno by bolo lepšie postnúť to do príslušného vlákna na IL2 fóre.
Hals - und Beinbruch!

Valec
Ale toto je strelba z jineho letadla.

Baron
Podla toho zasahu do jedneho miesta je to nejaky zadny strelec bud z pesky alebo Sturma, ktory stoji nedaleko neho. Neviem, a v konecnom dosledku to vlastne ani nie je dolezite. Ako som uz pisal, ak to povazujes za chybu, ktoru treba opravit, daj to na oficialne forum.
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,745 návštěv