No třeba je problém jen to že opravdu nikdo nebyl ochoten programovat 100% poškození na přihlouplou střelbu do vlastního letadla. Nebo je to tolik důležité??
No třeba je problém jen to že opravdu nikdo nebyl ochoten programovat 100% poškození na přihlouplou střelbu do vlastního letadla. Nebo je to tolik důležité??
No pro mne je damage model dost důležitý. Vystřelit a dát letadlu nějaké random poškození, nebo poškození stylem 5 kulek do levého křídla = ustřelení pravého křidélka, je pro mne závažnější chyba, než že letadlo X léta o 30 km/h pomaleji.
Nemluvě o tom, že ti hra padá dvakrát za večer po více jak dvou letech od vydání a ani po třech týdnech není opravný patch.
A děje se to při střelbě do cíle?? Nebo jen při sebeobětování?? Tohle je snad důležité na tom co podal Válec. Pokud je to u střelby do cíle je to průser jak cip! Ale pokud je to při 30s střelby do sebe sama?? To je mi upřímně buřt.
No pro mne je damage model dost důležitý. Vystřelit a dát letadlu nějaké random poškození, nebo poškození stylem 5 kulek do levého křídla = ustřelení pravého křidélka, je pro mne závažnější chyba, než že letadlo X léta o 30 km/h pomaleji.
Nemluvě o tom, že ti hra padá dvakrát za večer po více jak dvou letech od vydání a ani po třech týdnech není opravný patch.
Dělat si závěr o DM na základě střelby do vlastního třepotajícího se letadla z třepotajícího se kulometu je o ničem. A pokud si střelbou do ocasu odpálil řízení na x-tý zásah, pak je to za mě ok. Víc problém vidím v přehnané výkonnosti UB a VJA.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
K necemu ty videa dobre jsou.Urcite si pamatujete jak jsem tu daval video s IL2 kde jsem strilel zespoda do směrovky,vyskovky a on se najednou rozkouřil motor který jsem vůbec netrefil.No a tento nesmysl je se zda pryc.
U te Pesky nejspis bude jenom problém s tim hit pointem trupu.Kdyz se strili z jiného letadla na kridlo tak zásahy se objevuji jen natom kridle kde je zasazeno.Chtel bych videt toho Zajceva co v této hre dokaze strilet jen do zadni casti trupu.
1stCL_pbarry napsal:
Dělat si závěr o DM na základě střelby do vlastního třepotajícího se letadla z třepotajícího se kulometu je o ničem. A pokud si střelbou do ocasu odpálil řízení na x-tý zásah, pak je to za mě ok. Víc problém vidím v přehnané výkonnosti UB a VJA.
Vidím to co vidím a to je nesmysl a píčovina.
Co se týká VJačka, tak tam je problém v tom, že je jeho oldshatterhand model nastaven jen na jeden zásah, místo pěti.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 28-03-2016 17:52
Pojďte raději létat pořádný simulátor jako je Rise of Flight, tam je FM/DM ze všech simů zmáknutý nejlépe a nebudete se muset dál trápit i rozčilovat nad tím co tam tvůrci příště zas pose...
Pojďte raději létat pořádný simulátor jako je Rise of Flight, tam je FM/DM ze všech simů zmáknutý nejlépe a nebudete se muset dál trápit i rozčilovat nad tím co tam tvůrci příště zas pose...
Litejte co chcete, ale hlavne to litejte v dobrem kolektivu, protoze to je ta vec, co dela 90% zabavy. Pak vas (sice pozlobi ale) nerozhodi ani nedokonaly FM/DM
A děje se to při střelbě do cíle?? Nebo jen při sebeobětování?? Tohle je snad důležité na tom co podal Válec. Pokud je to u střelby do cíle je to průser jak cip! Ale pokud je to při 30s střelby do sebe sama?? To je mi upřímně buřt.
Tady mas odpověď.A nepotrebujes strilet ani nejak dlouho.Pro upresneni.Toto je strelba z jiného letadla !!!
Nenapadlo by ma zobrať mašinu, prepnúť sa do strelca, rozstrieľať si stroj a hľadať v tom chyby. Z útokov na Pešku mám skúsenosť, že kam zasiahnem, tam sa objavia diery a odtiaľ ide biely/sivý/čierny dym (myslené krídla a centroplán). Ale to je streľba z iného stroja, je možné, že poškodenie mašiny vlastnou streľbou je urobené týmto spôsobom úmyselne (penalizácia za friendly fire?).
Na druhej strane - ťažko povedať, koľko vývojárov zo 777/1C chodí na SVK čítať tieto príspevky. Možno by bolo lepšie postnúť to do príslušného vlákna na IL2 fóre.
Podla toho zasahu do jedneho miesta je to nejaky zadny strelec bud z pesky alebo Sturma, ktory stoji nedaleko neho. Neviem, a v konecnom dosledku to vlastne ani nie je dolezite. Ako som uz pisal, ak to povazujes za chybu, ktoru treba opravit, daj to na oficialne forum.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.