Když je tu řeč o těch výkonech letadel, nevíte, jak je to s programem IL-2 compare? Mám verzi IL-2 compare 4.11 (LesniHU) a při srovnání s IL-2 compare HSFX6 jsou poměrně velké rozdíly v parametrech letadel, třeba ve stoupavosti a turn time. Která z těch verzí IL-2 compare má být reálnější, nebo je snad ten rozdíl v módu HSFX a normální verzí sturmovika? Díky za odpověď.
Když je tu řeč o těch výkonech letadel, nevíte, jak je to s programem IL-2 compare? Mám verzi IL-2 compare 4.11 (LesniHU) a při srovnání s IL-2 compare HSFX6 jsou poměrně velké rozdíly v parametrech letadel, třeba ve stoupavosti a turn time. Která z těch verzí IL-2 compare má být reálnější, nebo je snad ten rozdíl v módu HSFX a normální verzí sturmovika? Díky za odpověď.
Záleží, jestli máš zaplej History mod, nebo ne. Ten mód je úplně k ničemu a jen ta letadla deformuje do naprosto nereálné formy. Bez history modu to ukazuje obdobně jako 4.11 (+/-).
Záleží, jestli máš zaplej History mod, nebo ne. Ten mód je úplně k ničemu a jen ta letadla deformuje do naprosto nereálné formy. Bez history modu to ukazuje obdobně jako 4.11 (+/-).
Díky za info, ale i tak jsou v parametrech docela rozdíly.
Třeba Bf-109E4 má podle IL-2 compare 4.11: 2597 kg; climb=15,7 m/s; tt=23,5 sec.
V případě IL-2 compare HSFX6: 2200 kg; climb=19,5 m/s; tt=19,3 sec.
Lítám klasickou 4.12.2 a spíš mě zajímalo, když přejdu na HSFX, jak moc se změní vlastnosti letadel a který mód je tedy reálnější. A náhodou, nechystá se také aktualizace pro IL-2 compare 4.13? Díky.
Díky za info, ale i tak jsou v parametrech docela rozdíly.
Třeba Bf-109E4 má podle IL-2 compare 4.11: 2597 kg; climb=15,7 m/s; tt=23,5 sec.
V případě IL-2 compare HSFX6: 2200 kg; climb=19,5 m/s; tt=19,3 sec.
Lítám klasickou 4.12.2 a spíš mě zajímalo, když přejdu na HSFX, jak moc se změní vlastnosti letadel a který mód je tedy reálnější. A náhodou, nechystá se také aktualizace pro IL-2 compare 4.13? Díky.
Jednoduchá odpověď je že rozdíl není žádný, bo HSFX na stock letouny nesahají. Jedině jak píšou výše, compare je pro Expert mod, tj. zajímavý mod který rozšiřuje možnosti programu včetně kontroverzních úprav FM letadel. Na HSFX přecházet nemusíš jen ji dle potřeby aktivuješ.
Dovoľujem si zatiaľ len video... Khalkhyn Gol 1939
... kampaň nebude treba sťahovať nakoľko vyjde v patchi 4.13 . Keďže nie som žiadny znalec tvorby videa, až keď som to dal dokopy bolo mi povedané, že som mal "niečo, niekde" nastaviť, aby bol širokouhlý obraz... tak bohužiaľ nie je...
Série IL2-1946/DT pravděpodobně skončí ve verzi 4.13 RC2. Poslední core kodér definitivně ukončil činost. S ním jde do hrobu i kód. RC2 je již notnou dobu hotova, avšak nezapakována, stále se čeká na odezvu ... v plánu je pokračovat v započatých projektech v neofiko nebo hsfx releasech. Nakolik je to realizovatelné není zatím moc jasné ...
Ještě probíhá nějaká komunikace s Loftem a uvidí se.
Série IL2-1946/DT pravděpodobně skončí ve verzi 4.13 RC2. Poslední core kodér definitivně ukončil činost. S ním jde do hrobu i kód. RC2 je již notnou dobu hotova, avšak nezapakována, stále se čeká na odezvu ... v plánu je pokračovat v započatých projektech v neofiko nebo hsfx releasech. Nakolik je to realizovatelné není zatím moc jasné ...
Ještě probíhá nějaká komunikace s Loftem a uvidí se.
Ak by sa nasiel niekto, kto by sa podujal na vytvorenie Virtual online War (pamata si este vobec niekto na VoW na Sturmovi?) pre BoS, bol by som mu neskonale vdacny (a samozrejme napomocny)
VOW byl první organizovanou "online" kampaní ve Šturmu, sahá kamsi do let 2002 - 2003. Pochybuji ale, že by její koncept dnes dokázal někoho zaujmout. To spíš něco na způsob VEF, VWF, resp. obecně koncepce BW.
Současný BoS to ale myslím ještě nedokáže (rozhodně ne bez plnohodnotného mission builderu).
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.