November 24 2024 07:41:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
magot
Bart Simpson napsal:
O Bf-110 G-4 DT už vie? Zamračený

Tohle není DT model to je nějaká mizérie, DT model vypadá mnohem lépe.
Externí model kupodivu zcizen zřejmě nebyl, jen nehotový radar.

Bart Simpson
magot napsal:
Bart Simpson napsal:
O Bf-110 G-4 DT už vie? Zamračený

Tohle není DT model to je nějaká mizérie, DT model vypadá mnohem lépe.
Externí model kupodivu zcizen zřejmě nebyl, jen nehotový radar.

Ide len o to, že nikde inde to nerobí, ani v DBW či UP. Tak sa to muselo pos*ať niekde pri vytváraní HSFX 6. Úsměv
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

magot
A co se posralo G4 normálně jde nebo co?

Bart Simpson
magot napsal:
A co se posralo G4 normálně jde nebo co?

Takže G-4 pracuje normálne? Stačilo povedať skorej, že je chyba na mojej strane. Tak pardón!
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Koty
Vážení soudruzi, čtěte:Cool
Našel jsem ne ani tak bug, jako spíš chybu. V 3D modelu. A dost závažnou. Podívejte se tedy na T-6ku v HSFX. A pak na fotografii reálné T-6. vypadají docela jinak. Konkrétně - jediné, co je v HSFX zprávně je dvoulistá vrtule a možná podvozek. Jinak - náběžná hrana je rovná (při pohledu shora) má být lomená, rovné má být křídlo u zadní hrany.při pohledu zpředu má být křídlo na horní straně rovné - ne do U jako je tomu teď. A ocas je úplná katastrofa. Promiňte, ale SBD s jinou (a ještě ani ne úplně korektní) kabinou a dvoulistou vrtulí se přece nedá nazývat Harvardem. To dá rozum, ne?!

A proto, plánuje se náprava? Jsem totiž velice rozhořčen Naštvaný

A zadruhé. Co znamená ta duplicitní R-10 pod jiným jménem? (možná se jedná o licenční výrobu - jdu prověřit a možná že to editem odstraním)
EDIT: Tak nakonec je Breda Ba.65 něco úplně jiného než R-10. Takový nedokonalosti Bé...
Upravil/a Koty dne 01-08-2012 17:13
Rien n'est parfait; c'est la vie!

310_Podrs
Víš co, Sašo?... Úsměv

http://www.310raf.com
1stCL_Fucida
My nemít Kotyho, tak se tu celej den ani nezasmějeme Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Hien
Další nepřesnost u G 14.Hlavně kulometů mají být při pohledu shora v rovině.Ve hře jsou vzájemně posunuty.

magot
1stCL_Hien napsal:
Další nepřesnost u G 14.Hlavně kulometů mají být při pohledu shora v rovině.Ve hře jsou vzájemně posunuty.

můžeš hodit screen?

// edit
Tak dobrý už nemusíš, Fucida to už zařídil Úsměv
Upravil/a magot dne 01-08-2012 22:25

magot
Koty se nám velice rozhořčil!

Bych pravdu řekl nevím proč tam je ta rádobyBreda ale zřejmě kvůli co-op misím HSFX kde se používala ve verzi 5 tak aby je nemuseli předělávat.
A na Texana sral pes .. Šklebící se

Koty
jo fuči o Berlíně 36 a Curychu 37 už nepíšeš, tak se směju jinde. Magote, ano, jsem opravdu rozhořčen. Tu Bredu bych ještě jakš-takš pochopil, ale ten Harvi je docela dost odfláklej a řekl bych, že ani nemá původní výkony... a už vůbec nemá korektní výzbroj...

EDIT: A Fuči, MK108 je horší jak ŠVAK, páč modrý smrdějŠklebící se
Upravil/a Koty dne 02-08-2012 09:38

magot
Koty napsal:
jo fuči o Berlíně 36 a Curychu 37 už nepíšeš, tak se směju jinde. Magote, ano, jsem opravdu rozhořčen. Tu Bredu bych ještě jakš-takš pochopil, ale ten Harvi je docela dost odfláklej a řekl bych, že ani nemá původní výkony... a už vůbec nemá korektní výzbroj...

šak třicítka pro stíhače není výhra

Jenicek
magot napsal:
Koty napsal:

Opravdu? Myslím, že Werner by Ti rád něco vysvětlil... Šklebící se

Mrknutí

Koty
ECL_Jenicek napsal:
magot napsal:
Koty napsal:

Mrknutí

Třicítka je k ničemu!!! Šklebící se Takový eso, aby mě sundal z úhlu určitě není. Na to je potřeba kadenci a slušnou zásobu munice... Jediná výhoda třicítky je ta, že v neznalých a bomberech budí respekt... Já se ale neleknu Vyděšený A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí... a nebo líp - ať mi tu 108čku zkusí narvat na šestku a účinně použít Pff

WT_Horrido
Úsměv Znát vlastní nevědomost je nejlepší část našich vědomostí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

606_Temp
Koty, už to lítáš i online, nebo ti to tam má někdo narvat nějak jinak?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_Podrs
606_Tempik napsal:
Koty, už to lítáš i online, nebo ti to tam má někdo narvat nějak jinak?

Poštou?

http://www.310raf.com
606_Druindin
Koty napsal:
ECL_Jenicek napsal:
magot napsal:
Koty napsal:

Mrknutí

Třicítka je k ničemu!!! Šklebící se Takový eso, aby mě sundal z úhlu určitě není. Na to je potřeba kadenci a slušnou zásobu munice... Jediná výhoda třicítky je ta, že v neznalých a bomberech budí respekt... Já se ale neleknu Vyděšený A komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí... a nebo líp - ať mi tu 108čku zkusí narvat na šestku a účinně použít Pff

Koty ty seš ale "bembek"
Doporučuji ti navšívit AOE servr kde ti někteří experti názorně ukážou jak se Mk108 používá.
např http://mc.sychrov...yerid=2078
A ty dva co sundal nejsou žádny ořezávátka, aby bylo jasno...

repa
Jooo Werner to je šikulaMrknutí

Koty
Pche... online lítám. Ale všichni jsou CHEATEŘI Šklebící se Ale jednou jsem tam honil jednoho v Bf-109... Prvně jsem nevěděl, že to je zrovna Bf-109... Měl jsem FW-190 A3 a myslel jsem že je to mark pětka spit...

A ubec - na AOE to počítá takovoudle statistiku???

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,956 návštěv