March 08 2026 02:44:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
Tajpan
CZS_Scharck napsal:
Kua proč jsem se tak těšil na Hummela a teď, když ho mám a už jsem do něj narval vychytávky za 900 000, je stále tak mizernej ??!
Rychlejší nabíjení, rychlejší zaměřování, síť, posádka na 100% a stejně se většinou na 1.-2. ránu netrefím, což při "rychlosti" nabíjení a zaměření fakt nase*e. Naštvaný
Zlatej můj Grille Ausf. M, to je mazel. Zamračený

som rád, že nie som jediný nasratý na Hummela.
zlatý Grille. Vyděšený

Otázka : je tu niekto aj "spojenecký artilerista" ?

zaujímalo by ma , aké sú tie americké samochodky.
hlavne tá M41.
aký má dostrel, odmer, námer, a kolko spotrebuje za jeden výstrel.

Hanss
to ste asi nejezdili hummela na předcházejícím buildu...teď je zase milášek Úsměv v porovnání s SU-8 navíc zabiják i na blízko, rychlej, obratnej Úsměv

Tajpan
to ano. mám ho asi týžden. Mrknutí
len mi vadí, že munícia je tak drahá.

czs_scharck
No už se mi s Hummelem povedlo "křápnout" až 7 protivníků za bitvu ... je to myslím už krapet lepší.
S Grillem tvoří v garáži dobrou dvojku.

Grad Vyděšený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Serza
Dneska sem si koupil (po trech mesicich znechuceni z Hetzera, v poslednim patchi se z nej stal spravny Killermachine) StuG III. A je to BEAST. Zatim perfektni vysledky s nim.

311_Mart
Já jsem byl s Hetzerem "spokojený" když jsem jej osadil "stopětkou", sice je mrcha krapet nepřesná, ale docela potěší, když poslední tank na listu polouská pět nepřátelCool Vozil jsem jenom tříštivé, s průbojnýma to nemělo cenu. Nehorázně mě ale sere, že těch tabulkových 42 km/h vytáhne jenom z kopce, po rovině max 29 km/h a to i na asfaltu/kostkách! I blbé kávéčko udělá těch svých 32 km/h na rovině. Ten základovej 100k motor jsem v tom ani neměl a i s tou 165k Scanií to byl spíš nestíhač. Hlavně, že LT 38 i Grille tam mají 200k Praga EPA/3 nebo co si to tam ti kjeténi vycucali z prstů. Kua zas sem nasranej jako to prasátko...

Stug byl mazel, zvlášť s Pantherovským dělemMrknutí
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Serza
Pantherovske delo: Pak 39 L/70? Teda nevim jestli Pak 39, ale neco L/70 na tuty.

311_Mart
Jj 75mm, 70 ráží.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

1stCL_Fucida
Barbare! PAK (Panzer Abwehr Kanone) není tankový kanon Úsměv

KwK 42/L70 je pantherovské dělo. Nicméně v téhle arkádě se dá údajně cokoliv namontovat kamkoliv Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Uplně vidím StuG III jak z něj trčí kanon délky 70 ráží Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hanss
v téhle arkádě mají samohybky PaK a tanky KwK.

TozziFan
Serza napsal:
... StuG III. A je to BEAST. Zatim perfektni vysledky s nim.

myslíš toto -http://www.youtub...re=related

WT_Horrido
Hehe, jako nový a i s Ostketten.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
pekné.
.... no nič , cez leto beriem lopatu a idem do Ruska vykopat si Tigra alebo KV-čko. Šklebící se

Serza
Presne toho Tozzi. Preci jen musim uznat, ze moje T43 ho louska docela pekne :-)

1stCL_Wolke
1stCL_Fucida napsal:
Barbare! PAK (Panzer Abwehr Kanone) není tankový kanon Úsměv

KwK 42/L70 je pantherovské dělo. Nicméně v téhle arkádě se dá údajně cokoliv namontovat kamkoliv Úsměv

Nó, zas až tak hrozný to v tej arkádě není, ale cpát na na Kočičku PAK je smutné... Docela mě takové věci mrzí, mám asi dosti naivní představu, že když už si na toho tankistu hraju tak si třeba o té technice a vůbec o tom tématu něco zjistím... Jak ale vidno, jsem na omylu...

Jinak na StuGinách s delšíma (protitankovýma) laufama byly tuším bez vyjímky kanony StuK.

Serza
Jo, je to StuK.

j4ck41
sice vim ze to je kazdymu fu(c)k ale i tak ... KONECNE vcera jsem mel moznost ocenit KV v plny krase ... vetsinou se dostavam do bitev s Tigrama, ISkama a jinejma jednoranejma louskackama, ale vcerejsi Ruinsberg to byla jina ... za celou hru 70x zasazenej a jen lehce pod 50% HP ... hlavne ten posledni zbyvajici nepritel v PzKpfw III kterej kolem me lital jak vzteklej pes musel bejt vyslovene nestastnej Cool

Merten
Za sebe říkám že mě to už přestalo bavit.Ani ne proto jaká ta hra je to že jsou ruský tanky ufo mě vážně nesere co mě ale neskutečně točí je nebetyčná DEMENCE naprosté většiny účastníků.Když z 15ti členýho družstva používá hlavu slovy 5 ks tak je to zázrak zbytek ji má jen proto aby jim když prší nesralo do hlavy.Naštvaný

Tajpan
2Horrido: Nečítaj ,prosím!!! Úsměv
jojo ,KV plus ten námorný 107mm kanon , to je paseka. a ked sú proti tomu PzIII, T46 a iným mrňavci, to je masaker. Vyděšený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-03-2026 12:24
večerníček z třetí říše https://youtu.be/.
..N8z5guABCb

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

39,617,108 návštěv