November 24 2024 18:46:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
1stCL_Novotny
Muhehe, tak tohle mne dostalo!! Dávám deset bodů!! Šklebící se
----
YouTube Video

Rumcajs
MiraCZ napsal:
Dejte mi dynamickou, dlouho trvající kampaň se spoustou nezávisle na sobě se pohybujících pozemních jednotek ( a tím pádem i cílů ), do toho krom živých pilotů i přimíchané Al letouny, pravidelné střídaní den a noc, náhodné změny počasí a já rád otevřu peněženku a podpořím..

Edit : jestli dobře koukám a čtu ve vedlejším vlákně tak ono snad i něco takového skoro už existuje...že by, nebo jak to funguje ??
Je to tak, že 777 dodává nástroj. Je na komunitě, aby si tím nástrojem tohle pořídila. Někdo kvůli tomu na ně nadává, jiní se chopili příležitosti a tvoří. Již existují jak offline tak online kampaně. Shodou okolností s klukama lítáme jednu online dycky v pátek večer. Offline mě osobně nezajímá, tak se tomu nevěnuju. Ale všiml jsem si na fóru, že již snad existuje nějaký generátor kampaní.

Jinak je to samozřejmě docela malá komunita. Denně je online současně něco přes stovku pilotů. Tedy co vidím kolem té osmé až desáté večer. No a včera byl problém se dostat na server Wings of Liberty, protože byl neustále na limitu, který aktuálně je 64 hráčů. Od první public bety jsem nikdy neměl problém najít online zábavu. Každý den se to sejde a lítá se.
Non est specifica

saldy
Dynamický singl kampaně jsou hnus, moje zkušenost, možná to je věc vkusu. Já chci jen solidní nástroj pro tvorbu misí/kampaní.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Ajvn
Ty voe Novotný to je fakt dobré.MrknutíMrknutíMrknutí

CSW_Cassius Chaerea
Pěkný videjko s išáčkem. Úsměv

Ajvn
Mňo Šinci abych pořád neskuhral.

Tak víte co se mi v BoS fakt fest líbí?

Varování před pádem do vrtáku. Když utahuješ utaženou Šklebící se bojovou zatáčku stále víc a víc a dostáváš se na hranici pádové rychlosti, tak se tahle skutečnost projevuje kromě "zatmívání, charakteristickými zvuky+chvěním-třesenim letounu. Což je věc k nezaplacení. Majitelům klacků s FF tohle zřejmě nic neřekne, ale pro mě který ptřím do kategorie FF nesnášejíc a tudíš nemajíc jsou tyhle vlstnosti kardinálním přínosem. U tohohle simu vůbec nemusím používat svou nahrážku FF. Fakt moc dobré.ÚsměvMrknutí

1stCL_Fucida
Mám obecnej dotaz: jak válčíte v BOS s micro stutteringem? Je cesta se ho rozumně zbavit jinak, než investicí do monitoru s G-sync?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Deschain
1stCL_Fucida napsal:

Mám obecnej dotaz: jak válčíte v BOS s micro stutteringem? Je cesta se ho rozumně zbavit jinak, než investicí do monitoru s G-sync?

Já kvůli BoS investoval do procesoru, ten mi hodně pomohl v kombinaci s Vsync

Baron
X Novotny napsal:

Muhehe, tak tohle mne dostalo!! Dávám deset bodů!! Šklebící se
----
YouTube Video

Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
1stCL_Fucida napsal:

Jakákoli jiná metoda než G-Sync či FreeSync vede k stutteringu nebo tearingu. Jediné, co by mohlo fungovat, je omezení FPS na vhodnou mez, pod kterou ti ti nikdy nepadá a v-sync. Jako smysluplná alternativa se mi jeví 144Hz monitor a hodně rychlá karta a procesor. Pokud to udrží vysoké FPS - řekněme nad 70, pak ten micro stuttering není tak hrozný. Jak jsem psal, mám dvě lítací PC a na tom druhém záložním mám GTX 960, i7 3770 a Full HD monitor s 144Hz. Taková kombinace udrží dostatečně vysoké FPS, aby v-sync necukalo. Dojem z toho je pak slušnej.
Nicméně si všimni nadšení Deschaina z G-Sync a vysokého rozlišení a určitě i FPS. Zkrátka tak úplně nekecám, když říkám, že to je opravdu znát a že je z toho člověk nadšenej jak malé děcko.
Non est specifica

1stCL_Fucida
Mě po přechodu na 970 (z 560Ti) začal trápit právě micro stuttering. Předtím mě trápily jiné věci Úsměv. Blbý je, že patřím zrovna mezi osoby, které jsou na tohle tak nějak citlivé. Inu což, když už jsem si za složený státnice koupil za odměnu 970, tak si koupím ještě toho mončičáka Úsměv. 4K zatím nenakrmím a s IPS displejema od Aceru mám celkem dobrý zkušenosti, přečetl jsem nějaké recenze a nezní to úplně zle. Jen by to tedy mohlo stát polovinu Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Držím palce Fuči. BOS ale i CloD a ROF na 2560*1440 vypadaj úžasně. Letadla se daj identifikovat na větší vzdálenosti než na FULL HD. A 144Hz monitor s G-Sync, to je prostě plynulost sama. Navíc ta GTX 970 ve vzduchu (jako ne na letišti) jede někde kolem 80 - 100 FPS. Zkrátka si myslím, že nebudeš litovat.

Stran tý citlivosti na micro stuttering tě úplně chápu. Mám to stejně. Vadí mi input lag, micro stuttering, tearing, poblikávání atd. Jsem asi divnej.
Non est specifica

magot
Mám obavu Fuči že ten mončičák to tak úplně asi nevyřeší ... a tahle věc asi dost vadí každému, nejen tobě ...
Zlatá 560ti, sice stará a nevykonná ale tuhle srágoru jsem zatím neřešil ani u DCS v plné palbě ...

Celej ten problém je v komunikaci mezi čipy a časovými rozdíly, čert vem ten multitasking. Zkus omezit fungování jader aby to jelo primárně jenom na jednom.

Baron
Developer Diary 105: http://forum.il2s.../?p=279187

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_08_2015/post-7693-0-90384200-1439570514.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_08_2015/post-7693-0-63558400-1439570520.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_08_2015/post-7693-0-22211000-1439570523.jpg
Upravil/a Baron dne 14-08-2015 20:18
Hals - und Beinbruch!

CSL1_Talbot
1stCL_Fucida napsal:

Mě po přechodu na 970 (z 560Ti) začal trápit právě micro stuttering. Předtím mě trápily jiné věci Úsměv. Blbý je, že patřím zrovna mezi osoby, které jsou na tohle tak nějak citlivé. Inu což, když už jsem si za složený státnice koupil za odměnu 970, tak si koupím ještě toho mončičáka Úsměv. 4K zatím nenakrmím a s IPS displejema od Aceru mám celkem dobrý zkušenosti, přečetl jsem nějaké recenze a nezní to úplně zle. Jen by to tedy mohlo stát polovinu Úsměv.

Hmmm,mne zrovna zajtra pride,som zvedavy-tiez mam dajake citlive oko.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

Paulus
Oproti Vám mám velmi slabou grafiku 460. Přesto mohu nastavit Graphics na High. Pokud jsem tak učinil, začal se mi projevovat micro stuttering. Po nastavení na Low micro stuttering zmizel. Třeba Vám to taky pomůže.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Pepe
Barone, ty obrázky vypadají úžasně. Jako vždy když jde o prezentaci a tak se uvidí jak se to projeví v simu.

Baron
Pravda Pepe. Uvidime uz o niekolko tyzdnov.
Hals - und Beinbruch!

Pepe
Držím palce vývojářům a těším se. Úsměv

magot
akorát ten panzer má na kolech zimní texturu to vypadá .. nebo projel nádrží s mlíkem ..

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,567 návštěv