MiraCZ napsal:
Dejte mi dynamickou, dlouho trvající kampaň se spoustou nezávisle na sobě se pohybujících pozemních jednotek ( a tím pádem i cílů ), do toho krom živých pilotů i přimíchané Al letouny, pravidelné střídaní den a noc, náhodné změny počasí a já rád otevřu peněženku a podpořím..
Edit : jestli dobře koukám a čtu ve vedlejším vlákně tak ono snad i něco takového skoro už existuje...že by, nebo jak to funguje ??
Je to tak, že 777 dodává nástroj. Je na komunitě, aby si tím nástrojem tohle pořídila. Někdo kvůli tomu na ně nadává, jiní se chopili příležitosti a tvoří. Již existují jak offline tak online kampaně. Shodou okolností s klukama lítáme jednu online dycky v pátek večer. Offline mě osobně nezajímá, tak se tomu nevěnuju. Ale všiml jsem si na fóru, že již snad existuje nějaký generátor kampaní.
Jinak je to samozřejmě docela malá komunita. Denně je online současně něco přes stovku pilotů. Tedy co vidím kolem té osmé až desáté večer. No a včera byl problém se dostat na server Wings of Liberty, protože byl neustále na limitu, který aktuálně je 64 hráčů. Od první public bety jsem nikdy neměl problém najít online zábavu. Každý den se to sejde a lítá se.
Varování před pádem do vrtáku. Když utahuješ utaženou bojovou zatáčku stále víc a víc a dostáváš se na hranici pádové rychlosti, tak se tahle skutečnost projevuje kromě "zatmívání, charakteristickými zvuky+chvěním-třesenim letounu. Což je věc k nezaplacení. Majitelům klacků s FF tohle zřejmě nic neřekne, ale pro mě který ptřím do kategorie FF nesnášejíc a tudíš nemajíc jsou tyhle vlstnosti kardinálním přínosem. U tohohle simu vůbec nemusím používat svou nahrážku FF. Fakt moc dobré.
Mám obecnej dotaz: jak válčíte v BOS s micro stutteringem? Je cesta se ho rozumně zbavit jinak, než investicí do monitoru s G-sync?
Jakákoli jiná metoda než G-Sync či FreeSync vede k stutteringu nebo tearingu. Jediné, co by mohlo fungovat, je omezení FPS na vhodnou mez, pod kterou ti ti nikdy nepadá a v-sync. Jako smysluplná alternativa se mi jeví 144Hz monitor a hodně rychlá karta a procesor. Pokud to udrží vysoké FPS - řekněme nad 70, pak ten micro stuttering není tak hrozný. Jak jsem psal, mám dvě lítací PC a na tom druhém záložním mám GTX 960, i7 3770 a Full HD monitor s 144Hz. Taková kombinace udrží dostatečně vysoké FPS, aby v-sync necukalo. Dojem z toho je pak slušnej.
Nicméně si všimni nadšení Deschaina z G-Sync a vysokého rozlišení a určitě i FPS. Zkrátka tak úplně nekecám, když říkám, že to je opravdu znát a že je z toho člověk nadšenej jak malé děcko.
Mě po přechodu na 970 (z 560Ti) začal trápit právě micro stuttering. Předtím mě trápily jiné věci . Blbý je, že patřím zrovna mezi osoby, které jsou na tohle tak nějak citlivé. Inu což, když už jsem si za složený státnice koupil za odměnu 970, tak si koupím ještě toho mončičáka . 4K zatím nenakrmím a s IPS displejema od Aceru mám celkem dobrý zkušenosti, přečetl jsem nějaké recenze a nezní to úplně zle. Jen by to tedy mohlo stát polovinu .
Držím palce Fuči. BOS ale i CloD a ROF na 2560*1440 vypadaj úžasně. Letadla se daj identifikovat na větší vzdálenosti než na FULL HD. A 144Hz monitor s G-Sync, to je prostě plynulost sama. Navíc ta GTX 970 ve vzduchu (jako ne na letišti) jede někde kolem 80 - 100 FPS. Zkrátka si myslím, že nebudeš litovat.
Stran tý citlivosti na micro stuttering tě úplně chápu. Mám to stejně. Vadí mi input lag, micro stuttering, tearing, poblikávání atd. Jsem asi divnej.
Mám obavu Fuči že ten mončičák to tak úplně asi nevyřeší ... a tahle věc asi dost vadí každému, nejen tobě ...
Zlatá 560ti, sice stará a nevykonná ale tuhle srágoru jsem zatím neřešil ani u DCS v plné palbě ...
Celej ten problém je v komunikaci mezi čipy a časovými rozdíly, čert vem ten multitasking. Zkus omezit fungování jader aby to jelo primárně jenom na jednom.
Mě po přechodu na 970 (z 560Ti) začal trápit právě micro stuttering. Předtím mě trápily jiné věci . Blbý je, že patřím zrovna mezi osoby, které jsou na tohle tak nějak citlivé. Inu což, když už jsem si za složený státnice koupil za odměnu 970, tak si koupím ještě toho mončičáka . 4K zatím nenakrmím a s IPS displejema od Aceru mám celkem dobrý zkušenosti, přečetl jsem nějaké recenze a nezní to úplně zle. Jen by to tedy mohlo stát polovinu .
Hmmm,mne zrovna zajtra pride,som zvedavy-tiez mam dajake citlive oko.
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
Oproti Vám mám velmi slabou grafiku 460. Přesto mohu nastavit Graphics na High. Pokud jsem tak učinil, začal se mi projevovat micro stuttering. Po nastavení na Low micro stuttering zmizel. Třeba Vám to taky pomůže.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.