November 24 2024 20:07:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Ajvn
Jo Rume,ale abych nebyl k Bosbubáku jen kritický. Vtomhle simu je něco super vynikajicího kteroužto záležitost nenajdeš nikde jinde. (Jestli je v Palockonu to nevím ten nemám.)

Ale o tom až zítra, bo teď už nemám čas, bo musím jít lítat.

Takže nikam se zítra moc nevzdaluj ja si Tě potom Doškolím!Šklebící se

Ajvn
Je to tak vynikající záležitost, že jsem ten elaborát musel napsat dvakrát. buď gatov!
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Powerty
C.202 má gondoly, ne zbraně v křídle!

1stCL_Fucida
Tak pak je určité zpomalení (zhruba jako u 109 G-x/R6) samozřejmě očekávané Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Tak do BOSka je MC.202 pomalý. Na Stalingrad už to úplně nestačí. Jak 1 ji zjevně dožene. V manévrovém souboji jsem pak dvě MC.202 sundal. Těžko říct, za co může letadlo a za co pilot, ale přišlo mi, že výkonově MC.202 na toho Jaka tak úplně nemá. Nakonec je to letadlo myšlený pro Moskvu a tam by se to s naším Jakem 1 nemělo potkat. Ta WW2 byla taky zvláštní doba, každých pár měsíců aby se přezbrojovalo. Nic nevydrželo.
Non est specifica

magot
To je dost debilní přístup ne? MC.202 u Stalingradu byli, tak tam patří. Jasně že nedosahá kvalit Jaku-1, tak je to správně ne? Je to snad simulace ...
Na Krymu tou dobou ještě létaly I-15 jako lehké bitevníky a napadaly německé kolony aut, páč na ostatní byly na hovno ... a to byl teprva středověk.
Kdyby tam byla mapa Krymu, měl by tam být i tenhle kolovrat.

Je mi smutno s tímhle přístupem, pouze online létáním a upřednostňování nejvýkonějších strojů. Mc.202 eskortovali Ju-52 co vím.
To je přesně to co tady naznačoval Horrido ... postrádá to obsah ...
Upravil/a magot dne 12-08-2015 00:00

Powerty
C.202 by měla mít optimální výkony ve výšce 6-7000 m, Jak níže, řekl bych, že pod 4000 m. Tzn. že v podmínkách východní fronty měl Jak opravdu navrch.

olda Olde maly
Rumcajs napsal:

Tak do BOSka je MC.202 pomalý. Na Stalingrad už to úplně nestačí.

MC.202 byly u Moskvy?

CSW_Cassius Chaerea
Odpověď je jasná, ne. Ale to víš že tam bude na serverech strašit.

Mira
Rumcajs napsal:
K tý zmetkovosti jen to, že ačkoli je to třeba pro někoho zmetek, nic lepšího aktuálně není. .

Ale je... Pro mne je třeba daleko lepší starý F16 falcon v provedení BMS..

Rumcajs
To je složitý kluci. U Stalingradu sice MC.202 byly, ale taky tam Jaky nelítaly tak hezky, jak lítaj v BOSku. Co jsem četl, většina frontových kusů byla roztodivná, měli problémy se zvlněným povrchem, měli zakázáno dajvovat příliš rychle atp. Ač simulace, je to stále hra, máme vše v prototypové kvalitě.
Nakonec kde bude MC.202 lítat a proti čemu je přeci věcí autorů misí. Že MC.202 vyjde zrovna v souvislosti s BOM, to je věc spíš náhody.
Non est specifica

olda Olde maly
Je náhoda to, že letadla, která měla být v BoS, jsou šoupnuta do BoM?

Rumcajs
Oldo není to náhoda, nebo alespoň ne úplná náhoda. Je to nějak pragmatický přístup k tomu, že typů letadel jsou mraky a nejde je všechny udělat naráz. Taky je třeba počítat s tím, že 777 a předtím 1C mají asi nějakou zásobu dokumentů a snad i 3D modelů a že se určitě snažej tohle nějak využít. Navíc, určitě chtěj dělat typy, který se jim budou hodit i pro jiná bojiště. Je už skoro veřejným tajemstvím, že by rádi udělali středomoří 42-43. Tam by se MC.202 hodily. Navíc, pokud udělaj středomoří, nevyhnou se Spitům a Hurrikům. A ty by se zas hodily jinde, ne?

Spíš než náhoda je to optimalizace nákladů.
Non est specifica

olda Olde maly
MC.202 u Stalingadu snad byly, ne? Tak potom nechápu, proč ji dávají do Moskvy. Potom ty názvy BoS a BoM jsou zcela o ničem a matou.

Baron
Mc.202 pri Stalingrade boli. Ako hromada inych typov (nielen talianskych) , ktore v BoS ani v BoM zatial nemame.
Mc.202 boli vyrabane a bojovo nasadene v rokoch 1940 - 1943. Taliani na Vychodny front dorazili v priebehu mesiacov jul - august 1941, zapojili sa do bojov medzi riekami Bug a Dnestr. Cize casovo Mc.202 mimo nie su, bitky o Moskvu sa ale nezucastnili.
Nazvy BoS, BoM, BoXY vymedzuju cast urciteho obdobia, do ktorej je hra zanrovo zasadena. Sami vyvojari uz hodne davno upozornili na fakt, ze budu davat 1 typ za kazdu stranu, ktory sa danej bitky nezucastnil (alebo iba okrajovo), ale v danej dobe aktivne lietal. Preto tieto dva typy dali ako premiove a daju sa kupit zvlast. V BoS su to Fw-190A-3 a La-5, v BoM to budu Mc.202 Folgore a P-40E. Zakladny planeset tak u BoS ako i u BoM je k danemu obdobiu plne relevantny.
Hals - und Beinbruch!

BP_dFrog
Z toho pro mě ale vyvstává několik otázek.

Dají se prémiová éra dokupovat i k setu který nemám ? Např. lze koupit La-5 když si pořídím jen BoM ?
Co se stane když vydají Středomoří ? Pro tohle bojiště je MC.202 i P-40E stěžejní typ, ale už je vydali jako prémiový stroj ? Jsou tací, které Rusko nebere, ale tohle bojiště si koupí. Co potom ?

Mira
Tenhle obchodní model je podle mne velice nešťastný..jen když si to představím..BoS + BoM + další plánovaná bojiště např. BoK + BoXY...každý za bratru 50 koláčů..takže v konečné fázi budu mít čtyři hry, ale vlastně jednu v ceně 200 dolarů, kterou si ale online pořádně neužiju, protože už tak malá komunita, bude dále roztříštěna na několik různých bojišť a člověk si nezalítá to na co bude mít chuť, ale bude nucen jít tam kde bude momentálně nejvíc lidí..a nejhorší varianta, pokud máš jen jeden typ bojiště a nechceš investovat do dalšího ( z různých důvodů..) máš už uplně utrum...zlatý RoF model..
a jak to bude s letadly?? to snad neví ani sami vývojáři..
Sám jsem zakoupil zlatou edici BoS, ale do dalšího nákupu už rozhodně nehodlám investovat...

313_Nevo
kupujete v predpredajoch a vseliake edicie, bez toho aby ste vedeli co to za macku vo vreci je a potom sa cudujete... sa vam cudujem Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Rumcajs
Kluci, tak si to nekupujte. Řešení je přeci snadné. Nevyhovuje vám obchodní model, který 777 zvolilo? Ukažte jim Kalouskovu jedničku. Třeba vaše rozhořčení pochopí a slezou z toho lustru na zem.

My, co na pohádky nevěříme a další, kteří rádi podpoří žánr, my to kupujeme klidně po 100$, jen aby to konečně bylo. Výhoda toho přístupu je, že v BOSku máme už teď Išáčka i Macchi. Macchi tam nakonec patří a nemusíme tak potupně lítat FW 190, když se člověk přejí Mezků. A nemusíme vůbec přemýšlet o tom, v jakém balíčku bylo to které letadélko dodáno.

Jasně, stojí to peníze, ale ten vývoj není zadarmo a těch 100 dolarů za rok mi nepřijde až tak moc. No a v pravidelných slevách i za polovinu, že?
Non est specifica

Mira
313_Nevo napsal:

kupujete v predpredajoch a vseliake edicie, bez toho aby ste vedeli co to za macku vo vreci je a potom sa cudujete... sa vam cudujem Šklebící se

já taky Úsměv naštěstí už mačka z vreca vyskočila a ukazala co je zač..a čert vem 80 dolarů..aspoň jsou ve hře dvě nová letadýlka, když už tam není co dělat, aspoň mohou létavci testovat..

Prosím nebrat nijak ve zlém, ale obsahově ta hra je prázdná a to je veliká škoda..

Dejte mi dynamickou, dlouho trvající kampaň se spoustou nezávisle na sobě se pohybujících pozemních jednotek ( a tím pádem i cílů ), do toho krom živých pilotů i přimíchané Al letouny, pravidelné střídaní den a noc, náhodné změny počasí a já rád otevřu peněženku a podpořím..

Edit : jestli dobře koukám a čtu ve vedlejším vlákně tak ono snad i něco takového skoro už existuje...že by, nebo jak to funguje ??
Upravil/a Mira dne 12-08-2015 17:38

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,963 návštěv