December 22 2024 17:08:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
magot
třeba WT Šklebící se

alfik
Ale jo, vypadá to dobře.
Nechť vyjede Hypetrain! Šklebící se
A já si půjdu koupit nějaku tu Sejvovici... Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
To zas bude v álejích u Medojed nablito Šklebící se

alfik
I kdepak panáčku Medojedy - to sou jinde, voni bloud Šklebící se
Mrchojedy, Mrchojedy! Kdepak s medem, tady se žerou mršiny! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

olda Olde maly
Chce se mi blejt velebnosti: https://www.dotyk...nochy.html

AJaromir
Jo, zrovna včera jsem se o tom s kamarády bavil. Co na to říct. Jsou blbci a potom jsou totální blbci, kteří blbcům říkají, že jsou totální blbci.

LEON
magot napsal:

Já si to pořídím v rámci zájmu o středověké Čechy.
Jinak RPG moc nemusím, Skyrim byla totální nuda, vydržel jsem u toho dva dny ...
Časy dungeon mastera jsou pryč.

Musíš si toho Skyrima náležitě omódovat. Přidání hlídání tělesné teploty, nutnost nosit teplé oblečení (brnění člověka v -15°C nezahřeje), možnost si z kožešin a dřeva vyrobit stan a rozdělat oheň, nutnost jídla a pití, přičemž si musíš ulovené jídlo připravit a opéct, nechce-li člověk nějakou tu střevní nepříjemnost apod. Člověk si pak před každou výpravou musí udělat důkladnou rozvahu, kolik jídla si vzít sebou, kde přespat a sebou i nějaké suché oblečení, protože s omrzlinami a průjmem se fakt špatně šermuje. Ze Skyrima se dá udělat docela pěkný survival simulátor, a těch nádherných nových fatálních nemocí co se dá modifikacemi získat... Mrknutí

https://www.rcfree.eu
petsild
Hele jsou tam v základu černošky?
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.img33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Ajvn
Jo mám dojem, že jme tady už při jiné příležitosti blili.
Tak se dnes taky přidávám. Pškně se nám to bleje.Šklebící se

magot

Ta argumentace že existence "černých" madon a královny ze Sáby dokazuje přítomnost černochů na území čech ve středověku je mimo. Ty dementi by si měli doplnit vzdělání o historii a o historii umění ve středověku ve střední evropě, dozvěděli by se např. že umělci malovali tyto "černé" madony z doslechu a vyprávění lidí který se vrátili z orientu a pak z vlastní fantazie je malovali. Vznikali taky bizarní umělecká díla jako černé madony s blond vlasy. Jednoduše proto protože umělec je nikdy neviděl a představoval si je jak asi vypadají.
Tihle pomatenci s degenerativní poruchou mozku a s paranoidní představou vštěpování "dobra" by se měli léčit v Bohnicích v pavilonu č. 27 ..

clone9cz
Na to je jediná odpověď. Ať si nejdřív udělají pořádek u sebe, třeba v NHL A NBL.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
magot napsal:

Ta argumentace že existence "černých" madon a královny ze Sáby dokazuje přítomnost černochů na území čech ve středověku je mimo. Ty dementi by si měli doplnit vzdělání o historii a o historii umění ve středověku ve střední evropě, dozvěděli by se např. že umělci malovali tyto "černé" madony z doslechu a vyprávění lidí který se vrátili z orientu a pak z vlastní fantazie je malovali. Vznikali taky bizarní umělecká díla jako černé madony s blond vlasy. Jednoduše proto protože umělec je nikdy neviděl a představoval si je jak asi vypadají.
Tihle pomatenci s degenerativní poruchou mozku a s paranoidní představou vštěpování "dobra" by se měli léčit v Bohnicích v pavilonu č. 27 ..

No ona argumentace Dana Vávry chvilkami také nebyla úplně ideální. Argumentace, že tam nejsou černí protože tady nebyli, správná není. Argumentovat tak, že jich bylo natolik zanedbatelné %, že bylo řádově nižší, než je celkový počet postav ve hře, to by bylo lepší. Nicméně samozřejmě ta diskuse sama o sobě je neuvěřitelně blbá. My v ČR prostě rasismus a rovnostářství vnímáme hodně jinak. Oni také. Nic moc se s tím dělat nedá, jen být tolerantní k názorům druhých.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Ajvn
Nejsem radikal ani rasista, jsem spíše unionista než nacionalista, ale tvrdím, že na to naše zaklínadlo "tolerance" jednou dojedeme. Aještě před tím se z ní posereme.

AJaromir
Kluci, tohle je asi trochu OT, ale připomnělo mi to nový budoucí film/seriál o siru Lancelotovi.
i.imgur.com/0GRHaBj.jpg

1stCL_Fucida
57_OTU ajvn napsal:

Nejsem radikal ani rasista, jsem spíše unionista než nacionalista, ale tvrdím, že na to naše zaklínadlo "tolerance" jednou dojedeme. Aještě před tím se z ní posereme.

Souhlasím.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Fiks
Doufám,že pokud němci natočej film o Zikmundu Lucemburském,králi římském,uherském,českém a císaři římském,tak to bude muslim a
navíc liška zrzavá Šklebící se.

1stCL_Punkey
Martina Luthera Kinga bude hrát Dolph Lundgren a ti vykřikovači se poserou....

Rumcajs
Správně, taky by tak nubijsky mohli ztvárnit Montezumu, Čingischán by naopak mohl bejt jak Vinnetou. Jamese Cooka by zas v Austrálii mohl vítat zástup blonďatých arijců.

Nicméně jak říká Fuči. Aktuálně se s tou demagogií asi nedá nic dělat. Lidi se rádi přidávají k silnější straně. A zde se ukazuje, že je snadné označit kohokoli vhodného za rasistu, protože není ochoten vykládat svět alternativně ... to je rasově a genderově a menšinově matematicky vyváženě. Většina lidí si stejnak myslí svoje, ale je to mlčící většina. Křiklouni mají svojí novou modlu a té se drží.

Ale myslím si, že až se svět nabaží pestrobarevných výkladů historie, že třeba zas přijde doba, kdy bude módní objevovat "Jak to vlastně bylo opravdu". Toho už se asi nedožijeme.

Ať je to jak chce, to že se Vávra pouští osobně do diskuzí někde na NETu, to považuju za pitomé až úplně hloupé. Jednak to neumí argumentovat bez jisté dávky arogance. A především už je na světě dost dlouho, aby věděl, že internetová diskuze se nedá vyhrát. A že svýma výrokama jen přiláká další podobný trolly. Že tam leze, tomu bych i rozuměl. Chce znát názor na svoje dílo. Že se tam dozví cokoli, je ne to, co hledal, to je jiná. Ale že to komentuje osobně, to je mamlasovina.

saldy
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/2303/26229397_1641569329241594_702896586298191951_n.jpg[/img] is not a valid Image.

Achilles, Sir Lancelot a Julius Caesar. Já doufám že už se všichni těšíteŠklebící se

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
AJaromir
Jak napsal na ksichotknihu můj kamarád, cituji:
"Však pokud dnes nevěříš v to, že Jan Hus byl černou utlačovanou transgender lesbičkou, tak jsi hnusné sexisticko-rasistické prase"

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,123,720 návštěv