October 19 2025 17:05:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.13 info
saldy
V minulosti jsi psal že to spěje v nějaké míře ke sloučení s hsfx, předpokládám ale, že tyto 2 světy budou stále řádně odděleny. Hlavně aby co nejvíc materiálu, zejména unikátních věcí bylo dokončeno, vypuštěno a neskončilo zbytečně někde na hardisku. Já držim v šuplíku napínavou kampaň s Pe-8 jen kvůli slíbené RRAB a těm novým pičurám v bombardování.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Jsem to radši máznul ten příspěvek ze včera, někteří jedinci z toho byli zmateni (ne z toho fora), ale situace je taková jak jsem napsal, že čas běží my budeme za chviku všichni mrtvý Úsměv

Koty
Není v plánu udělat něco s podmotorovanejma mosquitama?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

606_Temp
Koty, dvě věci...
1. proč se ti zdá podmotorované?
2. Vůbec ho nezmiňuj, nebo si ho vemou do parády a dopadne jako ostatní červená letadla, co se opravovala!

http://no606.ic.cz/
ringlett
Koty napsal:

Není v plánu udělat něco s podmotorovanejma mosquitama?

Mossie jsou v pohodě, odpovídají svým opravdovým protějškům. Až na nefunkčí radiokompas. A pšš nebo nám je zkrouhnou.

magot
Malé info z DT. Kvůli opožděným dodávkám kódu pro 4.13 se již začalo pracovat paralelně na obsahu 4.14. 4.13 až na menší patch je prakticky hotov.

Matylda
Juché, spustil jsem odpočet 14 dní. Mrknutí
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.

Ajvn
Podmotorované jsou: F6F , P-47 , Tempest , ale klídek to řeší 4.16 Úsměv

veikso
606_Tempik napsal:

Koty, dvě věci...
2. Vůbec ho nezmiňuj, nebo si ho vemou do parády a dopadne jako ostatní červená letadla, co se opravovala!
To opravdu stoupaly tak pomalu?Zamračený

Koty
606_Tempik napsal:

Koty, dvě věci...

V zatáčce je okamžitě na nule a u země lítá děsivě pomalu (kolik je vůbec max. rychlost reálné mossie u země? o.O ) a ve stoupání tomu rychle dochází dech.

Todle trochu rozveď...

EDIT: Jo, a zrovna ta P-47 se zdá docela v pohodě.

1stCL_Fucida
magot napsal:

Malé info z DT. Kvůli opožděným dodávkám kódu pro 4.13 se již začalo pracovat paralelně na obsahu 4.14. 4.13 až na menší patch je prakticky hotov.

Tohle o 4.13 píšeš každej rok, ne? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Koty
Taky se mi zdá Úsměv

...ta mossie - pozdní průzkumná verze (PR.34) s maximálkou 684 km/h na 30.000 ft měla u země 539 km/h. (zdroj wiki, víc jsem nenašel.) Takže standardní FB mk.VI by těch 500 u země dosahovat mohla. Má něco málo přes 400. Ne, todle není honění pěti kilometrů, todle je stovka Šklebící se

1stCL_Fucida
Koty, nejdříve studovat a pak dávat domněnky!

http://www.wwiiaircraftperformance.org/mosquito/mosquito.html

Podle IL-2 Compare dá FB.Mk.VI u země asi 540 km/h.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 03-02-2015 22:52
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
1stCL_Fucida napsal:

magot napsal:

Tohle o 4.13 píšeš každej rok, ne? Úsměv

Ještě pár let to vydrž, pak utečem bez placení ;-)

Koty
1stCL_Fucida napsal:

Koty, nejdříve studovat a pak dávat domněnky!

http://www.wwiiaircraftperformance.org/mosquito/mosquito.html

Podle IL-2 Compare dá FB.Mk.VI u země asi 540 km/h.

Podle tvýho zdroje dá kolem 350 mph... nakonec jsem to znova otestoval a vytáhl sem z toho (asi) 350. ("Asi" proto, že nevím která čárka tam je kolik, strašně zmatenej přístroj.)

A co z toho plyne?
1) během testu použít "velké červené tlačítko" ...overboost se nezapne sám... bez něj to moc neletí...
2) kolejnice pro rakety přijdou oddělat...
3) chladič přijde zavřít

...stoupavost je možná o chloupek menší než by měla, ale nakonec je to vlastně jen honění poslední číslovky...
...jen to s těma zatáčkama mi nesedí, ale to je asi taky špatnou pilotáží...
Takže teďka pilně testuju... a zjišťuju... že jediný co snad, tak že to nemá moc velkej dostup - 25 000 ft <-- kolik to má být? (B.IV a FB.VI)

ringlett
[url=http://www.panzerkampfwagen.cz/forum/viewthread.php?thread_id=4725&pid=238364#post_238364]Koty napsal:
Takže teďka pilně testuju... a zjišťuju... že jediný co snad, tak že to nemá moc velkej dostup - 25 000 ft <-- kolik to má být? (B.IV a FB.VI)

25000 stop je asi 7500 metrů, ale měl by jsi se dostat 35000 stop celkem v klidu, u B.XVI celkem v pohodě do 43000 stop

Koty
ringlett napsal:

Koty napsal:

25000 stop je asi 7500 metrů, ale měl by jsi se dostat 35000 stop celkem v klidu, u B.XVI celkem v pohodě do 43000 stop

hmm... 35 kft to nebylo - ještě jsem ani nestihl vylítnout z oparu co je kolem 7000 m. (Věděli ste, že ta mrcha má jen dvě rafičky výškoměru? Já požaduji i tu třetí...) A to jsem letěl na plný koule s klapkama na plno dole... Navíc, podle těch testovacích grafů co jsou na stránce co postoval Fuči by mělo moskito mít dvoustupňovej manuálně ovládanej kompresor...

A podle toho grafu z testů to vypadá, že dostup FB.VI je 29 kft. <--- ve šturmoj ani za boha.

A jelikož 3 ft jsou 1 m, 24000 ft je 8 km.

Powerty
A jelikož 3ft jsou 0,9144m tak 24000ft je 7315,2m Šklebící se.

Koty
Powerty napsal:

...a to se mi tudle snažil bratříček vysvětlit, jak jsou prostě věci jako п na pět míst zbytečný... (prvákem na technický střední) a tady to máme Šklebící se 0,9144... a jakej to udělá rozdíl...
každopádně - takhle je to ještě horší Úsměv

311_Mart
Koty napsal:

Powerty napsal:

...a to se mi tudle snažil bratříček vysvětlit, jak jsou prostě věci jako п na pět míst zbytečný... (prvákem na technický střední) a tady to máme Šklebící se 0,9144... a jakej to udělá rozdíl...
každopádně - takhle je to ještě horší Úsměv

V yardech to vyjde líp Šklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,310,858 návštěv