November 24 2024 10:35:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
magot
1stCL_Fucida napsal:

V téhle kulturní době se pod letadly v noci udržoval oheň a pravidelně se startovala, aby byla připravena k boji :-). Rozhodně se mašiny nezahřívaly 3/4 hodiny. To je během Kriegu poněkud dlouhá doba...

U LW každý dvě hodiny startovaly a nechaly běžet 30 min motory. Rusové pokud udržovali připravenost tak pálily ohně, pokud ne tak rozmrazovali a to i dýl než 45 minut Úsměv

WT_Flan
magot napsal:

Kyza napsal:Covece taky jsem na to cumel. A nekolikrat jsem to i Martinovi (instruktor) rikal.
Kdyz jsme litali v prostoru tak jsme tocili zhruba 2400ot/min a stejne to neprelezlo. Jednu chvili to vylezlo az do zelenyho. Ale pak to furt bylo kousek od cervene. Pocitam 30 - 35 stupnu. Rikal jsem si jak mohli litat v -20 a vic stupnich. Dekl na vstupu do mototru jsme meli a zaluzka byla pochopitelne na kridle zavrena. Kdyz jsem pak lital sam prostor a okruhy tak jsem to honil jen do 300m QFE (u nas na letisti 800QNH) na 2600ot ale jinak jsem to mel na okruhu furt pod 2400ot. Jenze ono to je tak ze my tam mame 2 vlecny a kazda se chova jinak takze bych na ty teplote asi nebaziroval.

Jen mi spis slo o to ze se to v tom rusku na zimni mape musi zahrivat fakt dlouho.
A druha vec byla overeni chovani smerovky a to se mi jen potvrdilo ze se to chova stejne. Krasny bylo jak to pada po cumaku dolu kdyz se to v horizontalnim letu vyslapne hodne.

Kyza

Když to lidi budou 45 min rozmrazovat, tak se jim na to každej vysere a koupěj si radši nějakou stupidní arkádu.
Bussines.

No jo, to bude ooobrovskej problem, krach simu...zatrhnout si ohratej motor, nebo nezatrhnout. Strasny dilema a hrozba...

Bierglass
No to jo,asi jako v RoFku,kde ani jeden server nejede na "studený start"Šklebící se

313_Paegas
Kyza napsal:

Naprosto s tebou souhlasim. Ja taky nechci cekat pul hodky na rozmrazeni chci si zahrat a hlavne zastrilet na nepratelska letadla. Ale nejakej cas na rozmrazeni by tam mohl byt. Aby lidi davali pozor proste na motorove pristroje.

Kyza

Zkus War Thundera, tam mame motory předehřáté Mrknutí a na budíky musíš dávat pozor aby jsi to neutavil. (po novém patchi už snad u všech letadel)

Opitze
Kyzic je náš expert - MK - pokud chcete sjednat schůzku, tak si připravte peníze a Kyza vám pár minut věnuje... Kdo chce podpis na prdel, musí si připlatit...

1stCL_Novotny
313_Paegas napsal:

Kyza napsal:

Naprosto s tebou souhlasim. Ja taky nechci cekat pul hodky na rozmrazeni chci si zahrat a hlavne zastrilet na nepratelska letadla. Ale nejakej cas na rozmrazeni by tam mohl byt. Aby lidi davali pozor proste na motorove pristroje.

Kyza

Zkus War Thundera, tam mame motory předehřáté Mrknutí a na budíky musíš dávat pozor aby jsi to neutavil. (po novém patchi už snad u všech letadel)

V RoF je to také a i s možností zda ano či ne. A v BoS je tahle možnost také. Úsměv Zmrazit chladicí okruh či uvařit motor je naprosto normální a víc než jednoduché. V BoS zatím není jen vloženo či zapnuto, prostě je to rozpracovaná Alpha verze. Mrknutí

Shadowdeath
Pořád mě nefungujou trimy u LaGGa, fungujou někomu? Jen jestli něco nedělám špatně Mrknutí

magot
Opitz napsal:

Kyzic je náš expert - MK - pokud chcete sjednat schůzku, tak si připravte peníze a Kyza vám pár minut věnuje... Kdo chce podpis na prdel, musí si připlatit...

Hádám, že už jsem nepřijde.

Baron
Shadowdeath napsal:

Pořád mě nefungujou trimy u LaGGa, fungujou někomu? Jen jestli něco nedělám špatně Mrknutí

Odpoved od Jasona http://forum.il2s...s/?hl=trim

JasonWilliams, on 21 Dec 2013 - 07:13, said:

The trim has not been built yet for the type of trim that the Lagg has. It will come. These types of issues are all part of being part of an early access product.

Jason
Hals - und Beinbruch!

Kyza
magot napsal:

Opitz napsal:

Hádám, že už jsem nepřijde.

???

Hoper
no že nám zamáváš pápá a zase pojedeš ;)

[img]https://ovarek.cz/pic/Ruzne/100_0837.JPG[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Hoper dne 15-07-2016 16:19
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Šklebící se

Kyza
Hoper napsal:

no že nám zamáváš pápá a zase pojedeš Mrknutí

[img]http://hoperkh.webhop.net/pic/Ruzne/100_0837.JPG[/img] is not a valid Image.

Hesky pekne Hopriku.
Zrovna mam na sobe tricko z hradce 2005 Úsměv

Kyza

1stCL_Novotny
Tak jsem si párkrát zkusil ty útoky na pozemáky a musí se nechat že krom 250ky pod Befkem to je hoodně o cvičení téhle kratochvíle. Úsměv Ale jsem rád že tomu tak je a nebude se prostě jen tak od boku házet a odpalovat. Úsměv
Je diné co mne zatím zaráží je nenalezení odpalu raket v samostatném řádku v nastavení. teď je to jedno, ale letadla jako IL-2 to pak budou potřebovat.
Mají dvě možnosti:
a.) Dodají tohle políčko pro nastavení klávesy/tlačítka.
b.) Bude se odpal odvíjet od nutného nastavení druhu používané zbraně nastavením na ovládacím panelu (tuhle volbu bych raději).

310_cibule
Zatím jsou ty pumy zřejmě na principu stlačeného vzduchu. Nikde jsem neviděl žádný záblesk či něco podobného. A to ani v případě, když jsem na letištní ploše vyhodil sám sebe do vzduchu.

Nebo to nevidím jen já?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
U mne exploze normál. Tak to netuším Cibulko.

310_cibule
Když stojíš na ploše, koukáš zvenku, odhodíš pumy, tak vidíš oheň? Když to házíš na auta a mineš, tak vidíš výbuchy a krátery?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
310_cibule napsal:

Když stojíš na ploše, koukáš zvenku, odhodíš pumy, tak vidíš oheň? Když to házíš na auta a mineš, tak vidíš výbuchy a krátery?

Keď stojím na ploche a pozerám sa na seba zvonku, nejak ma nenapadlo odhodiť pod seba bombu. Keď hádžem bomby alebo strieľam rakety na tanky/autá, výbuchy vidím normálne, aj keď netrafím (aj ohorené vraky po zásahu).
Hals - und Beinbruch!

Koty
No Zamračený když hodíte pumu pod sebe, tak by bouchat neměla...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

VioletLightning
Kde si nadefinuju odpal raket ?
Našel jsem tam příkaz na povel WG aby šel po balonech (zajímavý), našel jsem tam střílení z x barevných světlic, ale rakety nějak ne.
Pak jsem ve hře omylem zmáčknul vzdušnou brzdu a tím tu raketu odpálil, což je teda taky trochu divný.
Jak vy jste přišli na to, čím střílet ?

A ještě stále zbraně střílejí, i když je nenatáhnu.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,936 návštěv