January 09 2025 13:16:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 2
Leroy, Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
313_OTU_oblak
Joe - v memoárech jednoho stíhače jsem četl, že poté co kanónové spity převzala druhá squadrona po No. 19. sq. tak problémy s kanóny vyřešili - prostě je otočili a žádné zasekávání se nekonalo. Akorát nevím, kde přesně to bylo, jestli první světlo nebo spitfire pilot.

Jsem pro velouše, spita i hurri IIc. Beau by byl dobrý s radarem v noci proti bomberům (bez stíhaček) jako kdysi ještě první specka na AH... :-)

Baron
Hlasoval som za Wellingtona. To je legenda ktora by mala byt pilotovatelna. Kanonovy Spit ma az tak velmi neberie, v BoB ich lietalo pramalo. To uz skor lietatelny Gladiator, Beaqufighter alebo Defiant. Ten posledny by bola pecka, ale zase na druhej strane - kto by to lietal ze....
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
No, já vám do toho nechci kecat, ale pětsetřicetčtyřka je fakt pěkný éro.

Baron si nevšiml, že je tam napsáno, že máme-li nějaký jiný návrh, tak abychom ho napsali do toho vlákna. CoD létá asi třicet Čechů a Slováků, to bude tak desetina celosvětové CoD komunity. Nejsme bez šance, chce si to jen víc věřit.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
Zero bysme nezkusili ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Baron
310_cibule napsal:

No, já vám do toho nechci kecat, ale pětsetřicetčtyřka je fakt pěkný éro.

Baron si nevšiml, že je tam napsáno, že máme-li nějaký jiný návrh, tak abychom ho napsali do toho vlákna. CoD létá asi třicet Čechů a Slováků, to bude tak desetina celosvětové CoD komunity. Nejsme bez šance, chce si to jen víc věřit.

Všiml... Šklebící se Lenže chcel by som Wellingtona preto nemalo zmysel písať do toho vlákna.Úsměv
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Nezkusili.

No, tak dobře, Barone. Já byl taky línej tu pětsettřicečtyřku nějak fedrovat, tak jsme jen klikl na wimpyho.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

falkon
Alibisto :-P

falkon
Len by som si este dovolil podotknut, ze dane hlasovanie nastartoval radovy uzivatel ATAG fora, a teda vysledok hlasovania nemusi mat so smerovanim prace TF nic spolocne. V podstate to ma rovnaku vypovednu hodntu ako mnohe vlakna tu na SVK, resp. ako reci ktore sa viedli v nedavnom zraze vo Wingse.

Nicmenej, to neznamena, ze niekedy v buducnosti nemusi dojst (len tak naahodickou) k "prekryvu" s niektorymi moznostami uvedenymi v hlasovani... Úsměv

Rumcajs
A už maj TF vyřešený ten export / import 3D modelů? Jsem si myslel, že v tom je zakopaný pes.

310_cibule
No ,dyť to říkám, bude bé pětsetřicetčtyřka. Nějakej týpek z ATAG do toho nemá co kecat.

3D CoD hajzlík ve wimpym jsem už viděl, teď chci kokpit. A žádná řeč se nevede. Jsme tu my pro vás, nebo vy pro nás, sakra?
Upravil/a 310_cibule dne 16-12-2013 22:36

Baron
Hlavne nech opravia tych zadnych strelcov. Testovali sme ich s MadVlkom a so Stefanom. Stefan letel ako zadny strelec, najprv mne, potom Vlcakovi. Ako strelec dosiahol dva zostrely Spitfiru (no, heh, hosani vobec necakali ze tam bude zivy strelec a uz vobec nie, ze sa trafi Šklebící se ). Faktom ale zostava, ze akonahle je lietadlo zasiahnute (jedno kde) zadny strelec nemoze strielat pretoze gulomet na niekoko sekund jednoducho onemie. Odskusane na Bf-110C4 a na Br-20. Predpokladam, ze to iste je aj u ostatnych lietadiel so strelcami (Blenheimy, Ju-88, He-111). Mozno by sa TF na to mohol pozriet.
Upravil/a Baron dne 16-12-2013 22:33
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
310_cibule napsal:

No ,dyť to říkám, bude bé pětsetřicetčtyřka. Nějakej týpek z ATAG do toho nemá co kecat.

3D CoD hajzlík ve wimpym jsem už viděl, teď chci kokpit. A žádná řeč se nevede. Jsme tu my pro vás, nebo vy pro nás, sakra.
Cibule, jako bys nevěděl, že my tu jsme pro nás a oni jsou tu pro ně.
Před lety to jeden můj kamarád definoval úplně pregnantně. Řekl
Věrný holky jsou ty, co dají jen nám. Kurvy jsou pak ty, co dají jen těm ostatním.

Což jsem chápavě odekejval.

310_cibule
Ty přední klidně můžou nechat, stejně je maj hlavně Němci a Italové ;-)

310_cibule
A tenhle znáš, Rume?

Jaký je rozdíl mezi ženskou a diplomatem?

Když diplomat říká ano, myslí možná. Když říká možná, myslí ne. Když říká ne, tak to není diplomat.

Když žena říká ne, myslí možná. Když říká možná, myslí ano. A když říká ano, tak je to kur... ale fuj!

Baron
Takže aktuálne je Welouš o jeden jediný hlas druhý Úsměv Chcelo by to ešte dva hlasy Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

WT_Pedropan
Baron napsal:

Takže aktuálne je Welouš o jeden jediný hlas druhý Úsměv Chcelo by to ešte dva hlasy Mrknutí

Srovnal jsem skore...Mrknutí

http://www.wtigers.org/
SepiaX
SuprMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

310_cibule
Wimpy už vede o tři. Supééééér Úsměv

Škoda, že ankety nám nový éro do CoD nepřidají, jak nesměle naznačil falcon.

SepiaX
Myslím že to ale marné nebude, dá jim to představu "kdyby - kudy"Mrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

313_Nevo
Rumcajs napsal:
A už maj TF vyřešený ten export / import 3D modelů? Jsem si myslel, že v tom je zakopaný pes.

Last TF update:
...
we do have some great 3D modellers working behind the scenes and they really do have some incredible talent. Between them they have solved how to export and import new models into the Sim, and this is what has led to us being able to look at creating flyables from scratch as-well as adding cockpits to the current plane-set...BUT...it's not a short-term quick and easy job, it takes a lot of planning and a lot of sharing of files to make this work effectively and efficiently, so it is something we are keen on doing, but if there are just two or three new flyables in v5.00 (AND NO PROMISES!!!) then that really will be a huge achievement on our part, but it is something we are hoping to do.
...

CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,169,825 návštěv