October 10 2025 16:58:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Invasion!
DarkTatka
606_Alllite napsal:
Pokud je letiště napadeno během bodu 3 (tzn. za situace, kdy je pilot v menu), je letoun považován za ztracený. - neměl by velitel třeba házet kostkou (sudá , lichá), pač takhle je to 100% úspěch, což mě přijde nesprávné! Není tam role náhody!

Pokud chces zabranit uplnemu zniceni letadla, nezustavej v refly menu ale spawni se. Zrejme to ma zabranit tomu aby piloti "utikali" do menu.

Kimla
Mám dotaz. Pravidla říkají:Za operační let je považována fáze bezprostředně po respawnu („narození se“) letadla, přes
zahřívání motoru, komunikaci s věží, rolování, samotný let, přistání, odjezd na stojánku a vypnutí
motoru.

Během operačního letu pilot může nabýt následující
status (mimo operační let se status pilota nemění).

Po výskoku padákem nebo útěku od letadla může být pilot zabit, třeba vyskočím nízko, nebo poběžím od letadla a přejede mě džíp na letišti.
Takže, dokud mám panáčka ve hře a něco se mu stane přebírám postih?
A to, že se mimo operační let status pilota nemění platí až po jeho zmizení?

Chápu to dobře?

1stCL_Fucida
Kimlo: Ano, když ti panáček po/při opuštění letadla umře, jsi tuhý i ty.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Jiricek
Z defétistického soudku:

1) dojde-li při rozběhu akce ke zpoždění, nastartuje se mapa s herním časem s odpovídajícím zpožděním nebo odsatrtuje s ideálním časem a vytvoříme nesoulad mezi reálným a herním časem?

2) dojde-li během brzkých hodin akce k pádu serveru, budeme hru okamžitě restartovat (s tím, že je na místě dotaz č. 1) nebo počkáme do soboty 21:00 a pustíme ji od začátku nebo bude odstartována "rezervní" mise s již nějak "rozjetými" pozemními akcemi?

3) dojde-li během pozdějších než brzkých hodin akce k pádu serveru, budeme hru ukončovat nebo bude odstartována "rezervní" mise s již nějak "rozjetými" pozemními akcemi?

4) Dojde-li k pádu serveru, vyhráli modří, že ano? :)

ZVP_ALEX
Spawn přeloženo doslovně je potěr

Ale nikde jsem nenašel co je to respawn a despawn Cool Cool

asi jsem lama, ale když už jsme v tom vysvětlování tak co je tím konrétně myšleno při akci invason

DDěkuji za vyčerpávající odpovědi Mrknutí
Upravil/a ZVP_ALEX dne 30-11-2011 12:42

Hokus
Hokusi: změny v Zině jsou spíše kosmetické, ale pro akci je potřeba ji mít. Je tam pár upravených default skinů, upravený aerodynamický odpor závěsníků, upravený dolet jednoho letadla a upravený odhoz pum u několika typů. Možná ještě nějaké další drobnosti.[/quote]

Jezus já jsem šťoura.Lze to trošku méně obecně?
A to tyto body,děkuji:
upravený aerodynamický odpor závěsníků, upravený dolet jednoho letadla a upravený odhoz pum u několika typů. Možná ještě nějaké další drobnosti.

1stCL_Fucida
Respawn = Fly
Despawn = Refly

Permon
[img]http://img442.imageshack.us/img442/8660/grab0001.png[/img] is not a valid Image.

Uploaded with ImageShack.us[img][/img]
Fuči
Tento mod vždy po vyskočení da hlášku pilot mrtev.
Tady maš důkaz.
Jsem starý,blbý ale snaživý.

1stCL_Fucida
No, jako důkaz to zrovna moc dobré není, nicméně prověřím to. Z hlediska bugů je UP3 studnice neuvěřitelně hluboká.

1stCL_Jiricek
Ehm - mám zopakovat otázku? :)

falkon
Ja ju kludne zopakujem, mna by odpovede tiez velmi zaujimali Úsměv

1stCL_Jiricek napsal:
Z defétistického soudku:

1) dojde-li při rozběhu akce ke zpoždění, nastartuje se mapa s herním časem s odpovídajícím zpožděním nebo odsatrtuje s ideálním časem a vytvoříme nesoulad mezi reálným a herním časem?

2) dojde-li během brzkých hodin akce k pádu serveru, budeme hru okamžitě restartovat (s tím, že je na místě dotaz č. 1) nebo počkáme do soboty 21:00 a pustíme ji od začátku nebo bude odstartována "rezervní" mise s již nějak "rozjetými" pozemními akcemi?

3) dojde-li během pozdějších než brzkých hodin akce k pádu serveru, budeme hru ukončovat nebo bude odstartována "rezervní" mise s již nějak "rozjetými" pozemními akcemi?

4) Dojde-li k pádu serveru, vyhráli modří, že ano? Úsměv

1stCL_Fucida
1) dle míry zpoždění, pokud bude malé, bude mírný časový skluz, pokud větší, čas se upraví

2) přejde se na zálohu, kde mise poběží souběžně a pozemní operace budou odpovídat

3) viz. 2

4) to je zbytečná otázka, samozřejmě že ano Úsměv

5) ano, pokud by došlo k opakovaným pádům, tak je akce zničena

1stCL_Jiricek
Díky. Jsem v bodech 1.-3. uklidněn a v bodě 4. spokojen :)
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 30-11-2011 16:18

310_Pepno
4.3. Ukončení operací
Pokud chce pilot ukončit operace, musí zůstat na stojánce cílového letiště po dobu 30 minut (tento
postih se kryje s případnými opravami letounu). Následně může bez jakýchkoliv dalších postihů
despawnovat (stisknout Refly) a kdykoliv vrátit. Letoun i pilot jsou v takové situaci nezničitelní.

Toto tak trochu nechapu, to jako když mě skončí šichta a budu mět mít třeba 2 hod. pauzu tak před tím tam budu muset 30 min zabírat místo na serveru než budu moc dat refly a odejit ze servru? příde mi to tak trochu jako blbost ne? ve skutečnosti bych přistal zajel do hangaru a nazdar a at se mi o letadlo postaraj technici a ja u na teplí pívo a studenej párek
Upravil/a 310_Pepno dne 30-11-2011 17:30
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

1stCL_Fucida
Ano...a hangár bychom ti vybombardovali. Tady ti hangár i s letadlem vybombardovat nemůžeme, proto postih, který má alespoň částečně simulovat rozptýlení letadel na "nezničitelná" místa.

606_vencour
Neměl by se vyjadřovat souhlasně k otázkám i někdo za červené? Tj. aktuální pravidla jsou věcí shody ... ? Nebo náš šéf dal důvěru Fučidovi a proto odpovídá jen Fučida?

SQF_Jirka186
dostanem se než začna akce na pravidla verze 2,0Úsměv

Bobo
AH_Permon napsal:
Fuči
Tento mod vždy po vyskočení da hlášku pilot mrtev.
Tady maš důkaz.

mne sa toto stalo aj na Korea packu

Tomik
Chápu to dobře, že například letadlo, které má prostřelenou nádrž, díry v křídlech, zničený motor a nefunkční řízení je považováno za středně poškozené a dá se opravit, ale letadlo, které přišlo pouze o směrovku je nenávratně zničené???

0 - letoun není poškozen, případně se poškození nikterak neprojevilo, pokračuje dle bodu 4.1
1 – letoun je lehce poškozen – průstřely draku, prostřelená nádrž
2 - letoun je poškozen středně – poškozený (či zničený) motor, přestřelená táhla řízení
3 - letoun je poškozen těžce/zničen – ulomené kusy draku, přistání na břicho

310_Podrs
Ano, pokud ti cokoliv na letadle chybí, tak je letadlo odepsané...proto pokud ti něco cestou odpadne, zapamatuj si kde to bylo, někoho tam pošleme a dotyčnou část draku po přistání k letadlu opět přilepíme...Cool

http://www.310raf.com
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

38,248,288 návštěv