November 23 2024 23:06:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of flight
WT_Flan
MK_KaiN napsal:
BP_Rufu napsal:
pedály mám neustále obráceně(vykopnutím pravého točím levou)grrrSmutný

Invert axis.
Zatržítko.
Tam je.

A pokud to nezabere, vlez do input.map a vymen "N", za "P", ( nebo obracene ) v radku :

action("RPC_YAW_N",State,joy0_axis_T);

Mne ta inverze pres zatrzitko nefungovala ( sveho casu )

WT_Horrido
BTW nevím zda je to dnešní novinka, ale už fungují statistiky Vyděšený

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

eman
eman napsal:
Zdarec, v ROF mi nejde ovládání plynu na joyi, pouze na klávesnici, mám MS FF2, ostatní osy fungují normálně. Při testu joystiku v oknech vše funguje, pouze v téhle gamese mám zmíněný problém. Při kontrole v nastavení hry Input je plynovka přiřazena k ose Z. Setkal se s tím někdo? Prosím poraďte, dík.

Problém vyřešen, byl zjištěn mezi klávesnicí a židlíPff , alespoň už vím jak namapovat v setings osy a jejich reverz, plyn je pod osou P, tedy alespoň u mněMrknutí

310_Podrs
WT_Horrido napsal:
Shift+F1 a Ctrl+E

Bez padaku? Dekuji ale radeji ne... Šklebící se

Uz se ale tesim az si to koupim a zjistim co dela ta kombinace Shift+F1 Vyděšený

http://www.310raf.com
BP_Tyrl
BP_Rufu napsal:.....
Tyrle myslím že options -camera-fov changing by ti mohlo pomoct.

Jo to bude ono. Mrknutí

Jaký zaměřovač?

Tak někam do prostoru, kde se dá ve vzdálené budoucnosti očekávat. Cool

Biddle napsal:
........ a komplexní ovládání letadla (ať již v boji nebo ne) je na těchhle simech to nejzábavnější, ne?

Jistě, hned jak se naučíš jedním okem čučet po teploměru a druhým kolem sebe a podaří se ti přemluvit TrackIr, aby byl ochoten sklonit svou úzkoúhlost k něčemu tak triviálnímu, jako je budík na teplotu motoru, pokud tam tento vůbec je. Šklebící se Aneb jak říkala maminka, uč se chlapče pomalu a opatrně. Takže v první hodině si probereme start, ve druhé zatáčku do leva a přistání je až v kursech pro pokročilé.

310_Podrs
Mohu-li se jeste zeptat, kupoval nekdo krabicovou verzi na tomto webu

www.aerosoft.com ???

Jsem totiz majetnicky typ a rad bych v ruce drzel nejaky hmatatelny dukaz toho, ze mi z uctu zmizel jeden Palacky a par dalsich barevnych papirku... Úsměv

Co jsem tak na ten obchod koukal, tak me to vyjde podobne jako u Krouzy na High in the Sky (mozna o par penez mene, protoze nemci maji postovne zadarmo)... Cool

Pri objednavani krabicove verze hry mi to pak nabizi na vyber zpusobu platby bud "pre-payment" anebo "credit card"...jaky je v tom proboha rozdil? Kdyz zadam podle me credit card, tak se mi penize odectou stejne hned jako v pripade pre-paymentu(platby predem),ne? Mam pay-pal i kreditku kterou se da platit pres net, tak jen kterou moznost vybrat. Radsi bych ale platil PayPalem, je-li to vubec mozne...(u downloadable verze to mozne tusim je)

Mate s tim nekdo zkusenosti nebo jste tu vsichni zarputili "stahovaci"... Úsměv

Kuju...

EDIT: Tak jsem tam nasel mikroskopickym pismem napsano, ze pri prvni objednavce je mozno platit pouze kartou, bankovnim prevodem nebo nejakym Giro sekem(PayPal je mozny pouzit pouze u downloadable verze RoF). Postovne je opravdu pri objednavce nad 39 Euro do CR zdarma...

Takze si to zitra objednam a da-li buh a DPD, budu hru trimat v pazourech jiz za par dnu... Cool

Upravil/a 310_Podrs dne 07-08-2009 00:51

Rufu
Takže problémy s ovládáním zdá se vyřešeny.Dokonce už můžu používat i vysílačku (TS)na joyÚsměv.
Stejně jsem nezjistil jakou položkou nebo z jakého důvodu mi občas nešel TIR.Nejvíc brikulí mi zdá se způsobil ten přednamapovanej Saitek cyborg od výrobců.Když jsem všechno co na něj bylo namapováno odmazal tak vše funguje.

Při startu ze země se nastartuje motor několikanásobným protočením?

S.E.5a taktéž zakoupen Mrknutí

PS:Je možné že downloable verze je aktualizovaná? Nevšim sem si že by se mi stahoval nějaký patch velikost byla 2,7Gb.

WT_Flan
BP_Rufu napsal:

Nekdy chyta na 1."naslapnuti", nekdy je motor protocen vickrat. U Spada je potreba pracovat se smesi, jinak to nejde nakopnout. ( Nevim jestli i Np., SE5 )

Patrikhuhu
311_BleskovejPodrs napsal:
Mohu-li se jeste zeptat, kupoval nekdo krabicovou verzi na tomto webu

www.aerosoft.com ???

Minulé úterý jsem objednával přes kreditku. Dokonce mi přišlo e-mailem potvrzení o platbě, ale z účtu se peníze neodečetly a ani zásilku jsem neobdržel. Včera jsem jim posílal e-mail s dotazem jako jestli to mám objednat znovu, či co se děje.
Tak kdyžtak dej vědět jak si dopad.

j4ck41
az me PayPal overi kartu - pocitam tak nejdyl v pondeli, utery - tak jdu stahovat

Patriku mozna ze krabici uz nemaj a cekaj ... pokud se nepletu, tak RoF ma bejt prevazne distribuovanej elektronicky, ne?

Joe Tempest
WT_Flan napsal:
BP_Rufu napsal:

Nekdy chyta na 1."naslapnuti", nekdy je motor protocen vickrat. U Spada je potreba pracovat se smesi, jinak to nejde nakopnout. ( Nevim jestli i Np., SE5 )

Samozřejmě se musí startovat na obohacenou směs, i u Fokkera D.VII, S.E.5a, Pfalze D.III, ani u druhoválečných letadel (a současných - kdo létá s nějakými motorovými brusy, sám tyhle úkony dobře zná) tomu není jinakMrknutí

Zopakuju mojí otázku, doufám, že tím nejsem otravnej, ale hodně by mě to zajímalo: ten, kdo má jako já 512MB graf. kartu, jak ji máte nastavenou v RoF?
Horrido tu už dával své nastavení gigové karty, ale může sem někdo hodit i nastavení své 512MB karty, komu to jede úplně bez problémů?

Já mám nVIDIA 9800GTX+, 512MB a 2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz.
Na množství nehleďte!

310_Podrs
Patrikhuhu napsal:
Minulé úterý jsem objednával přes kreditku. Dokonce mi přišlo e-mailem potvrzení o platbě, ale z účtu se peníze neodečetly a ani zásilku jsem neobdržel. Včera jsem jim posílal e-mail s dotazem jako jestli to mám objednat znovu, či co se děje.

Já to objednal dnes, tak uvidíme...v internetbankingu mám tu operaci jako zatím neodeslanou...

Kdyby ti odepsali tak dej vědět, já taky budu informovat v případě změny...

Kua to jsou obštrukce... Šklebící se

MK_KaiN
U Fokkera a Pfalze jsem neshledal potřebu s něčím hejbat při nahazování motoru. Že bych dělal něco blbě? Úsměv Startuje to normálně.

WT_Horrido
Německé bedny mají kommandogerat Úsměv aby se pilot mohl venovat sestřelování a ne mícháni benzínu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Biddle napsal:
Zopakuju mojí otázku, doufám, že tím nejsem otravnej, ale hodně by mě to zajímalo: ten, kdo má jako já 512MB graf. kartu, jak ji máte nastavenou v RoF?
Horrido tu už dával své nastavení gigové karty, ale může sem někdo hodit i nastavení své 512MB karty, komu to jede úplně bez problémů?

Já mám nVIDIA 9800GTX+, 512MB a 2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz.

Já mám asi to samý. V nastavení všechno na mex, kromě země ta je na medium, rozlišení 1440x900. Fps cca 60.
Při Horridově rozlišení mi spadlo FPS na 30 a hra počala pocukávat.

MK_KaiN napsal:
U Fokkera a Pfalze jsem neshledal potřebu s něčím hejbat při nahazování motoru. Že bych dělal něco blbě? Úsměv Startuje to normálně.

Germáni mi také startují jednoduše. Ovšem u spojenců je potřeba dát plyn a směs na plno a pak teprve začít startovat.

MK_KaiN
Biddlo má asi jinou verzi simu. Že to musí míchat. Jinak si to neumím vysvětlit.

WT_Flan
Biddle: " ani u druhoválečných letadel tomu neni jinak"

Jestli lita Sturma tak ma si taky jinou verzi , nebo nejaky mod, pac nevim jinak nevim o tom, ze bych u befka a zejmena fokace vubec kdy vedel neco o stelovani nejaky smesi Šklebící se

Patrikhuhu
311_BleskovejPodrs napsal:
Patrikhuhu napsal:

Já to objednal dnes, tak uvidíme...v internetbankingu mám tu operaci jako zatím neodeslanou...

Kdyby ti odepsali tak dej vědět, já taky budu informovat v případě změny...

Kua to jsou obštrukce... Šklebící se

Tak mi právě odepsali:
Dear Mr. Furman,

we have received a reservation on your credit card but we have not received your order. I think the order was not ended correctly through our website.

Normally you will receive a confirmation for the payment and a confirmation from Aerosoft for the order.

We have now cancelled the reservation on your credit card, please try to order again.

Kind regards
Aerosoft GmbH
Nicole Schmidtmeier

Tak to ozkusím znovu. Pro jistotu z domácího PC přes IE ve Vistách. Tohle jsem prováděl v Safari na Applu, ale pravděpodobně to spíš bylo něco u nich a tohle na to nemělo vliv.

310_Podrs
To Patrick:

Tak to jo, mě to potvrzení dorazilo hned po dokončení obejdnávky...díky za info Mrknutí

Teď už zbývá jen čekat...
Pff................................Úsměv...................................Zamračený

Uuuž? Cool
Upravil/a 310_Podrs dne 07-08-2009 10:49

Rufu
Podrsi,ale padák tam není a budeš hořet jak japíciŠklebící se Bohužel šálu jsem také nezaregistrovalZamračený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,657 návštěv