Rise of flight
|
WT_Flan |
Přidané 06-08-2009 22:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
MK_KaiN napsal:
BP_Rufu napsal:
pedály mám neustále obráceně(vykopnutím pravého točím levou)grrr
Invert axis.
Zatržítko.
Tam je.
A pokud to nezabere, vlez do input.map a vymen "N", za "P", ( nebo obracene ) v radku :
action("RPC_YAW_N",State,joy0_axis_T);
Mne ta inverze pres zatrzitko nefungovala ( sveho casu )
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 06-08-2009 22:52
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
BTW nevím zda je to dnešní novinka, ale už fungují statistiky
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
eman |
Přidané 06-08-2009 23:03
|
Nováček
Příspěvek: 56
Založený: 17.09.08
|
eman napsal:
Zdarec, v ROF mi nejde ovládání plynu na joyi, pouze na klávesnici, mám MS FF2, ostatní osy fungují normálně. Při testu joystiku v oknech vše funguje, pouze v téhle gamese mám zmíněný problém. Při kontrole v nastavení hry Input je plynovka přiřazena k ose Z. Setkal se s tím někdo? Prosím poraďte, dík.
Problém vyřešen, byl zjištěn mezi klávesnicí a židlí , alespoň už vím jak namapovat v setings osy a jejich reverz, plyn je pod osou P, tedy alespoň u mně |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 06-08-2009 23:22
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
WT_Horrido napsal:
Shift+F1 a Ctrl+E
Bez padaku? Dekuji ale radeji ne...
Uz se ale tesim az si to koupim a zjistim co dela ta kombinace Shift+F1 |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 06-08-2009 23:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
BP_Rufu napsal:.....
Tyrle myslím že options -camera-fov changing by ti mohlo pomoct.
Jo to bude ono.
Jaký zaměřovač?
Tak někam do prostoru, kde se dá ve vzdálené budoucnosti očekávat.
Biddle napsal:
........ a komplexní ovládání letadla (ať již v boji nebo ne) je na těchhle simech to nejzábavnější, ne?
Jistě, hned jak se naučíš jedním okem čučet po teploměru a druhým kolem sebe a podaří se ti přemluvit TrackIr, aby byl ochoten sklonit svou úzkoúhlost k něčemu tak triviálnímu, jako je budík na teplotu motoru, pokud tam tento vůbec je. Aneb jak říkala maminka, uč se chlapče pomalu a opatrně. Takže v první hodině si probereme start, ve druhé zatáčku do leva a přistání je až v kursech pro pokročilé. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 06-08-2009 23:53
|
Uživatel
|
Mohu-li se jeste zeptat, kupoval nekdo krabicovou verzi na tomto webu
www.aerosoft.com ???
Jsem totiz majetnicky typ a rad bych v ruce drzel nejaky hmatatelny dukaz toho, ze mi z uctu zmizel jeden Palacky a par dalsich barevnych papirku...
Co jsem tak na ten obchod koukal, tak me to vyjde podobne jako u Krouzy na High in the Sky (mozna o par penez mene, protoze nemci maji postovne zadarmo)...
Pri objednavani krabicove verze hry mi to pak nabizi na vyber zpusobu platby bud "pre-payment" anebo "credit card"...jaky je v tom proboha rozdil? Kdyz zadam podle me credit card, tak se mi penize odectou stejne hned jako v pripade pre-paymentu(platby predem),ne? Mam pay-pal i kreditku kterou se da platit pres net, tak jen kterou moznost vybrat. Radsi bych ale platil PayPalem, je-li to vubec mozne...(u downloadable verze to mozne tusim je)
Mate s tim nekdo zkusenosti nebo jste tu vsichni zarputili "stahovaci"...
Kuju...
EDIT: Tak jsem tam nasel mikroskopickym pismem napsano, ze pri prvni objednavce je mozno platit pouze kartou, bankovnim prevodem nebo nejakym Giro sekem(PayPal je mozny pouzit pouze u downloadable verze RoF). Postovne je opravdu pri objednavce nad 39 Euro do CR zdarma...
Takze si to zitra objednam a da-li buh a DPD, budu hru trimat v pazourech jiz za par dnu...
Upravil/a 310_Podrs dne 07-08-2009 00:51
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 07-08-2009 07:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Takže problémy s ovládáním zdá se vyřešeny.Dokonce už můžu používat i vysílačku (TS)na joy.
Stejně jsem nezjistil jakou položkou nebo z jakého důvodu mi občas nešel TIR.Nejvíc brikulí mi zdá se způsobil ten přednamapovanej Saitek cyborg od výrobců.Když jsem všechno co na něj bylo namapováno odmazal tak vše funguje.
Při startu ze země se nastartuje motor několikanásobným protočením?
S.E.5a taktéž zakoupen
PS:Je možné že downloable verze je aktualizovaná? Nevšim sem si že by se mi stahoval nějaký patch velikost byla 2,7Gb.
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 07-08-2009 08:05
|
Uživatel
|
BP_Rufu napsal:
Nekdy chyta na 1."naslapnuti", nekdy je motor protocen vickrat. U Spada je potreba pracovat se smesi, jinak to nejde nakopnout. ( Nevim jestli i Np., SE5 )
|
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 07-08-2009 09:31
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
Založený: 29.09.05
|
311_BleskovejPodrs napsal:
Mohu-li se jeste zeptat, kupoval nekdo krabicovou verzi na tomto webu
www.aerosoft.com ???
Minulé úterý jsem objednával přes kreditku. Dokonce mi přišlo e-mailem potvrzení o platbě, ale z účtu se peníze neodečetly a ani zásilku jsem neobdržel. Včera jsem jim posílal e-mail s dotazem jako jestli to mám objednat znovu, či co se děje.
Tak kdyžtak dej vědět jak si dopad. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 07-08-2009 09:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
az me PayPal overi kartu - pocitam tak nejdyl v pondeli, utery - tak jdu stahovat
Patriku mozna ze krabici uz nemaj a cekaj ... pokud se nepletu, tak RoF ma bejt prevazne distribuovanej elektronicky, ne? |
|
|
|
Joe Tempest |
Přidané 07-08-2009 09:52
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 145
Založený: 22.07.09
|
WT_Flan napsal:
BP_Rufu napsal:
Nekdy chyta na 1."naslapnuti", nekdy je motor protocen vickrat. U Spada je potreba pracovat se smesi, jinak to nejde nakopnout. ( Nevim jestli i Np., SE5 )
Samozřejmě se musí startovat na obohacenou směs, i u Fokkera D.VII, S.E.5a, Pfalze D.III, ani u druhoválečných letadel (a současných - kdo létá s nějakými motorovými brusy, sám tyhle úkony dobře zná) tomu není jinak
Zopakuju mojí otázku, doufám, že tím nejsem otravnej, ale hodně by mě to zajímalo: ten, kdo má jako já 512MB graf. kartu, jak ji máte nastavenou v RoF?
Horrido tu už dával své nastavení gigové karty, ale může sem někdo hodit i nastavení své 512MB karty, komu to jede úplně bez problémů?
Já mám nVIDIA 9800GTX+, 512MB a 2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz.
Na množství nehleďte!
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 07-08-2009 10:09
|
Uživatel
|
Patrikhuhu napsal:
Minulé úterý jsem objednával přes kreditku. Dokonce mi přišlo e-mailem potvrzení o platbě, ale z účtu se peníze neodečetly a ani zásilku jsem neobdržel. Včera jsem jim posílal e-mail s dotazem jako jestli to mám objednat znovu, či co se děje.
Tak kdyžtak dej vědět jak si dopad.
Já to objednal dnes, tak uvidíme...v internetbankingu mám tu operaci jako zatím neodeslanou...
Kdyby ti odepsali tak dej vědět, já taky budu informovat v případě změny...
Kua to jsou obštrukce... |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 07-08-2009 10:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
U Fokkera a Pfalze jsem neshledal potřebu s něčím hejbat při nahazování motoru. Že bych dělal něco blbě? Startuje to normálně. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 07-08-2009 10:23
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Německé bedny mají kommandogerat aby se pilot mohl venovat sestřelování a ne mícháni benzínu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 07-08-2009 10:27
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Biddle napsal:
Zopakuju mojí otázku, doufám, že tím nejsem otravnej, ale hodně by mě to zajímalo: ten, kdo má jako já 512MB graf. kartu, jak ji máte nastavenou v RoF?
Horrido tu už dával své nastavení gigové karty, ale může sem někdo hodit i nastavení své 512MB karty, komu to jede úplně bez problémů?
Já mám nVIDIA 9800GTX+, 512MB a 2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz.
Já mám asi to samý. V nastavení všechno na mex, kromě země ta je na medium, rozlišení 1440x900. Fps cca 60.
Při Horridově rozlišení mi spadlo FPS na 30 a hra počala pocukávat.
MK_KaiN napsal:
U Fokkera a Pfalze jsem neshledal potřebu s něčím hejbat při nahazování motoru. Že bych dělal něco blbě? Startuje to normálně.
Germáni mi také startují jednoduše. Ovšem u spojenců je potřeba dát plyn a směs na plno a pak teprve začít startovat. |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 07-08-2009 10:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Biddlo má asi jinou verzi simu. Že to musí míchat. Jinak si to neumím vysvětlit. |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 07-08-2009 10:37
|
Uživatel
|
Biddle: " ani u druhoválečných letadel tomu neni jinak"
Jestli lita Sturma tak ma si taky jinou verzi , nebo nejaky mod, pac nevim jinak nevim o tom, ze bych u befka a zejmena fokace vubec kdy vedel neco o stelovani nejaky smesi
|
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 07-08-2009 10:42
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
Založený: 29.09.05
|
311_BleskovejPodrs napsal:
Patrikhuhu napsal:
Tak kdyžtak dej vědět jak si dopad.
Já to objednal dnes, tak uvidíme...v internetbankingu mám tu operaci jako zatím neodeslanou...
Kdyby ti odepsali tak dej vědět, já taky budu informovat v případě změny...
Kua to jsou obštrukce...
Tak mi právě odepsali:
Dear Mr. Furman,
we have received a reservation on your credit card but we have not received your order. I think the order was not ended correctly through our website.
Normally you will receive a confirmation for the payment and a confirmation from Aerosoft for the order.
We have now cancelled the reservation on your credit card, please try to order again.
Kind regards
Aerosoft GmbH
Nicole Schmidtmeier
Tak to ozkusím znovu. Pro jistotu z domácího PC přes IE ve Vistách. Tohle jsem prováděl v Safari na Applu, ale pravděpodobně to spíš bylo něco u nich a tohle na to nemělo vliv. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 07-08-2009 10:46
|
Uživatel
|
To Patrick:
Tak to jo, mě to potvrzení dorazilo hned po dokončení obejdnávky...díky za info
Teď už zbývá jen čekat...
...................................................................
Uuuž?
Upravil/a 310_Podrs dne 07-08-2009 10:49
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 07-08-2009 11:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Podrsi,ale padák tam není a budeš hořet jak japíci Bohužel šálu jsem také nezaregistroval |
|
|