Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
Baron |
Přidané 11-08-2015 13:46
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
...a je to vonku. Stahujem patch - 584 MB
...stiahnute, vyskusane. Mc.202 - bella bellissima... Idem testit vo vzdusnych bojoch
Apropos - doplnky obsahuju aj 20 mm kanony
Upravil/a Baron dne 11-08-2015 14:12
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Tyler Durden |
Přidané 11-08-2015 14:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2537
Založený: 07.10.14
|
20 mm kanóny kam?
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 11-08-2015 14:33
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Ale maskování to má stylové. |
|
|
|
Baron |
Přidané 11-08-2015 14:42
|
Diskutující
|
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 11-08-2015 14:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Takové typicky zimní, no. |
|
|
|
Tyler Durden |
Přidané 11-08-2015 15:16
|
Diskutující
Příspěvek: 2537
Založený: 07.10.14
|
Ou. World of Warplanes, rozumím.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
|
|
|
Baron |
Přidané 11-08-2015 15:23
|
Diskutující
|
Prve dojmy: vyborne manevruje bez obavy padu do vyvdrtky (aj na malych rychlostiach). Naozaj radost s nim lietat. Excelentny v strmhlavom lete a pri jeho vyberani (na rozdiel od Bf som ani raz nestratil kridla).
Zly vyhlad dozadu, horsi ako u Bf (bez pancierovej ochrany hlavy). Je pomalsi na kridelka ako Bf-109F/G, ale ovela stabilnejsi. Na klapkach toci skoro na mieste. Vyborne drzi energiu.
Relativne slaba vyzbroj. Na stihacky staci, ale na bombardery je to slabe. Testoval som vyzbroj 2x 12,7 mm (defaultna vyzbroj) a 2x 12,7 mm + 2x 7.7 mm. Niekedy ide Lagg alebo Jak dole po kratkej davke, inokedy treba vystrielat skoro vsetko strelivo. 20 mm gunpody som este neskusal, predpokladam s nimi rapidne zhorsenie obratnosti. Po zasahu z ruskych kanonov je to pronto v prdelaro.
Celkovo je to krasne urobeny stroj, s ktorym je radost lietat. Som zvedavy, ako si bude viest proti zivym "nepriatelom" v Multiplayeri.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 11-08-2015 16:11
|
Diskutující
Příspěvek: 2485
Založený: 30.05.07
|
"Ty křivky mi jsou celkem šumák, po těch letech. nedělá mi problém zvyknout si jak na progresivní, tak na lineární nebo dokonce i na degresivní (v BOSu tato možnost není). Víc mi dělá problém, když mám "vyčochtaný" joy který má v různých osách různou "deadzone" Úsměv ale i s tím se dá lítat. Samozřejmě, že si to nastavím v každém simu tak, aby mi to sedlo, ale kdyby to tam nebylo, neměl bych problém."
Pánové a v tom je právě ten problém: V BoSBoMbáku prostě osy podle své potřeby nenastavíte. Alfíkovi rozumím protože zatím co on bojuje s kormidlem, ja jsem zase doslova a do písmene šílel z nastavení příčné osy. Jestli si to nastavéní nastavíte linearně nebo progresívně je lautr fuk protože při tomhle primitivním nastavování je to stejně všechno na PÍÍÍČU. Ehm pardon: Je to DEPRESIVNÍ, pro mě tak, že jsem milého BoSbubáka odinstaloval a mám klid. Stejně je tenhle zmetek v podstatě o ničem. A až pánum vývojářům dojde, že seřízení os: R; P; Y je v let. simu Totální základ, tak ho skusím znovu.
A proč je seřízení os důležité a nezbytné?
No protože máme kurvadrát každý jiný joy. Jinak se chová třeba střelím: Logitech G-940 a jinak X52 atd.: tohle doufám nemusím rozvíjet.
Pánové. Mě by ani v tom nejdivočejším snu nenapadlo,že při vyvoji nového simu vývojáři seřizování os prostě budou ignorovat.
Jsem jediný na světě komu tohle vadí? |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-08-2015 16:56
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
BOSko má reverzi, seřizování progrese a mrtvé zóny ve středu a na krajích. Sice si umím představit větší komfort a víc fíčurek, ale co přesně Ajvne ti na nastavování os chybí? Degresi to sice neumí, ale zas je dost vyjímečně požadovaná.
Osobně jsem s nastavováním os neměl žádný probém. Letadla mě poslouchaj, nemám, na co bych si tak nějak stěžoval, i když se snažím něco najít.
K tý zmetkovosti jen to, že ačkoli je to třeba pro někoho zmetek, nic lepšího aktuálně není. A jsou zjevně i lidi, kteří BOS zbožňují kvůli kvalitám, kterýma to konkurenci poráží na zadeček.
Non est specifica
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-08-2015 17:45
|
Stařešina
|
Tak Mc.202 je hezký letadýlko. Charakteristikama se to výrazně odlišuje od Befka. Ovladatelnost za vysokých rychlostí je fajn. Odolnost křídel při vybírání dajvu se taky hodí. Třeba můj poslední cirkusový kousek s Befkem spočíval právě v tom, že ač nepoškozen, jsem si utrhl křídla při vybírání dajvu. Mc. 202 hezky točí. Musí se nechat, že to bude pro Jaky protivník na jejich poli. Nelítal jsem zatím online, takže můžu soudit jen z lítání proti AI, ale zdá se, že to bude schopný soupeř.
Co je ovšem pitomé, je ta viditelnost dozadu. Je to v této oblasti horší než Befko. Neviditelnost dozadu to pro mě poněkud snižuje atraktivitu. Já, jakožto většinou vlk lovec samotář, prostě dozadu vidět potřebuju. Nikdo mi nepoví, že mám něco přímo za zadkem.
Non est specifica
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 11-08-2015 18:07
|
Diskutující
|
Podívej Ve Šturmu i ve WT umím seštelovat příčnou osu tak, že reaguje svižně a bystře, což potřebuješ když někomu sedíš na šesté a on sebou plácá jako ryba ve vodě a v tom správném okamžiku když jsem zralý na střelbu tak éro bleskem vyrovnám (Hlavně v příčné ose) a bác ho. Jde o to že toto musíš provést bleskem. Mám tohle promakané na každou stíhočku zvlášť: Jak v IL tak ve WT.
No a přesně tohle v BoS provést nelze.
Buďto je éro na výžkovce svižné, pak se ale při "bleskové stabilizaci" PROHOUPÁVÁ takže všechna munice jde mimo. A nebo je výžkovka pomalá, líná takže nestačíš reagovat na sopeřovy manévry.
JDE PŘI NASTAVOVÁNÍ O KOMPROMIS MEZI PŘESNOSTÍ A RYCHLOSTÍ!!!!!
A přesně tohle provést díky pitomoučkému nastavování os NELZE.
Až to půjde vrátím se.
Pardon nikomu jsem BoS znechutit nechtěl jsem jen nasratý. Mám doma cedlo a mám ho na pikaču..... |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-08-2015 18:41
|
Stařešina
|
Víš co Ajvne, to co popisuješ, si myslím, je spíš otázka zvyku. Na reakce BOSkových aparátů je nutné si zvyknout. Dostat to do ruky, vytvořit si v ruce kalibraci pro letadlo(a) se kterým lítám. Chápu, o co ti jde. Tahle kalibrace je pro každý sim, byť simuluje to samé letadlo, jiná. Teď jsem po čase třeba zkoušel CloD, který jsem svýho času lítal pořád a snad měl i úspěch, a nebyl jsem schopnej trefit bombardér. V BOSku střílím mnohem líp. A vzpomínám, když jsem s BOSkem začínal a byl zvyklej na CloD, bylo to přesně naopak.
Neodpustím si to, na BOSku strašně dobře poznám, jaký joystick mám v ruce. Jak jsem psal, mám porovnání mezi dvěma klacíkama, který pravidelně střídám. Mambu s kovovým vniřkem a CH Fighter stick. A s tím CH Fighter stickem si připadám jak z tvého popisu. Letadlo často nejsem schopnej rychle stabilizovat pro střelbu. Krom toho taky nejsem schopnej až tak efektivně kroutit. A to CH Fighter stick není špatná volba. Srovnání s klacíkem s hall senzorama, kovovou mechanikou a 5cm prodloužením, je ale tristní. A věřím, že lidi, co maj dlouhý klacek až na zem, jsou na tom ještě líp. Na klacíku prostě záleží. Howgh.
Non est specifica
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 11-08-2015 18:54
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
[img]http://www.ww2warbirds.net/ww2pics/ww2maccmc202-0.jpg[/img] is not a valid Image.
Macchi C.202EC. EC = Esperimento Cannoni. Přestaveno bylo pouze jedno letadlo (Serie III, S/N MM 91974).
Což vyloženě nabádá k otázce, proč tam není k odemčení také motor DB 605? - Folgeltro. |
|
|
|
magot |
Přidané 11-08-2015 19:06
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
Ale ono takové IRL bylo, ne? |
|
|
|
Baron |
Přidané 11-08-2015 19:21
|
Diskutující
|
Aces_Wild napsal:
[img]http://www.ww2warbirds.net/ww2pics/ww2maccmc202-0.jpg[/img] is not a valid Image.
Macchi C.202EC. EC = Esperimento Cannoni. Přestaveno bylo pouze jedno letadlo (Serie III, S/N MM 91974).
Je to to iste ako s kanonmi Sh 37mmm na IL2 (myslim, ze takto vyzbrojenych bolo iba 9 Sturmovikov). Je na tvorcovi servera, ci ich tam povoli alebo nie. Osobne si myslim, ze vela pilotov s nimi lietat nebude, znizuju rychlost i obratnost. Dost citelne.
Což vyloženě nabádá k otázce, proč tam není k odemčení také motor DB 605? - Folgeltro.
Lebo Mc.205 Veltro
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 11-08-2015 20:07
|
Diskutující
|
Rumcajs máš pravdu, Ale:
Měl jsem doma: Logitech Extreme 3D pro; Saitek cybork EVO; Logitech G-940; Saitek x-52 pro.
Každý je jinak citlivý, mezi každým z nich je patrný rozdíl.
Promě to znamenlo jediné: Na každý z nich jsem měl každou stíhačku nastavenou jinak. Jinak na X-52 jinak naG-940.....
Nastavení os je na jakykoli joy extrémě důležité.
Uvedu Ti jeden jediný přiklad za všechny: Kanónová Štuka- (tuším G-3 ?)
V začátcích jsem ji lítal na základním nastavení os. Nikdy jsem s ní netrefil ani jeden pozemák- prostě utrpení. To je blbé éro řekl sem si a zcela jsem to jej ke své škodě ignoroval.
Potom jsem se nasral a udělal si na ni super ultra giga precizní nastavení a teď sní trefím 10 tanků z 10ti. Prostě labůžo.
Kuva vidíš ten rozdíl.
Jenomže tohle BoSbubáku prostě, jak doufám púrozatím provést NELZE!!!
A věř mi potom se dá dosáhnout pěkných zážitků i s letadly které se v základu ovládaly velice obtížně. Např v IL-2 JAK-9 B Věřte: Dokázal jsem s tím potom bombardovat i stíhat ůplně exelentně.
Jestli mi nevěříš tak si JAKa 9 B vyskoušej v IL-2 na základní nastavení :Zblázníš se! Ani neodstartuješ! (S bombama.)
Nastavení os je:
A L F A a O M E G A
AMEN. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 11-08-2015 20:19
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Pokud v křídle integrované kanony citelně snižují rychlost, pak je to dost blbě .
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 11-08-2015 20:20
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Já když dostal řidičák, tak úplně nejvíc nejlepší auto byla moje "nová" 105ka za 17k. V garáži či na dvorku jsem se mohl vrtat v celým autě, holky jsem na ni lovil, no prostě bylo fajn. Dnes o 20 let později ty mladý holky neulovím ani na novou levnou náhražku VW. Holt jiná doba. |
|
|
|
LEON |
Přidané 11-08-2015 20:26
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Nepodceňuj Fuči sílu zpětného rázu
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 11-08-2015 20:29
|
Diskutující
|
Jo Rume,ale abych nebyl k Bosbubáku jen kritický. Vtomhle simu je něco super vynikajicího kteroužto záležitost nenajdeš nikde jinde. (Jestli je v Palockonu to nevím ten nemám.)
Ale o tom až zítra, bo teď už nemám čas, bo musím jít lítat.
Takže nikam se zítra moc nevzdaluj ja si Tě potom Doškolím! |
|
|