opíchaná má býti žena mužem, ne muž ženou (jejíma trčícíma kostma)
To vyzera akoby si to uz zazil
četl jsem to v učitelských novinách...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Edit :
Prve dojmy: I-16 spracovany nadherne (vid foto). Namiesto jednej verzie mame dve, tzn. okrem gulometnej je aj kanonova verzia. Lieta krasne, ale zatial som skusil iba offline. Je mozne nastavit detailnejsie grafiku.
Mám menší problém. Mám nejvyšší nastavení grafiky a stejně mám tu vrchní oblohu pixelovou a to samé když sedím v kokpitu 190 a podívám se na tu střední "spojnici" kde jsou ty "cvoky". Je to nehezky pixelovaté i když oddálím pohled. Nevíte někdo co s tím?. Děkuji předem za odpovědi.
Tak podle očekávání je I16 sranda lítání. Je to pomalý, ale točí to a rolluje to, do vývrtky to při přetažení přechází velice rychle, ale snadno se to vybere. Je z toho super výhled. Do dogfightu nízko u země je to jako dělaný. A páčto značná část soubojů v BOS(BOM) vede k právě k takovým soubojím, máme na další nářky na forech zaděláno.
Udělal jsem záznam z Quick Mission 2 x I16 versus 4 x FW 190. Dvakrát jsem to pokazil, než jsem tu I16 dostal trochu do ruky a pak to dopadlo 4:0 v prospěch I16. Všechna Ai byla nastavena na Veteran. Výzbroj defaultní. Paliva 60%. AI I16 mi pomohla spíš pro odlákání pozornosti. Všechny sestřely byly moje. Bylo to až dětsky snadné. YouTube Video
Rumcajs napsal:
Udělal jsem záznam z Quick Mission 2 x I16 versus 4 x FW 190. Dvakrát jsem to pokazil, než jsem tu I16 dostal trochu do ruky a pak to dopadlo 4:0 v prospěch I16. Všechna Ai byla nastavena na Veteran. Výzbroj defaultní. Paliva 60%. AI I16 mi pomohla spíš pro odlákání pozornosti. Všechny sestřely byly moje. Bylo to až dětsky snadné. YouTube Video
Jak se zatahuje u išaka podvozek? Stejně jako u ostatních, či je nějak simulováno točení klikou (jako třeba v ilovi)?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak lidi se mnohdy nechovaj o moc líp. Najít smečku Befek nízko u země, jak točej s Jakama, není problém. Stačí se připojit do takového grupáče. A stran úhybného manévru zvaného "Padoucnice", není třeba AI nijak shazovat. Mnoho lidí online v tom vidí taky základ úspěchu. Prostě mrcasej pákou tak, aby znepříjemnili míření. Dokonce to občas vyjde, když má člověk málo munice, tak holt sestřel nemusí být.
No a zkouším tu novou dohlednost. Dal jsem to na max a vidím minimálně na 40km. Tedy na 40km jsem schopnej identifikovat třeba kus lesa, nebo záhyb řeky a tak podobně. Takže tohle je taky super. Doposud se pohled rozmazával po nějakých 15km. Teď se vykresluje až někam k těm 40km. Ta bublina vykreslování v rozmazaném okolí byla samozřejmě nepříjemná. Takhle je to mnohem lepší. Snáze se naviguje.
Jak se zatahuje u išaka podvozek? Stejně jako u ostatních, či je nějak simulováno točení klikou (jako třeba v ilovi)?
Rovnako ako u ostatnych. Tocenie klukou odpada (stlacis G a to je vsetko), je iba graficky znazornene. Lenze to sa este moze zmenit, do vydania BoM je este skoro rok.
Upravil/a Baron dne 07-07-2015 16:48
Tak lidi se mnohdy nechovaj o moc líp. Najít smečku Befek nízko u země, jak točej s Jakama, není problém. Stačí se připojit do takového grupáče. A stran úhybného manévru zvaného "Padoucnice", není třeba AI nijak shazovat. Mnoho lidí online v tom vidí taky základ úspěchu. Prostě mrcasej pákou tak, aby znepříjemnili míření. Dokonce to občas vyjde, když má člověk málo munice, tak holt sestřel nemusí být.
Ano je to základ úspěchu nechat se sestřelit išakem ve fuckáči a hned čtyřikrát. V tom případě se jim nastavení AI naprosto povedlo, protože přesně takhle věrně to simuluje "veterány" Luftwaffe....
Okey, dík, Barone. Jsem teď mimo lítající PC, ale na išaka se moc těším (ostatně jako na každé nové éro či vylepšení).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Cassie, být to v reálu, piloti Fokáčů by s Išákama asi nebojovali. Kdyby je nepřekvapili, vůbec by si jich nevšímali a letěli by pryč. To je asi jasné. Nicméně v simu maj úkol zničit protivníka. Tedy pokusit se o to. Ostatně v ROFku měli kdysi AI tak chytré, že to vědělo, kdy to má zdrhnout. A pak to ale odstranili, protože lidi ty AIky nemoli sestřelovat. Co taky Albík zmohl proti Spadu, který se rozhodne uletět? Nic! A zde to je stejný, kdyby to AI Fokáčové vyhodnotili tak, že po headon passu maj letět domů a na Išáky kašlat, lidi by ječeli, že je to nehratelný.
Ach tak ono to má být hratelný...proto má AI být blbé. Taky dobrej důvod...A začíná to být hratelný až když s išakem sestřelíš 4 fuckáče, nebo stačí jeden.
Dosud jsem myslel že pro hratelnost máš možnost výběru letadla a obtížnosti AI, proto jsou tam ty názvy jako "veteran", "eso", "zelenáč", aby sis mohl vybrat obtížnost a každý si přišel na své.
Jestli má být BoS (BoM) hratelný na bázi, aby každý ňouma v nejpomalejším letadle sundaval AI v "nejrychlejším" letadle na nejobtížnější úroveň jak na běžícím pásu, tak je to zase dobrý, viď Rumcajs.
Edit: A proč by proboha měli ti čtyři "veteráni" ve fuckáčích chodit na hedon proti dvoum išakům?
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 07-07-2015 18:00
Hele Cassie, já offline lítám jen pro test. Mě je celkem jedno, jak je AI udělaný, protože mě zajímá, jak se lítá online.
Ty FW šly na headon, protože jsem ve volbě mise zvolil headon, vzdálenost asi 3km a stejnou výšku. Chtěl jsem vyzkoušet, co se stane. Nechtěl jsem přehrávat historické momenty nějaké skutečné bitvy. Zajímalo mě, jak si Išáček povede a jak lítá.
A jo, je to docela dobrý. Ty FW se snažily spolupracovat a držet energii. Ale to prostě dlouho nejde a časem o převahu přijdou a je to. Ale zkus si to sám. Přijdeš na to, že to není až tak snadné, protože ty AI svině uměj spolupracovat. A věř, že jakmile chvíli míříš na jednoho, další už se pěkně rovná na tvý šestce. A uměj střílet i s deflexí. Co je na tom snadný, je to utočení a vymanévrovat jednoho. Moje reference na dětskou snadnost je v tom přímém porovnání dogfightu těsně nad zemí 1 vs 1. Ale zvládnout to proti více letadlům, to je těžší. Ostatně kolega Išák vod AI nesundal nic. Jo a určitě se to nepovede vždy.
Nedá mi to, musím to zopakovat. Je to prostě super. Ta zlepšená dohlednost mi hodně zvedla náladu. A vůbec celý seznam oprav, který dnes vydali. http://forum.il2s...-now-open/
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.