V novém levlu rozhovor s Vávrou o hře na 6 stran. Datum potvrzeno, k dnešku prodáno cca 100K kopií. Zpětný vazby prý zatím pozitivní. 7 let vývoje a první milion šel z vlastní kapsy, ale začíná být lehce nervozní
Nojo, to je jednoduchá matematika. 7 let se nedá okecat. Neznám jejich firmu, ale podle všeho to nedělal sám. Tedy nějaký tým lidí. Řekněme ke 20ti? Roční náklady ... mno cca 20M? Po kolika prodává kopii? 1299? Něco sežere distribuce. Něco DPH. Zbyde ... možná 700. To aby ještě 100K prodal, aby se to pokrylo. To, co dostal od investorů, se většinou chce zpátky včetně úroků. Tak jim držím palce.
Jako milion kopií? To je hezké číslo, kdyby se povedlo. Warhorsové mají 80 zaměstnanců. Kdyby na tom dělali všichni, jako celá firma na tomhle jednom produktu, pak by to dávalo smysl. Nevím, zkoumat je nebudu, ale s tím milionem kopií chápu, že mají sevřené svěrače.
když si to pustíš dozvíš se spoustu okolních souvislostí .přesně si to nepamatuju ,ale tuším že 500 tisíc kopií to zaplatí . Dle plánu z roku 2014 ,což ale je asi uplně jedno .
O co Vám jde?
Určitě se jim (mu) hra oplatí, zapatí.
Protože si jí koupí každý závislý gembler z tohoto fora. A to bude stačit.
A koupíte si to všichni protože jste tady VŠICHNI ochotní hrát gdejakou PC SRAČKU
Protože jste Gemblér- notoři. A je vám jedno co chlastáte, hlavně že chlastáte.
Takže budete konzumovat i tohle, jedno jestli to bude povedený kousek či nikoli.
PS
Přiznám se, že jsem nad těma vyřechtama chvilku uvažoval.
Jestli se někdo ještě rozhoduje pomůže třeba video. YouTube Video
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Já si to budu muset koupit z povinnosti! Jak už jsem tu jednou psal bydlím cca uprostřed té mapy.
Uprostřed? Nelakuj, tam je hospoda, ne. Nebo dál Vávra doprostřed kadibudku. Jestli pak bude mít nějakou funkci, tak by to dávalo smysl, aby cesta k ní neprodlužovala questy.
K tomu v ní někoho bude určitě čekat smrt, známé přece Vávrovy hry.
Já to pořizovat nebudu. Vypadá to nádherně, ale RPG NENÍ můj šálek kávy. Proto mám rád simulátory, které jsou podle mě pravý opak RPG her a jejich mechanismů.
Já si to pořídím v rámci zájmu o středověké Čechy.
Jinak RPG moc nemusím, Skyrim byla totální nuda, vydržel jsem u toho dva dny ...
Časy dungeon mastera jsou pryč.
Já si to budu muset koupit z povinnosti! Jak už jsem tu jednou psal bydlím cca uprostřed té mapy.
Uprostřed? Nelakuj, tam je hospoda, ne. Nebo dál Vávra doprostřed kadibudku. Jestli pak bude mít nějakou funkci, tak by to dávalo smysl, aby cesta k ní neprodlužovala questy.
K tomu v ní někoho bude určitě čekat smrt, známé přece Vávrovy hry.
Sezení v kadibudce zlepšuje čtení
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
Já to pořizovat nebudu. Vypadá to nádherně, ale RPG NENÍ můj šálek kávy. Proto mám rád simulátory, které jsou podle mě pravý opak RPG her a jejich mechanismů.
Simulátory jsou vlastně RPG kde zlepšuješ vlastní schopnosti. A ne schopnosti nějaké postavy. Proto se ti to možná líbí
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.