November 24 2024 07:44:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
606_Smis
track by nebol?
EDIT: fotky sú super
Upravil/a 606_Smis dne 07-02-2012 22:12

1stCL_Hien
Nádhera! :-) Myslím že spoustu obrázků by se vyjímala i jako tapeta Mrknutí

1stCL_Werner
Moc pěkné Mrknutí
Hodím pár fotek z druhé strany barikády Úsměv

Alarmstart !
img689.imageshack.us/img689/2521/bf1i.jpg
Už během přiblížení k pulku nás napadají Mustangy.
[img]http://img192.imageshack.us/img192/9922/bf2n.jpg[/img] is not a valid Image.
Daří se mi proniknout za B-17. Raketenangriff !
img688.imageshack.us/img688/8477/bf3k.jpg
Není čas sledovat účinek (jestli si dobře pamatuju, B-17 to odnesla jen protrženou nádrží).
img856.imageshack.us/img856/8650/bf7.jpg
Na záda už dýchá Mustang.
img825.imageshack.us/img825/9765/bf5fn.jpg
A není sám Šklebící se Ale daří se mi uniknout.
img27.imageshack.us/img27/8021/bf6p.jpg
Ješně naháníme poníka, ale souboj se rozpadá. Salut!
img600.imageshack.us/img600/2236/bf4js.jpg
1st Czech Lions - Resistance is futile...

313_Nevo
Pani, moc pekne, moc Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

BIVOY
Ustál jsem 20mm i 30mm kanonovou palbu Úsměv , dokonce mi ani dlouho neunikalo palivo po Raketenangriff Mrknutí , ale hold přesný zásah 88mm flaku mi znemožnil přelet kanálu Naštvaný . Polet tehdá supr a těším se ve čtvrtek na repete . Mrknutí

Matylda
Fuči bacha, mě už sice nezkazíš, ale jsou tady ještě děti.Mrknutí Tož poraď radši synku, jak připojit chytře obrázky? Co je špatně a tak...

edit: Jinak dobrý Wernere, pohled z druhé strany mě vždycky zajímá.Mrknutí
Upravil/a Matylda dne 08-02-2012 11:34

1stCL_Fucida
Teď už je to po mé editaci v pořádku :) Stači, když mezi ty dva odkazy vložíš enter, aby to vypadalo takhle:

Zdroj stáhnutí  Code
[img]adresaobrazku[/img]
[img]adresaobrazku[/img]

a ne takhle:

Zdroj stáhnutí  Code
[img]adresaobrazku[/img][img]adresaobrazku[/img]

Upravil/a 1stCL_Fucida dne 08-02-2012 12:28
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Matylda
Á tak to pardón. Příště pohlídám, teď to byla fušeřina.Mrknutí Já to tam v rychlosti nabouchal, zobrazovalo mi to stejně jako teď (proto se ptám) a tradá od kompu.
Díkes

Jenicek
Nádherný obrázky, Matyldo Mrknutí. To mi prozraď, jaký efekty na to používáš? A jak děláš to rozostření obrázku? Úsměv
Upravil/a Jenicek dne 08-02-2012 15:34

Matylda
ECL_Jenicek napsal:
Nádherný obrázky, Matyldo Mrknutí. To mi prozraď, jaký efekty na to používáš? A jak děláš to rozostření obrázku? Úsměv

É... tak ne, že bych byl nějak falešně skromný, chvála samo potěší, i když uslyšíš: ,,tys to teda pěkně pos...", ale jinak je to fakt rychlou jehlou. Já je dělal jen jako report a syrové bych je tam zase taky nepustil, na to jsem dost ješitný.Šklebící se
Na luxusní screeny jsou tady ovšem jiní, já jsem jen takový přicmrnda. Jinak ten mocný nástroj je celkem intuitivní sw - Photoshop (jakákoliv verze za posledních 10let), téměř neomezené možnosti retuší, rozostření aj.Mrknutí
Z primitivního screenu pak dostaneš o něco hezčí.
[img]http://i736.photobucket.com/albums/xx6/blablafoto/bordel/upravy.jpg[/img] is not a valid Image.

Kdybys měl nějaký dotaz, tak pošli sz, ať to tady nezaprasíme.Mrknutí

313_Nevo
Matylda napsal:
Na luxusní screeny jsou tady ovšem jiní...

Ja si myslim ze dost luxusne davas Matylda (a aj Werner). Jen vic a houst Mrknutí

Panek
Ha! Tak jsem se na server nepripojil!Fajne jsem se podíval (picl pár kapitalistů), ale ted jsem tvrdě vyhazován. To jsem nainstlil Winy znova. SCh má chybky!

Panek
Tak tímto si piloty nezískáte! Server mne kope......

313_Nevo
Panek, ako mas problemy so serverom, poprosim ta napis chalanom na forum toho servera. Popis im svoj problem a verim ze ti niekto s tym poradi a sa to vyriesi, diki Mrknutí
ACES OVER EUROPE forum
alebo aj viz tu problem Petra Wintera
AOE DF server - SVK forum

313_Nevo
Po osmom kole z 09.02.12 nasledovne

sch.virtualfighters.cz/sch
(nezabudnite F5-refresh)

Body po osmich bodovanych kolach (sucet):

BLUE vs RED
1482 : 1484

Odohrali sa dne mapy Ardeny 44 a Channel 43. Aj ked ta prva bola kratisia Úsměv V tejto kratsej Ardenskej casti bodovali RED. Nad kanalom to uz bolo ale v prospech BLUE. Takze celkovy naskok RED bol stiahnuty Mrknutí

PS: len pre zaujimavost trochu cisel.
Aj ked RED stihaci svojou pocetnostou predcili BLUE stihacov v pomere cca 1.5 : 1 tak napriek tomu pomer zostrelov RED vs BLUE bol vcera v pomere cca 1 : 1.5
BLUE strana ma ale stale nedostatok bomber pilotov. Vcerajsi pomer znicenych pozemakov 174 : 2 v prospech RED hovori jasne Mrknutí

PS2: Vcera som si to ( s odstupom casu mozem povedat Šklebící se ) uzil, aj napriek tomu ze som dostaval celkom 'na frak' Šklebící se btw preco kazdy slubny (slubny pre mna) suboj skonci nahravanim dalsej mapy... Mrknutí
Upravil/a 313_Nevo dne 10-02-2012 08:50

Pajda
Trochu bych si postesknul nad vítězstvím BLUE na mapě Kanál 43. Alespoň já jsem měl v té době pocit, že jsme tam zdevastovali německé loďstvo, zmasakrovali ten směšný nálet He-111 nad rodnou Anglii a američtí boys svým náletem opět vrátili Paříž někam do 14. století...

Naproti tomu jsme tam my přišli snad pouze o jedinou obchodní loď, za což jsem se ale okamžitě s jiřikem té proradné trojici JABO Lionů krutě pomstil. Vyděšený

Nicméně polet to byl opět naprosto parádní a je třeba smeknout před uměním modrých pilotů, kteří nám opět vůbec nic nedarovali a i proto každý zářez z SCH má alespoň pro mne velkou hodnotu.

p.s. těším se opět na nádherné komentované obrázky a zážitky obou stran. Mrknutí

311_Kerbi
Američtí boys nikam nic nevrátili, spíš dostali naprosto nehorázně na prdel Mrknutí

1stCL_pbarry
Hlavně mám pocit že na těch ardenách modrá strana čekala na otočení mapy.

Zničené cíle na cirkusu se mi moc nezdají. Určitě jsme potopili dvě lodě a nezdá se mi, že by to byly jediné cíle, které zničila celá modrá strana.

Každopádně ten nálet na Schweinfurt...chci říct na Paříž byl fajn Úsměv
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 10-02-2012 11:24
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
313_Nevo
Ja viem, niekedy cisla vyzeraju 'neuveritelne' Šklebící se ale staty hovoria jasne

BLUE Gorund Kills
Destroyed ( 1 ) SHIP - ** TroopTrans0 **
Destroyed ( 1 ) SHIP - ** TroopTrans0 **

Thats it! Úsměv

Serza
Jo, nad Calais to bylo trosku jinak nez nad Porthsmouthem. Jak jsem si posteskl, pro me neprilis uspesny (ale zazitky velmi hodnotny) polet skoncil jen tim ze za dve dosednuti na hladinu u Francie a jednu smrt (Wolke zase radil, ja mu to nedaruju...) dovezl jen dve poskozena letadla (jeden Fuck to odnes nad Audembertem - zasahy byly nastesti pro nej jen z raze .303, a druhy chytil dve Hispana a utekl nad Dunkerque) a jeden zniceny (Jeden CSL takhle letel a dostal dvackou na kabinu u Dunkerque)

Jestli ma nekdo zajem, udelam prestavku v bombardovani 102. a poslu slohovy vytvor i vam tady na SVK...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,969 návštěv