January 08 2025 18:45:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
310_Pip
310_cibule napsal:
Tak už jsem na to přišel. Je to Deperdussin Monocoque.

Jenže to nebyla stíhačka, ale speciální stroj, se kterým Francouzi v roce 1912 vyhráli Gordon Bennettovu trofej. Je nádhernej (i když každej fokker, i eindecker, by mu nařezal). Tehdy při mý návštěvě na mě působil jak nejmodernější stíhačka z konce první války.

http://www.google...32&bih=663

Cibuleee, ty si snad nevidel Muzi na kridlech? Vyděšený Pri tvem veku a vzdelani opravdu sokujici Pff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Baron
1stCL_Fucida napsal:
Neblázni...víš, z jaké rodiny pochází? Vždyť jeho otec nemá brusle! Šklebící se

Dobre ze si mi to povedal! Taka ohavnost!
Hals - und Beinbruch!

Merten
310_cibule napsal:
Ha.

Ha.

Ha...

Chtěl jsem Vám dát šanci, ale prošvihli jste jí.

Stejně je CoD lepší. Funguje tam nastavení vrtule, zatahovací podvozek, klapky a vůbec. A v Rof ne (teda aspoň já to tam nikde nenašel).
Pořid si Bregueta a budeš tam mít alespon jednu z těchto věcí a pak už ti ten jednoduchý sim třeba nebude připadat až tak jednoduchý Úsměv.To přece všichni víme,že klapky dělají letadlo.Ukázkově to popsal Turbo Úsměv

310_McMarty
Hele hoši, co mám udělat, abych se dostal k Vám do C.a.K.?

1stCL_Novotny
Bejt hodnej a dotáhnout Mertenovi mladou pannu. Šklebící se Šklebící se

Edit: Jsme hoooodně benevolentní "možná letka". Nemáme nasazení ani program, nedej bože povinosti jako 1stCL,606,310 a jiné. Máme jen to C.aK.k před nickem.Mrknutí
Pokud bys rád, tak navštiv forum Letecké školy a dostaneš povolené návštěvy fora a pokud hoši daj kebulky dolu(Merten dostane pannu) tak tě vezmou. Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 29-02-2012 19:33

Merten
Jj pro mě pannu a pro Noviho flašku Vyděšený

WT_Flan
1stCL_Fucida napsal:
Neblázni...víš, z jaké rodiny pochází? Vždyť jeho otec nemá brusle! Šklebící se

A ja neco vim...a ja to musim rict....: No, dobra.... ja doufal, ze tuhle hanbu uz nebudeme muset nikdy propirat, ale vidim, ze neni zbyti. Šklebící se Ja opravdu nerad, fakt nerad....ON ANI NEUMEL BRUSLIT ! Vzdycky skandalni rodina ! Vzdycky ! Nezacinejte si s nim nic ! Šklebící se

Jinak doufam, ze se Cibuli bude RoF libit, takze vsichni radit, pomahat ! Fakt bych nesnesl, kdyby nam tennejuzasnejsisimulatornasvete nejak musel pohanet ! Šklebící se

Cibule, prosim te, vezmi na vedomi, ze to nema Ctrl E. Fakt je to schvalne, neni to chyba a narvat to s rozslehanou chmelnici do hliny je zcela autenticke ! Hodne uspechu Úsměv

310_cibule
TAK TO PRRRRRR. Tady končí sranda. Brusle nemá, to je fakt, ale to, že by neuměl bruslit... to už není kočkování vo CoD a Rof, tady de vo držku. Sundej tu kasu ze zad, budeme se řezat!

Ale jinak dík za všechny rady a přání. Postupně vyzkouším, klapky vysunu, Muže na křídlech oživím...

Teď si jdu zase chvíli povídat s Rickenbackeren. Včera si mi po jednom méně úspěšném letu dovolil říct, že má pocit, jestli se mnou zbytečně neztrácí čas (I think I waste my time with you, lieutenant). Asi se ho taky zeptám na fotříkovo bruslení, hajzla. A pak dostane tečku. Mezi tykadla.

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_123
ele když ste u toho císřského letectva
byli nějaký čs piloti v legiich
Štefanika nepočítám
a ani ty dva co byli v abc a v roce 1917 se přidaj k rudejm
(tuším - nebeská rudá jízda)

přidejte než to najde clon http://www.wardat...ic=12425.0
Upravil/a 313_123 dne 01-03-2012 06:35

1stCL_Novotny
No o letadlech a pilotech v legijích v rusku bylo určitě psáno v Revi. Hm jen to z hlavy nedám. Úsměv
Juknu se a když dohledám tak se ti ozvu.Mrknutí

BP_Tyrl
Teda já mám nejasný dojem, že žádná naše legie vlastní letecký park neměla. Takže když někdo přeběhl k letectvu automaticky nastoupil u letecké jednotky.
Například u 80.escadrile sloužil Jan Hofmann, který prošel začátek války s rotou "Nazdar".

3BAP_Cassius Chaerea
BP_Tyrl napsal:
Teda já mám nejasný dojem, že žádná naše legie vlastní letecký park neměla.
Ruská legie měla leteckou jednotku vybavenou 4 Sopwithy, jedním strojem Morane, jedním Parasolem a měla ještě dva stroje Nieuport, než to vše dala bolševikům. Pak proti bolševikům měli už snad jen jednoho Farmana a někde zase získali dva Nieuporty.

313_123
no když to teda schrnu
tak český člověk lítal na všech frontách
u všech stran konfliktu
to se vlastně válka nedá prohrát ne
to je jak hrát šachy sám

BP_Tyrl
No tak tady je nějaký článek:
http://1.air_war....nabaze.htm

MIKA
paradni clanek! dik Mrknutí

310_cibule
Dík, Tyrle.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

TozziFan
Tak to vypadá, že update se blíží Vyděšený
Dear Pilots,

The big news is that Halberstadt CL.2 is in the final stage of testing and refinement. There is a closed beta test of this bird now ongoing and soon it will enter the open beta phase. The aircraft is almost ready and now we have only to correct some visual errors and inconsistencies. But we can estimate the final level of quality for this plane you've been waiting for and it will be very nice. During development, our research discovered some inaccuracies in the historical documentation about this plane including some discrepancies in the top speed of the aircraft. During the building process we were able to achieve a very high degree of accuracy of modeling performance features such as rate of climb, speed at sea level and the theoretical ceiling (maximum altitude).

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_03_09/3.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_03_09/6.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/posts/2012_03_09/6.jpg[/img] is not a valid Image.

Více zde

313_Paegas
I mistr tesař se utne a utne knipl Vyděšený
...ale jinak moc pěkné....pořád mi vrtá hlavou jak mají nastavenou grafiku, já to tak pěkné nemám a to mám 2x470gtx
Byla by nějaká rada? Jedná se mi hlavně o tóny barev.

Edit: Oprava on tam je, jenom není moc vidět Mrknutí
Upravil/a 313_Paegas dne 10-03-2012 10:19

1stCL_Fucida
Není knipl takové to horizontální "řídítko"? Úsměv

Já tak pěknou grafiku na 1x 560Ti mám Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

TozziFan
313_Paegas napsal:...ale jinak moc pěkné....pořád mi vrtá hlavou jak mají nastavenou grafiku, já to tak pěkné nemám a to mám 2x470gtx
Byla by nějaká rada? Jedná se mi hlavně o tóny barev.

Myslím, že hodně udělá i monitor

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,168,680 návštěv