hmm, tak rychlý test (v jendom) a opravdu jsem se jako první narodil v tom letadle, co bylo nejblíže středu HB...
;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
je to tak, nanestesti to ale neni nikde explicitne uvedeno, jen se o tom zminil primo jeden z clenu DT (casper??) v bugvlakne na 1C foru, ze se spawny provadi od nejlbizsiho ke stredu zakladny. O par prispevku dal zase jiny z DT zminoval, ze je urcujici vzdalenost od drahy, ale to by mi nepripadalo jednoznacne, takze verim prvni moznosti
ohledne toho AH - Enty nahazoval 4.11 jeste nez vysel hotfix, takze volba akrobatickeho servru pro testy byla podle me dobra. Jen skoda, ze se vic litalo na klasice, nez aby se opravdu testnul akrobat. Nastesti, tato verze nema tolik vad jako verze lonska, takze to snad bude OK.
co se tyce ucinnosti bomby - jsem mirne v rozpacich, protoze stukou v dajvu jsem sc500kou nikdy nepotopil lod (klasicka nakladni, tusim liquid) ani primym zasahem (na long = cca 8s delay exploze; ani na short). Kdezto zabkovanim s fw190 ve vetsine pripadu (jak puma pod carou ponoru, tak i zaseknuta do nastavby), takze zrejme tam nejaky pes zakopany bude (nebo jen netrefuju spravne misto lodi), to ukaze az cas
BTW aj Eastern front je už na 4.11 s hotfixom, len mapy sú tam ešte z 4.09 Akosi nemám morál sa pustiť do úpravy resp. vrhol som sa na jednu (STALINGRAD leto 42) avšak chviľku to potrvá, kým tam nahádžem aspoň pár fičúr z 4.10 a 4.11.
páč jsem třebas "zjistil", že se na letištích přes spawn static aircraft nerodí v tom pořadí, v jakém se sázeli v FMB, s čímž jsem tak trošku (silně) počítal ale prostě nějak náhodně...
Chcel som ti na to odpovedat uz cez vikend, ale potom som na to zabudol. Kazdopadne, je to uvedene v Guide_411.pdf, takze RTFM :-)
Guide 4.11, str. 9:
If stationary plane spawning is enabled for a home base from which a player
spawns and there is a matching stationary plane type placed inside the home base radius,
player will spawn from the stationary planes' position. In other words the stationary plane is
transformed into players own plane. Logic is that the closest matching plane (viewed from
home base center) is selected, unless there is a stationary plane available which player used
previously.
darktatka napsal:
... Informace na bazi JPP (jedna pani povidala), ale je to teorie hodna testovani
náko se mě už na šturma nedostává času
pokud se zeptám kluků z letky tak mě zahrnou nějakejma vzorcema či co
tak se ptám tady no
letím ve spitu ( třeba VB ) lehce si drcnu (třeba i nechtíc) do vyvážení vejškovky
pak lehce potlačím a
furt mě upadnou křídla ???
Upravil/a 313_123 dne 23-01-2012 13:32
falkon napsal:
Chcel som ti na to odpovedat uz cez vikend, ale potom som na to zabudol. Kazdopadne, je to uvedene v Guide_411.pdf, takze RTFM :-)
...
já si zatím přečetl poděkování :)))
(ale všimni si, že to znamená, že jsem to pdf už i otevřel ;)
jinak díky za odpověď
něco z toho pdf přelouskat chci, ale musím na to mít klid a čas, holt anglina není moje silná stránka :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
1stCL_Fucida napsal:
Ano, stejně jako v RoFu, když letíš střemhlav a omylem si lehce drcneš do (třeba i nechtíc) do kniplu a upadne ti křídlo
KECÁŠ
jako jindy a jinde
prosím tě co hulíš ???
(promin A, 57 mám rád ale nereaguju páč bys potřeboval 25xněkam)
uznávám že lítam jako hovado,
ale to co předvádí spit od DT nedělá ani ...
(opravdu máš pilotní sloušky na blaníka)
ps. nemám pilotní skoušky na nic, ale poblil jsem i grypena
(na vojně a stál na stojánce - at žijééé CIAF)
ps: fuči tu si o tom pohovoříme ju (no prostě dostaneš přez křídla) http://313.cz/for...&start=405
První otázka je zda mam něco blbě s mapou nebo je to něco dalšího ... udělam mapu na dedikáči, nezvolim u bomb nenulový čas a na letišti odhodim. Bouchnu, ok. ALE proč se podruhý objevim na tom samym místě? Tj. je to vlastnost mapy nebo jsem něco blbě nastavil?
Druhá otázka ... fakt je to tak zamýšleno, že s něčim skoro nejde odstartovat, aniž bych to uvařil apod.? Jmenovitě se jedná o Hortena Go229 A-1 a Mig-9 (I-300).
A třetí otázka ... zatim mi přišlo, že nastavení času odhozu jsem měl takové, jaké jsem nastavil, tj. ať už jsem v menu hýbal s čimkoliv, zůstalo to tam. Ve 4.11 nastavim 1.0 jako čas odhozu (zřejmě) a při dalším spuštění to musim nastavovat znova. Dá se s tim něco dělat?
Děkuju za případné odpovědi.
Upravil/a 606_vencour dne 23-01-2012 20:28
páč jsem třebas "zjistil", že se na letištích přes spawn static aircraft nerodí v tom pořadí, v jakém se sázeli v FMB, s čímž jsem tak trošku (silně) počítal ale prostě nějak náhodně...
Guide 4.11, str. 9:
spawns and there is a matching stationary plane type placed inside the home base radius,
player will spawn from the stationary planes' position. In other words the stationary plane is
transformed into players own plane. Logic is that the closest matching plane (viewed from
home base center) is selected, unless there is a stationary plane available which player used
previously.
Rozumiem tomu správne,že ak mám zapnutú túto voľbu, budú pre rodenie sa pilotov použité stacionárne litadlá zodpovedajúceho typu, ktoré som nasádzal na letisko v príslušnom polomere. A podľa všetkého výber je náhodný.
Ale dyk já Tě mám, Razdvatři, taky celkem rád, páč jsi rovněž knihomol.
Nebo už ne?
Ale když do Tebe se dobře dloube.
Jinak hoši, ve 4.11 jsou dost výrazně změněné letové vlastnosti u Korzárú.
A to tak že proti 4.10.1 spadne dřív do vývrtky.
Nevím jestli tohle jste schopni zjistit Vy kteří máte FF. Ti kteří jej nemají -to zjistí snadno.
Což také znamená že je tahle již tak neohrabaná kraksna ještě "přítulnější"-- proti absolutně točivým japoňákúm -- super!
Ale mi to nevadí Ja už mám na tohle fintu jak se s tím vypořádat.
Jenom by mě zajímalo u kterých ostatních lotadel ve 4.11 byly let. vlastnosti více či méně pozměněny. Abych je nemusel zas skoušet všechny.
Jestli je to v guide tak sorry -ještě jsem ho nepřelouskal celé.
Prosim nějakou kompetentní osobu o odpověď.
previously.
Rozumiem tomu správne,že ak mám zapnutú túto voľbu, budú pre rodenie sa pilotov použité stacionárne litadlá zodpovedajúceho typu, ktoré som nasádzal na letisko v príslušnom polomere. A podľa všetkého výber je náhodný.
Nie, nerozumies :-) Resp. rozumies len z polovice...
Ak zapnes (povolis) volbu "stationary plane spawning", tak ano, budu sa piloti rodit na miestach statickych lietadiel daneho typu (ak su dostupne). Ale nie, vyber NIE JE nahodny!! Vybera sa vzdy dostupne staticke lietadlo, ktore je najblizsie k stredu Homebase, ALEBO tvoje predoslo pouzite lietadlo!
Priklad: ked sa narodis prvykrat, narodis sa v lietadle, ktore je najblizsie stredu Homebase (typicky stred Homebase je v strede drahy - ale potencialne ho mozes umiestnit aj inde). Ked s tymto lietadlom napr. niekam odrolujes, das Refly a nasledne znovu Fly, tak sa narodis v tom lietadle, ktore si predtym opustil (a to moze byt na tom mieste, kam si odroloval, ak tvorca misie zapol "ponechavanie lietadiel na ich poslednej pozicii" ).
Pre dalsiu ilustraciu viz video od DT, resp. precitat celu sekciu v Guide 4.11.
57_OTU ajvn napsal:
Jenom by mě zajímalo u kterých ostatních lotadel ve 4.11 byly let. vlastnosti více či méně pozměněny. Abych je nemusel zas skoušet všechny.
Jestli je to v guide tak sorry -ještě jsem ho nepřelouskal celé.
Prosim nějakou kompetentní osobu o odpověď.
Neviem, ci som "kompetentny", ale toto je (mimo ine) pisane v Guide 4.11:
Guide 4.11, str. 3:
...
• Changes to Hurricane FM
• Changes to F6F FM
• Changes to F4U FM
• Changes to Fw 190 & Ta 152 FM
• Changes to Ki-27 FM
• Changes to DB-3 and IL-4 FM
• Changes to Pe-8 FM
• Changes to flap workings on Hurricane
• Changes to flap workings on F6F
• Changes to flap workings on F4F and FM-2
• Minor changes to Spitfire FM (WEP workings)
• Change to P-47 bomb loadouts
...
Este si dovolim nesmelu poznamku, ze Guide 4.11 najde kazdy v korenovom adresari svojej instalacie Sturma, pretoze je sucastou patchu 4.11. Je to subor Guide_411.pdf
Pepe, prostě jen novým DT souborem přepiš ten původní. Pokud přepíšeš jeden obsah druhým, tak to bude nejspíš fungovat taky, ale je to zbytečný prostor pro udělání chyby.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.