November 24 2024 00:53:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of flight
Safrik
311_BleskovejPodrs napsal:
WT_Flan napsal:
Nevim kdo to lita na ATI. Ta prej ruzne zlobi. Šklebící se
Ja mam landsacape na medium a ukazuje mi to 47% s 512 mb na karte.
Ano, Horri ma na karte giga .

Edit add: V bete to dokonce na prasaka okouklo pamet, a jak nezustalo 50% volnych, tak nazdar. Kdyz jsi s nastavenimi presvihl, tak to neslo "zoukejovat" a hazelo to hlasku.

A jak to jede tobě Flane? Můžeš prosím postnout obrázek jak to vypadá na 512MB kartě? A typ GPU, rozlišení, CPU a RAM sdělit můžeš? Díík... Úsměv

Popřípadě kdyby se tu našel někdo s obdobnou sestavou co mám já(C2D E8400,4GB RAM,EN9800GTX+512MB ), kdo už to má a podělil se s postřehy jak to chodí?

Senks... Mrknutí

Mám tu samou sestavu, ale jen 2GB RAM (WinXP 32bit) a šlape to naprosto v pohodě, vše mám nastavené naplno, a zapnuté vše co se zapnout dá, jen Landscape mám medium quality. Hra si to takto nastavila sama, já do toho nešťoural, TrackIR používám. FPS jsem sice nijak neměřil, ale podle mého pocitu pod 25 nejde, protože i při pěkných bitkách jak na zemi, tak ve vzduchu vše jede pěkně plynule bez sekání. Zatím jsem vyzkoušel několik scénářů online, kariéru a single mise offline.

S.E. 5a mám Úsměv

WT_Flan
Mam stejnou bednu, grafarna 8800GTS 512mb

Na 512 mb mam vse na full pri 1680x1050 s vyjimkou landscape, to nechavam na Med. To je nejvetsi zrout pameti, ukazeuje to rozdil v desitkach procent mezi High a Med.
Takze s timhle nastavenim to mam tusim 47% a vizualni rozdil je celkem zanedbatelny. A jezdim 8xAF, 8xAA

Vypada to stejne jako na screenech od Horriho ruzne tu rozprostrenychÚsměv

FPS problem bezne nemam, vse plynule, zacina to byt znat jakmile jsou na scene RoF supermraky, ty jak se dostanou do obrazu jde FPS dolu. Dale je zahadny fps zabijak ( ale totalni ) scena, kdy na fronte vyjedou tanky pres zemi nikoho. Kdyz jedou po ceste za frontou ( stejne jako auticka, vlaky ) vse v pohode. Obcas pak jsou fps dolu, kdyz se letadelko v okoli rozpadne na vice kusu...jindy to nevadi vubec.
Testovaci mise smackdown, kde je snad dogfight triceti AIcek,..no, tak tady uz je problem. Na rozdil od Horriho ctyrcore a giga pameti na karte.

Takze asi tak.

Joe Tempest
Vy, co máte jako já 512MB graf. kartu, jak ji máte nastavenou v RoF?
Horrido tu už dával své nastavení gigové karty, ale může sem někdo hodit i nastavení své 512MB karty, komu to jede úplně bez problémů?

Já mám nVIDIA 9800GTX+, 512MB a 2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz a myslím, že ji nemám nastavenu dobře, protože u některých misí, když se proti našim 7 letadlům ukáže 5 DFW a 5 Fokkerů, tak už cítím, že plynule to nejede.
Na množství nehleďte!

Rufu
Mohl by mi někdo sem dát foto levých ciferníkú ze spada?Mám všechno nastavený na max a tohle mi to dělá.Zem je tak jak řekl Flan na med ale textury na max.
[img]http://img14.imageshack.us/img14/5728/spadciferniky.th.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Rufu dne 06-08-2009 16:37

MK_KaiN
[img]http://www.klokain.cz/rof2.jpg[/img] is not a valid Image.

BP_Tyrl
Nevíte, zda, při používání TrackIru, jde přepnout koukání do zaměřovače skokově. Než se k němu plynule doplazím, tak už tam čučívám zbytečně.
V ruské ruletě nejdou náhodou nějak navolit letadla protivníka. Kroužit v Nieuportu proti Nieuportu mi přijde na pikatchu. Lítáte už na drsno i s přehříváním motoru a bez ikonek? Čím to lítám dýl, tím to lítám hůř. :|

Rufu
Takže děkuji všem opravdu to bylo starou verzí ovladaču.Nynější už vypadá lépe.
[img]http://img44.imageshack.us/img44/2877/spadcifernikyati.th.jpg[/img] is not a valid Image. Mrknutí

Tyrle myslím že options -camera-fov changing by ti mohlo pomoct.
Upravil/a Rufu dne 06-08-2009 17:42

Paulus
[quote]BP_Rufu napsal:
Mohl by mi někdo sem dát foto levých ciferníkú ze spada?

Jestli máš budíky neostrý (z toho malýho obrázku to nepoznám) tak si přepni jinej pohled -
Snímkový nebo panoroamatický(pardon: "Snap mode" nebo "PAN mode"; už tam mám češtinuŠklebící se) v "ROF Settings" záložka "Camera" u "Speed". Nebo v nastavení "Cockpit view default mode" a vyber jinej pohled.
Taky se mi to stalo. Myslím, že to bylo tím.

WT_Horrido
BP_Tyrl napsal:
Nevíte, zda, při používání TrackIru, jde přepnout koukání do zaměřovače skokově. Než se k němu plynule doplazím, tak už tam čučívám zbytečně.
V ruské ruletě nejdou náhodou nějak navolit letadla protivníka. Kroužit v Nieuportu proti Nieuportu mi přijde na pikatchu. Lítáte už na drsno i s přehříváním motoru a bez ikonek? Čím to lítám dýl, tím to lítám hůř. Zamračený

Jaký zaměřovač?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Tyrle hraj si s tema posuvnikama na zalozce kamery a s tema snap modama. Da se to myslim zrychlit tak, ze je to jak skokovy priblizeni

MK_KaiN
Zjistil jsem divnou věc. Pokud v kampani za letu otevřu mapu, spadne mi fps přesně o 10 bodů dolů a už se s tím nedá nic dělat. Nějaké zvláštní toto. Co s tím?

310_Podrs
MK_KaiN napsal:
Zjistil jsem divnou věc. Pokud v kampani za letu otevřu mapu, spadne mi fps přesně o 10 bodů dolů a už se s tím nedá nic dělat. Nějaké zvláštní toto. Co s tím?

Proto je asi přibalena ta papírová..no jo, rusové očividně mysleli na všechno.. Šklebící se

http://www.310raf.com
WT_Horrido
Jo to spadnou fps dolu, ale po zavření mapy se to vrátí do původních hodnot. Asi to máš rozbitý.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_KaiN
Šklebící se aspoň že to nemám zubatý.

Rufu
Jestli má někdo funkční profil na X52 a winXP + jakým způsobem rozchodím TIR tak bych byl vděčen.Tir mi chvíli fungoval když jsem měl nahranej starej profil z ila ,bez profilu mi nefachá.taktéž pedály mám neustále obráceně(vykopnutím pravého točím levou)grrrSmutný

eman
Zdarec, v ROF mi nejde ovládání plynu na joyi, pouze na klávesnici, mám MS FF2, ostatní osy fungují normálně. Při testu joystiku v oknech vše funguje, pouze v téhle gamese mám zmíněný problém. Při kontrole v nastavení hry Input je plynovka přiřazena k ose Z. Setkal se s tím někdo? Prosím poraďte, dík.

310_Podrs
Dotaz: Jakým tlačítkem se "staví" vrtule a jak zatáhnu podvozek?

http://www.310raf.com
WT_Horrido
Shift+F1 a Ctrl+E
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_KaiN
BP_Rufu napsal:
pedály mám neustále obráceně(vykopnutím pravého točím levou)grrrSmutný

Invert axis.
Zatržítko.
Tam je.

Joe Tempest
BP_Tyrl napsal: Lítáte už na drsno i s přehříváním motoru a bez ikonek? Čím to lítám dýl, tím to lítám hůř. Zamračený

Jinak jsem nikdy žádnej sim ani nelítal. Ikonky mi vadí a komplexní ovládání letadla (ať již v boji nebo ne) je na těchhle simech to nejzábavnější, ne?
Na množství nehleďte!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,359 návštěv