November 25 2024 08:48:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Saburo
Rumcajs napsal:
Nikde není psáno, že směs u ruských lítadel je pro srandu králíkům. Že některý typy můžou lítat na plnej kotel se zavřenejma chladičema. Že klapky v přistávací konfiguraci u vybraných strojů zlepšují stablitu a turn rate. Že se s LaGGem dá dajvovat i přes 700km/h.

nojo, ale Ty tu popisuješ zkušenosti s nějakou arkádou u simulace by činnost tebou uvedených prvků a změny stavů měly mít pokud možno co nejvěrnější vliv na celkové chování letounu a i jeho výkonů
jelikož se jedná o poměrně komplexní problém "kdy vše souvisí se vším" a né všichni se v této problematice orientují, je manuál při vydání takové simulace nezbytný

a na druhou stranu u arkády co Ty tu popisuješ (kde si autoři evidentně mnoho věcí vycucali z prstu) je manuál samozřejmě ve své podstatě k ničemu

Rumcajs
Saburo, vidíš to se zbytečným despektem vůči BOSku.
Především jsem to psal pro odlehčení. Každá simulace je limitovaná. U každého matematického modelu se ukáže, že existují jeho limity a mimo ně přestává smysluplně popisovat realitu a začíná se nepřístojně vzdalovat. U tak komplexní simulace, jakou BOSko bezesporu je, se prostě najdou zákoutí, který nejsou úplně zvládnutý. Některých takových zákoutí se dá využít/zneužít. Ale to jde kdekoli. U starého šturma, u CloDu i v DCS. A tyhle zákoutí nikdy nejsou v manuálu. BOSko není arkáda v tom smyslu, jak se, předpokládám, většinově chápe.
BOSko není ve všem správně. Některé parametry simulace budou zcela jistě odhadnutý či doladěný tak, aby to lítalo podle zadání. Nicméně je to dělaný poctivě s možnostma, jaký ten tým má. Některý data se prostě nedají získat, nebo by jejich získání neúměrně zdražilo projekt. Tak se kvalifikovaně odhadnou. Jestli to má nějaký simulátor jinak, pak sežeru uzenou makrelu hned před místním Kauflandem.
Non est specifica

Alan Grey
Baron napsal:

Len pre informáciu - pracujú na DCG kariere pre BoS a pre BoM v spolupráci s Patom Wilsonom. To je ten, ktorému vďačíme za kariéru v RoF. Zháňajú k tomu ďalších programátorov.

Tohle je jedna z nejlepších zpráv okolo BoS a BoM. I když Juri_Js nebo Veteran66 dělají moc pěkné mise(kampaně), mě prostě chybí Debriefing po ukončení mise a další vychytávky. Zlatý Dgen mod od Asury v IL2 1946. A co mě fakt v tomhle jinak výborném simu chybí, je rozsáhlejší rádiová komunikace typu IL2 1946... a bojím se bojím, že tohle se asi jen tak nezmění.

http://www.alan-grey-page.cz/
Alan Grey
A tady jedna... nebo dvě úkázky.. ale čeho???

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_06_2015/post-348-0-89434600-1434462852.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_06_2015/post-348-0-31834200-1434462977.jpg

Odkaz zde:
http://forum.il2s.../?p=305185

Saburo
kdepak Rume, tys nepochopil mě Úsměv
nehodnotím nijak BOS ale tvůj argument "dělá si to co chce a proto vlastně není potřeba manuálu"
pokud přijde někdo kdo vůbec nic netuší o letadlech k simu (a těch lidí je většina, kdybys slyšel některé hlášky od lidí když jsme je pouštěli do kokpitu na leteckých dnech, pochopil bys), zapne tu hru a zjistí že to dělá něco a nebo není vůbec schopný to přinutit dělat něco, co udělá?
zkusí kouknout do manuálu, no a ten nikde..
co pak bude následovat, pár pokusů a následný přechod na jiný herní žánr

omlouvat chybějící manuál malou komunitou kupců a malým množstvím peněz je podle mě blbost, takhle se ta komunita nikdy nezvětší a že se toho dá spousta vygůglit na netu, sorry to není argument

je úplně jedno jestli je ten daný sim přesný, superpřesný nebo "vycucaný z prstu" stejně to nejsme schopni posoudit, ale alespoň nějaký manuál k tomu podle mě být musí a to právě pro to aby lidi "z venku" měli možnost se to naučit, ona většina lidí se ty hry alespoň ze začátku snaží hrát solo offline a jen málokdo vleze na net s tím, že "sem tu a naučte mě to"
a když tu možnost nemají...

Rumcajs
Saburo, ale já nijak neexistenci manuálu neobhajuju. Je to blbě. Jen k tomu říkám, že to odráží stav věcí. Nic víc. Navíc, nikde jsem argument, jaký popisuješ, ani v náznaku nepoužil. Bylo to pouhé zlehčení toho, že jako každá simulace to obsahuje i chybky a nelogičnosti a ty v manuálu nejsou.

K těm obrázkům. Je tam hodně vody a jsou tam kopce. Nebude vono to někde od moře? A nejsou ty kopečky tak trochu žlutý? Nebude vono to od pouště? Bum bác, já se těším na středomoří. Jen to poněkud kazí to "Finské" označení.
Non est specifica

jirik
Alan Grey napsal:

A tady jedna... nebo dvě úkázky.. ale čeho???

Že by konečně mapa Itálie do ROF ? Úsměv

Powerty
No, Dolomity mi to moc nepřipomíná, že by Kavkaz?! Šklebící se

Alan Grey
a další screenshot co neznám

forum.il2sturmovik.ru/uploads/monthly_06_2015/post-276-0-54161700-1434311816.jpg

cyberolas
To bude nějakej severní cíp Stalingradu...

313_Nevo
mozno 1CGS to cele ani nerobi pre novacikov co nic nevedia o lietani. mozno su zamerani na starych harcovnikov, ktori maju svoje odlietane v starom sturmovi a vsetky zaklady ovladaju.

a zatial im to tak financne aj vychadza zjavne, tak naco sa extra snazit, ze. uvidime ako bude na tom BOM, kedze BOS par platicov uz urcite odradil Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Rumcajs
Co sleduji vydání různých SW , vždy je někdo zklamaný a odrazený. BOS není výjimka. Jestli to někdo umí líp, měl by se okamžitě pustit do vývoje něčeho vlastního. Čeká ho kariéra snů.
Non est specifica

313_Nevo
Kariera snov, to znie lakavo Úsměv ale staci mozno na zaciatok trochu v mensom.
Kedze 1CGS to zjavne nehra na novacikov, je moznost prilakat novacikov svojpomocne.
Urcite existuje vela sposobov ako na to, napr viz Chuck, LukeFF, atd. Mrknutí

olda Olde maly
313_Nevo napsal:

mozno 1CGS to cele ani nerobi pre novacikov co nic nevedia o lietani. mozno su zamerani na starych harcovnikov, ktori maju svoje odlietane v starom sturmovi a vsetky zaklady ovladaju.

Právě. Pro nováčky a nenáročné je tu přece WT. Úsměv

olda Olde maly
Tak po pravdě musím konstatovat, že jsem poněkud zklamán. Včera jsem se díval na svůj účet a platba již byla odeslána. Dnes však ještě žádný Download není k mání. No, to je mi doba.

Rumcajs
Oldo, zkusils kontaktovat jejich support?

Jinak tohle píše Bearcat k řešení.
Click on the IL2 BoS logo at the top of the forum.

That will bring you to the page with the BoM picture at the top and a white background. In the upper right hand corner you should see something that says Login.

Log in again with your forum user info .

Once you do that you should see the same screen but the box that said Login will now say Logout.

Click on the box that says Profile between Logout and Support.

On the right you should see a red box that will say Account, Purchases, License keys etc..

Click on License keys and you should see your purchase. Activate it from that screen by cutting and pasting the key into the Key Activation box..

Zkrátka mrkni se do svého profilu na webu IL2 a tak zvol licence. Měl bys tam tu svojí vidět. Jestli ne, kontaktuj support.

Taky zde http://forum.il2s...ion-guide/ je popis od Zaka.

Doufám, že to pomůže. Kdyby potřeboval něco přelouskat do angličtiny, dej vědět, zkusím pomoct.
http://forum.il2s.../?p=265872

Ještě kus dál v tý diskuzi se vyjadřuje Jásoň, že některý případy zachytí jejich "antifraud filter" a pozdrží je o dva dny. Tedy ... možná jsi kvůli něčemu podezřelej. V každém případě neváhej a kontaktuj je. Mrknou na to.

No a ještě kus dál se Jásoň vyjadřuje tak, že měli nějaký problém, ale že ho vyřešil. Ten problém zjevně postihnul včerejší transakce.
Guys,

If you have a problem with an order from today only (June 15, 2015) try placing it again and I will void the previous one. Send me a PM with the previous order's Transaction #. I think I solved the hang up. If you have a problem from this past weekend please write to support. I cannot do anything myself to user accounts. All I can do is tell the team to help you out, but that's redundant. Plus I am at E3 next couple days so I will not be attending to customer support issues while at the show.

Jason

http://forum.il2s.../?p=266212
Upravil/a Rumcajs dne 17-06-2015 16:13
Non est specifica

olda Olde maly
Nějak tam nevidím svoji možnost. Teď na to nemám stejně čas ani náladu. A jak losík? Máš to ok?

magot
Tak co už? Šklebící se

olda Olde maly
Jsem čekal, kdy se začneš šklebit Úsměv

313_Nevo
olda, pokial si spominam tak po zaplateni obdrzis len licencny kluc. ten bud mozes darovat kamosovi Mrknutí alebo si ho mozes sam aktivovat. az po aktivacii sa objavi download.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,692 návštěv