A víš, co jsem chtěl já? Ten středověk samozřejmě taky, ale především, aby někdo vymyslel něco, abych si jako mohl sednout do kokpitu spitfajru (do 16 let jsem lepil kity jako divej a hltal vše ohledně letecké války během WW II).
Když jsem roce 1991 či 1992 narazil na macu na hellcata, který honil dvě zera a bettynu (ve 2D, bez rozhlížení, na klávesnici), byl jsem úplně vedle. Trávil jsem u toho hodiny a hodiny, pořád dokola (bylo to furt stejný: start ze vzduchu, sundat dvě zera, bettynu a šlus). Lidi kolem mne vůbec nechápali, vo co mi de.
Ale já byl v sedmym nebi. Splnil se mi nejtoužebnější dětský sen. A vod tý doby už furt : ))
Ale středověk resp. historie vůbec je hned po tom. V jedničce mi pak úplně stačilo toulat se po posázavských hvozdech, lézt v Ratajích do baráků a tak.
Být infantilní je fajn, ostatní nevědí, o co přicházejí : )
...Měl jsem úplně stejné přání...si vzpomínám jak jsem seděl v obyváku u stolu a lepil plastikové modely a toužil po tom nějak se zmenšit, nebo co, abych mohl sedět v tom kokpitu a s těmi letadélky si létat.....
No tak se nám to splnilo.
Létání s VR brýlemi beru jako splnění jednoho z velkých životních snů a přání. Koho by to tenkrát napadlo, že se nám to fakt splní....
ATA_Vasilij napsal:si vzpomínám jak jsem seděl v obyváku u stolu a lepil plastikové modely a toužil po tom nějak se zmenšit, nebo co, abych mohl sedět v tom kokpitu a s těmi letadélky si létat.....
Teď mě přepadla touha nainstalovat znovu Airfix Dogfigter
ATA_Vasilij napsal:si vzpomínám jak jsem seděl v obyváku u stolu a lepil plastikové modely a toužil po tom nějak se zmenšit, nebo co, abych mohl sedět v tom kokpitu a s těmi letadélky si létat.....
Teď mě přepadla touha nainstalovat znovu Airfix Dogfigter
Mám ho na Win 11 a překvapivě funguje.
Teď z hlavy nevím, ale snad se ani neinstaluje.
Tak teď fakt nevím jak dál. Bureš (hutě) se se mnou nechce bavit že prej jsem oblečený jako křupan. Mám to nej nej oblečení co se dá v Kutné hoře sehnat a byl jsem v lázních.
Asi budu muset jít hrát piškvorky místo KCD2. To už je kolikátý zabugovaný hlavní kvest...
Poradí někdo co s tím?
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Tylere, děláš ze sebe trotla schválně?
Daří se ti to.
Jasně že mám vysokou charismu. Jak jsem psal, mám na sobě ty nej nej hadry co jsem ve hře našel.
Opakuji pro blbé: mám na sobě ty nej nej hadry co jsem ve hře našel.
Ještě jednou: mám na sobě ty nej nej hadry co jsem ve hře našel.
A jdu rovnou z lázní. To jsem taky psal...
Takže... nějaká (pro změnu) japná rada?
Mozes mat mec lebo mec je zbran hodna slachtica. Je jedno ci dlhy alebo kratky.
Ziadny stit, sekeru, palcat a ani ziadny luk, kusu, pistalu a podobne. A ziadnu zbroj.
Děkuju všem za rady.
Měl jsem všechno oblečení "panské" a "šlechtické", a charisma stejně jako výřečnost jsem měl na 30, a zkoušel jsem různé kombinace, různě jsem sundával věci po jedné, dvou i třech, trvalo to dvě hodiny, a nakonec mu vadila Bruncvíkova dýka a pochodeň... *pleskdočela*
To by mě nanepadlo, když furt mlel že "jsem oblečený jako křupan"!
Teprve sundání těchto obou věcí jej přesvědčilo.
Tak, kvest je dokonán - a na závěr jsem dostal "nabídku která se neodmítá"... tak jsem ji neodmítl
I když už mám stříbrňáků pravděpodobně víc než má Žigi v tom talijánským dvoře. Už nemůžu ani sbírat věci z mrtvol, mám neprodaných plnou jarmaru!
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.