October 21 2025 00:45:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance 2
Tyler Durden
magot napsal:

Červ ze Score s Vávrou, kdo ví proč až po měsíci ...

To je normální, to ještě byl rychlej, mám ho v odběrech co začal. Úsměv
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

alfik
Jojo. Celé měsíce to bývá, ne jen jeden Úsměv
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

ATA_Vasilij
310_cibule napsal:

A víš, co jsem chtěl já? Ten středověk samozřejmě taky, ale především, aby někdo vymyslel něco, abych si jako mohl sednout do kokpitu spitfajru (do 16 let jsem lepil kity jako divej a hltal vše ohledně letecké války během WW II).

Když jsem roce 1991 či 1992 narazil na macu na hellcata, který honil dvě zera a bettynu (ve 2D, bez rozhlížení, na klávesnici), byl jsem úplně vedle. Trávil jsem u toho hodiny a hodiny, pořád dokola (bylo to furt stejný: start ze vzduchu, sundat dvě zera, bettynu a šlus). Lidi kolem mne vůbec nechápali, vo co mi de.

Ale já byl v sedmym nebi. Splnil se mi nejtoužebnější dětský sen. A vod tý doby už furt : ))

Ale středověk resp. historie vůbec je hned po tom. V jedničce mi pak úplně stačilo toulat se po posázavských hvozdech, lézt v Ratajích do baráků a tak.

Být infantilní je fajn, ostatní nevědí, o co přicházejí : )

...Měl jsem úplně stejné přání...si vzpomínám jak jsem seděl v obyváku u stolu a lepil plastikové modely a toužil po tom nějak se zmenšit, nebo co, abych mohl sedět v tom kokpitu a s těmi letadélky si létat.....
No tak se nám to splnilo.

Létání s VR brýlemi beru jako splnění jednoho z velkých životních snů a přání. Koho by to tenkrát napadlo, že se nám to fakt splní....

BenKenobi
ATA_Vasilij napsal:si vzpomínám jak jsem seděl v obyváku u stolu a lepil plastikové modely a toužil po tom nějak se zmenšit, nebo co, abych mohl sedět v tom kokpitu a s těmi letadélky si létat.....

Teď mě přepadla touha nainstalovat znovu Airfix Dogfigter Šklebící se

Richi
BenKenobi napsal:

ATA_Vasilij napsal:si vzpomínám jak jsem seděl v obyváku u stolu a lepil plastikové modely a toužil po tom nějak se zmenšit, nebo co, abych mohl sedět v tom kokpitu a s těmi letadélky si létat.....

Teď mě přepadla touha nainstalovat znovu Airfix Dogfigter Šklebící se

Mám ho na Win 11 a překvapivě funguje.
Teď z hlavy nevím, ale snad se ani neinstaluje.

magot
další část alternativní průchodu, specielně si povšimněte co se stane když se dodáhne Vostatek až do vesnice do hospody Šklebící se
YouTube Video

alfik
Tak teď fakt nevím jak dál. Bureš (hutě) se se mnou nechce bavit že prej jsem oblečený jako křupan. Mám to nej nej oblečení co se dá v Kutné hoře sehnat a byl jsem v lázních.
Asi budu muset jít hrát piškvorky místo KCD2. To už je kolikátý zabugovaný hlavní kvest...
Poradí někdo co s tím?

Paulus
Už si to nepamatuju. Oblékl jsem se jako kolemjdoucí šlechtic, podívej se jak je obléknut Bureš.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

BenKenobi
Nevím přesně, co jsem koupil, ale kupoval jsem to, co má v názvu panské/šlechtické a šlo to napoprvé.

pSipi
Treba pozerat na charismu. Cim vyssie tym lepsie. Nie kazde luxusne oblecenie ti ju zvysuje.

Tyler Durden
A prosím, když to neumíte hrát, nepiště že hra je zabugovaná. Šklebící se
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"

alfik
Tylere, děláš ze sebe trotla schválně? Úsměv
Daří se ti to.

Jasně že mám vysokou charismu. Jak jsem psal, mám na sobě ty nej nej hadry co jsem ve hře našel.
Opakuji pro blbé: mám na sobě ty nej nej hadry co jsem ve hře našel.
Ještě jednou: mám na sobě ty nej nej hadry co jsem ve hře našel.

A jdu rovnou z lázní. To jsem taky psal...

Takže... nějaká (pro změnu) japná rada? Úsměv

pSipi
A vojine Kefaline co si myslis ze je vysoka charizma?
A co mas este oblecene? Nejaku zbroj? Tu totiz nesmies mat.
Maximalne mec opasany.

Tyler Durden
Já že ze sebe dělám trotla?

Prostě nesmíš mít zbraň, musíš mít charisma nad 21 a umít se. To je vše. Žádný bug tam není.

pSipi
Tyler Durden napsal:
Prostě nesmíš mít zbraň

Mozes mat mec lebo mec je zbran hodna slachtica. Je jedno ci dlhy alebo kratky.
Ziadny stit, sekeru, palcat a ani ziadny luk, kusu, pistalu a podobne. A ziadnu zbroj.

Tyler Durden
OK, ja jsem si pro jistotu nechal jen dýku. Úsměv Ano jinak komplet civil.

petsild
Co pamatuju úplně beze zbraně a plátové zbroje a slušně se obléknout, jak v neděli do kostela. Úsměv
img33.rajce.idnes.cz/d3301/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3301/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

alfik
Děkuju všem za rady.
Měl jsem všechno oblečení "panské" a "šlechtické", a charisma stejně jako výřečnost jsem měl na 30, a zkoušel jsem různé kombinace, různě jsem sundával věci po jedné, dvou i třech, trvalo to dvě hodiny, a nakonec mu vadila Bruncvíkova dýka a pochodeň... *pleskdočela*
To by mě nanepadlo, když furt mlel že "jsem oblečený jako křupan"!
Úsměv
Teprve sundání těchto obou věcí jej přesvědčilo.

magot
Nj, Bureš dělá problémy už od středověku Šklebící se

alfik
magot napsal:

Nj, Bureš dělá problémy už od středověku Šklebící se

Zatracené motýle! Úsměv

Tak, kvest je dokonán - a na závěr jsem dostal "nabídku která se neodmítá"... tak jsem ji neodmítl Vyděšený
I když už mám stříbrňáků pravděpodobně víc než má Žigi v tom talijánským dvoře. Už nemůžu ani sbírat věci z mrtvol, mám neprodaných plnou jarmaru! Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,320,214 návštěv