Daniel Vávra:
Vydali jsme nové video. Diskuze na Games.cz je opět vynikající!
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/hor.jpg[/img] is not a valid Image.
Jaká speciální, je to registrace s kódem, nic víc. Smyslem je spárovat kickstarter s nějakou ikonkou na jejich fóru. Nebalamuť lidi. Eště ke všemu to vyjde za 2 roky, takže Vávrovi tleskám, jak skvěle utáhl lidi na vařený nudli.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Oni ty 3 akty "sloučili" do jednoho, a kdo už si zaplatil vše dopředu, dostane DLC. Na druhou stranu bude mít hra delší hrací dobu včetně větší mapy, ta narostla snad o čtvrtinu.
Tedy já se přiznám, že Vávru nemusím. Čistě proto, že ten projekt nezvládnul téměř podobně, jako Ilja neuřídil DCS WW2. Páčto odzačátku v tom nasekal koncepční a manažerské zmatky, kterých by se, jako člověk s praxí, měl snad vyvarovat. Ale vyčítat mu, že nenabízí alternativní výklad středověku, že bojovník je chlap a že nelíčí středověk v územích Koruny České jako multi kulti selanku, to mi přijde fakt ujeté. To prostě napsal nějakej idiot.
Tedy já se přiznám, že Vávru nemusím. Čistě proto, že ten projekt nezvládnul téměř podobně, jako Ilja neuřídil DCS WW2. Páčto odzačátku v tom nasekal koncepční a manažerské zmatky, kterých by se, jako člověk s praxí, měl snad vyvarovat. Ale vyčítat mu, že nenabízí alternativní výklad středověku, že bojovník je chlap a že nelíčí středověk v územích Koruny České jako multi kulti selanku, to mi přijde fakt ujeté. To prostě napsal nějakej idiot.
To ani nemá cenu komentovat. Nějakej ultralvicovej zakomplexovanej Lenin ..
V blahé paměti mám za to že to stavěli na UE4 .. a to vlastní Epic. No jestli to je na Cry pak to nedostali od Cryteku
Upravil/a magot dne 23-01-2018 17:24
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.