Pls všichni DT beta testeři nechť provedou quick test na critical bugy a CTD. Link na 4.13 RC je na test foru.
Pokud to bude cajk po víkendu by mohlo 4.13 vyjít.
Magote, už jsem to psal na fórum L13, ale nikdo neodpověděl.
Nevím jestli je to bug, ale u mě to tak ve 4.12.2 funguje: Devítkový spit má automatickou vrtuli jenom, pokud má křídlo typu "e", tedy 20 mm kanón + 12,7 mm kulomet. Pokud si vezmu spita s křídlem typu "c" (20 mm + 2x 7,9 mm) bez ohledu, jestli r.v. 1942 nebo 1944, nejde mi přepnout vrtule do režimu automatu. Pochopil bych, kdyby to bylo podle Merlinu, jestli 61, 66, nebo 70, ale podle typu křídla?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Takže Rik stále pokračuje v nových texturách map? A co nový Berlín? Viděl jsem (mám někde uložené na HDD) už dříve video a bylo to úžasné. Nebude i tam změna?
Takže Rik stále pokračuje v nových texturách map? A co nový Berlín? Viděl jsem (mám někde uložené na HDD) už dříve video a bylo to úžasné. Nebude i tam změna?
Rik udělal mraky krásnejch textur, ovšem minimum z toho dotáhnul do konce. Existuje z několik videií, dělal textury pro severní afriku, evropu, re-texturoval stávající mapy ... škoda že z toho většinu nikdo nikdy neuvidí ..
Ale ten kokpit není DT a schválně se nedívá moc vpravo, kde je v kolizi 3D model, že?
Měl k dispozici 4.13 ... jestli použili HSFX7 je to možné ... tam byla ranná verze kokpitu B-24D ... nějak jsem to nestudoval, ale taky mě to přišlo kapku nektuální
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.