Kniha priani 4.13
|
radko1111 |
Přidané 10-05-2012 15:41
|

Uživatel

Příspěvek: 795
Založený: 24.01.12
|
Mustangy ??? to je pan v usa s neho asi mali radost
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
|
|
|
|
Mech |
Přidané 10-05-2012 15:50
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 109
Založený: 13.09.10
|
Sebeobrana. Ale to uz je OT. |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 10-05-2012 15:57
|

Diskutující

Příspěvek: 2520
Založený: 30.05.07
|
Dost plkú.
Výkony Jakú jsou jsou ve šturmu slušně řečeno ve srovnáním s jejich protějšky MiZERNÉ.
Nebudu to tady celé rozpitvávat prostě bída.
Jen dva příklady:
Jak jedna byl pro skopčáky nepříjemným překvapením   
pro mě je naopak velmi příjemným překvapením--- když ho ptkám v BF.
Jak 9B Pánové skuste ho naládovat pumami odstartovat, někak svižně letět a hlavně: úspěšně
odbombardovat. Ten kdo tohle dokáže aspoň tak jako já dostane ode mě dárek.
Tu druhou větu píšu hlavně pro ty z vás kteří nevidí dále než na svúj modrý dvorek.
Jsou éra kterým se vyhnu ale tohle celá skupina letadel které ignoruju.
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 10-05-2012 15:57
|

Diskutující

|
Dost plkú.
Výkony Jakú jsou jsou ve šturmu slušně řečeno ve srovnáním s jejich protějšky MiZERNÉ.
Jen dva příklady:
Jak 9B Pánové skuste ho naládovat pumami odstartovat, někak svižně letět a hlavně: úspěšně
Tu druhou větu píšu hlavně pro ty z vás kteří nevidí dále než na svúj modrý dvorek.
|
|
|
|
Koty |
Přidané 10-05-2012 16:13
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
Double post...
Je ale pravda, že Jak-1 je trochu "mizerný" oproti reálu...
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 10-05-2012 16:18
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Ajvne, uvest prispevek "Dost plků" a pokračovat dalším offtopicem, to me pobavilo. K tématu:
Prani: Je mozne, tak jak jsou dělány revize některých letadel, udělat revize některých map? Použít jiné textury a podobné věci. Jsme rozmazlení slovenskem a létat například na mapě Kursk je jak létat nad nad kulečníkovým stolem. Placaté, zelené, jen semtam šmoula.
edit: s/šmoula/šmouha/
Upravil/a DarkTatka dne 10-05-2012 16:19
|
|
|
|
Koty |
Přidané 10-05-2012 16:19
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
radko1111 napsal:
Mustangy ??? to je pan v usa s neho asi mali radost
A toto milerád vysvětlím - naopak rusové nebyli zrovna nadšeni z američanů, kteří si jej spletli s Fockewulfem. A ikdyž se amíci přiblížili, nepřestali v souboji, jelikož - Na delší vzdálenost vystřelili Američani. Kožedub nejspíše refexivně vystřelil a pak už se to vezlo z kopce... Takovéto omyly by však byly ve hře vítanou změnou. Kdyby kupř. AI (Rookie) začalo (byď krátce) střílet po svých... na šok nováčků by to stačilo. Dalo by se to dát kupř. do nastavení obtížnosti jako "AI-options; rekognition mistakes"
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 10-05-2012 16:25
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
57_OTU ajvn napsal:
Dost plkú.
Jen dva příklady:
Jak 9B Pánové skuste ho naládovat pumami odstartovat, někak svižně  letět a hlavně: úspěšně
Jak 9B byl pruser, ten je urcite dobre namodelovan, proc myslis, ze upustili od vyroby?
Vyhody jaku (stihacich) byly: obratnost a lehka pilotaz, nevyhody: slabe vykony, poruchovost, mala vydrz poskozeni, spatny vyhled (spatne sklo a nizko sedacka - u rannych verzi) a taky slaba vyzbroj...
na druhou stranu - urcite mely palivomer

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 10-05-2012 16:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
310_Pip napsal:
...
na druhou stranu - urcite mely palivomer 
Však oni ho mají, akorát nefunguje |
|
|
|
jirik |
Přidané 10-05-2012 16:45
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 12.05.08
|
Hoper napsal:
jirik napsal:
Asi koleda o flame, ale neuvažuje se o nějakých změnách v flight modelech Jaků. Pořád mi trochu vrtá hlavou, že třeba Jak 1 neukroutí Fridricha. Respektive prý to byla jedna z mála věcí, v čem by ten stroj mohl být lepší. A nebo obecně poměr kroucení jaků vs. lavočky. Jaky trochu lepší, lavičky trochu horší.  Random failure model Jaků raději nezmiňuji. 
pokud si dáš proti sobě AI veterána v Jaku, tak ho v Fku ukroutíš ?
Hlásím splnění domácího úkolu na čisté 4.11.1.
Akorát AI veterán se mnou nechce moc kroutit a jeho kolega ACE taky ne. 
http://uloz.to/x6...jak-1-ntrk 
Kdyžtak ještě můžu vyrobit svoje trápení v obráceném gardu. |
|
|
|
jirik |
Přidané 10-05-2012 16:54
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 12.05.08
|
Pajda včera našel na Wikipedii, že by Fridrich měl Jak 1 ukroutit během 4-5ti zatáček do výše 3km, pak by to měla být plichta a nad 5km by snad Jak 1 měl mít o něco navrch. V ilovi to takhle nějak asi odpovídá. Takže příště asi musím studovat z více zdrojů, než něco napíšu.
Upravil/a jirik dne 10-05-2012 16:55
|
|
|
|
magot |
Přidané 10-05-2012 16:54
|

Fusioner

Příspěvek: 18191
Založený: 19.06.08
|
darktatka napsal:
Prani: Je mozne, tak jak jsou dělány revize některých letadel, udělat revize některých map? Použít jiné textury a podobné věci. Jsme rozmazlení slovenskem a létat například na mapě Kursk je jak létat nad nad kulečníkovým stolem. Placaté, zelené, jen semtam šmoula.
Již od před vydáním 4.09m byly připravené nejen nové re-texturované budovy ale i nové textury pro mapy. Skutečně nádherné.
Bohužel však nejsou prozatím síly který by to zcela dokončily a importovaly.
Podotýkám textury, Ukrajina, Rusko, MTO, evropa, léto, zima vše a další ...
Nevím jestli screeny nejsou tajné, tak to zatím nebudu sdílet obrázky ...
Osobně doufám že to někdy brzy vyjde protože to je jedna z nejlepších prací pro IL2 vůbec ...
I když textury od Lynxe pro Mapu CZ jsou taktéž na stejné úrovni  |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 10-05-2012 16:56
|

Diskutující

|
Dost plkú proto že jirík (nebo jirícek) nahodí nějaké téma a hned nato co? Plky. Což mě v tomhle vlákně žere
Neměl jsem na psaní dost času. Třeba Jak-3 není špatný.
Ale kromě tohoto typu se o šturmJacích nedá o nějaké obratnosti Pipe mluvit.
A nebo jsou tady Jaky správně, ale v tom případě jsou špatně lavočky a přeobratné BF-109-F2 a F4
Nedá se s tím něco dělat? |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 10-05-2012 16:56
|

Diskutující

|
Dost plkú proto že jirík (nebo jirícek) nahodí nějaké téma a hned nato co? Plky. Což mě v tomhle vlákně žere
A nebo jsou tady Jaky správně, ale v tom případě jsou špatně lavočky a přeobratné BF-109-F2 a F4
Nedá se s tím něco dělat? |
|
|
|
magot |
Přidané 10-05-2012 17:04
|

Fusioner

Příspěvek: 18191
Založený: 19.06.08
|
hele s těma duplikacema už to není až tak vtipný
Koty napsal:
A toto milerád vysvětlím - naopak rusové nebyli zrovna nadšeni z američanů, kteří si jej spletli s Fockewulfem.
Mě přijde že na tohle byly rusové celkem nemehla páč zrušily používání Spitů který jim nabízely z UK kvůli tomu že se mezi sebou sestřelovali.
Prostě si to pletli s Bf-109. Takže jiná letka z jiného letiště automaticky vzlétla proti své jiné testovací letce spitů ... Blbci no, co na to říct.
Všeobecně špatná komunikace u sovětů je známa.
Komunikace z počátku byla až tak špatná že dokonce na jednom letišti nevěděli že existují novější typy ruských letadel na o něco vzdálenějším letišti. Když ty pak vzlétli tak myslím že to byl i sám mistr Kožedub kdo si setřelil vlastní bombardér ...
Upravil/a magot dne 10-05-2012 17:05
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 10-05-2012 17:08
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
magot napsal:
darktatka napsal:
Již od před vydáním 4.09m byly připravené nejen nové re-texturované budovy ale i nové textury pro mapy. Skutečně nádherné.
Bohužel však nejsou prozatím síly který by to zcela dokončily a importovaly.
Podotýkám textury, Ukrajina, Rusko, MTO, evropa, léto, zima vše a další ...
Nevím jestli screeny nejsou tajné, tak to zatím nebudu sdílet obrázky ...
Osobně doufám že to někdy brzy vyjde protože to je jedna z nejlepších prací pro IL2 vůbec ...
I když textury od Lynxe pro Mapu CZ jsou taktéž na stejné úrovni 
Jsem vždy znova a znova udiven kolik cool věcí zvládnete vydat A JEŠTĚ vám zbývaji klenoty které nejsou "dostatečně dobré". Pánové, tleskám.
Upravil/a DarkTatka dne 10-05-2012 17:08
|
|
|
|
Jp- |
Přidané 10-05-2012 17:10
|

Uživatel

Příspěvek: 688
Založený: 30.09.05
|
Kožedub ne Pokryškin sundal Su-2 myslim, že picnul navigátora a pak ještě málem zprasili Pe-2 nj n utajení musí bejt
přání co takle textury řek tohle co je ve šturmovi to je dost hnus celý ty roky |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 10-05-2012 17:17
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
magot napsal:
Komunikace z počátku byla až tak špatná že dokonce na jednom letišti nevěděli že existují novější typy ruských letadel na o něco vzdálenějším letišti. Když ty pak vzlétli tak myslím že to byl i sám mistr Kožedub kdo si setřelil vlastní bombardér ...
o Kozedubovi nevim, ze by krome mustangu, sestrelil nejake vlastni, ale Pokryskin na zacatku valky jo... (ted z hlavy nevim co presne)
57_OTU ajvn napsal:
Nedá se s tím něco dělat?
Ajvne ja nevim, jak to myslis, myslis obratnost v horizontu ci vertikale? Uz sem Jaka dlouho neletel, sem Lavockinuv fanda (at uz jde o Laggy ci Lavocky), takze tady se necitim na fundovanou odpoved, to spis IAPaci by mohli. Za me, ber to tak, ze Befka maji vykonovou rezervu a muzou si diktovat zpusob boje a to je spravne BF109F4 dle me bylo nejlepci Befko...
Ze BF109GX (X=1,3,4 a 5) z UP3 jsou brutalni vime, tady si stezuj Kwiatekovi 
edit: Jp- byl rychlejsi a presnejsi
Upravil/a 310_Pip dne 10-05-2012 17:19

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 10-05-2012 17:32
|

Diskutující

|
S Jakem mužeš dělat co chceš prostě drhne.
Bf-F4 je nejlepší Bf---aď si klidně je! |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 10-05-2012 17:43
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
310_Pip napsal:
Ze BF109GX (X=1,3,4 a 5) z UP3 jsou brutalni vime, tady si stezuj Kwiatekovi
Mno Kwiatek vzal olegovu G-2, té trochu ubral výkony a z toho vznikli ty nová befka. Takže kwiatek je v tom nevinně. Ba dokonce je na tom líp, jak originál G-2, G-6AS. Jeden z mých největších Il2 snů je ten, aby se stejného liftingu, kterým prošli spitfiry a fokáče (hellcaty atd) dočkali i befka.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|