Tak jsem si to taky pořídil Zatím si povídám s Eddiem Rickenbackerem ve výcvikové kampani a docela mne to baví. Má to atmosféru (i když tedy druhá světová válka to není, to tedy ne
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jo, to jsem vám zapomněl říct... V pondělí jsme letěli s Larkem při západu slunce v blenheimech přes kanál na lodičky tuším u Calais. Nádhera. Čistá a ničím nezkalená nádhera
P.S. Ten manuál jsem si včera vytiskl, má tuším 116 stránek. Jsem zvědavej, kdo mi proplatí barvy do tiskárny. Ale je to docela hezký čtení. V neděli jsem koupil prvních osm letadel, samý britský a francouzský (taky by tam mohly bejt už sluky). Ale bez fokera sedmičky se asi neobejdu. toho bych si testnul rád.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hele, kdysi jsem v Le Bourget viděl takový super francouzský letadlo, stíhačku, která se tvářila jak z konce války, či těsně po ní. Měla úžasný aerodynamický tvary, vypadala nádherně. Já se ve Velký válce zase tak neorientuju. Tušíte někdo, o čem tak asi mluvím...?
Pipe, jak se znám, nakonec to koupím všechno a stejně nebudu mít čas to lítat. Tak je to u mě s letadýlkama vždycky.
310_cibule napsal:
Hele, kdysi jsem v Le Bourget viděl takový super francouzský letadlo, stíhačku, která se tvářila jak z konce války, či těsně po ní. Měla úžasný aerodynamický tvary, vypadala nádherně. Já se ve Velký válce zase tak neorientuju. Tušíte někdo, o čem tak asi mluvím...?
Jasné že viem. To bol predsa Fokker D.VIIF
Upravil/a Baron dne 29-02-2012 14:28
Stejně je CoD lepší. Funguje tam nastavení vrtule, zatahovací podvozek, klapky a vůbec. A v Rof ne (teda aspoň já to tam nikde nenašel).
Upravil/a 310_cibule dne 29-02-2012 15:02
310_cibule napsal:
Pipe, jak se znám, nakonec to koupím všechno a stejně nebudu mít čas to lítat. Tak je to u mě s letadýlkama vždycky.
byl to snad tento krasavec? YouTube Video
je to Moranka, ale ted nevim presne jaky typ, tusim, ze letala rok 1918...
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Tak už jsem na to přišel. Je to Deperdussin Monocoque.
Jenže to nebyla stíhačka, ale speciální stroj, se kterým Francouzi v roce 1912 vyhráli Gordon Bennettovu trofej. Je nádhernej (i když každej fokker, i eindecker, by mu nařezal). Tehdy při mý návštěvě na mě působil jak nejmodernější stíhačka z konce první války.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.