November 23 2024 12:38:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Ultr@Pack v3.0
Stoupa
Udělej následující, koukni se do jsgme zda nemáš zpuštěnej nějakej mod. Pokud ano deaktivuj ho. Pak smaž složku #UP. A použí novou čistou bez módů a zkus zda hra běží. Pokud ano stáhni znova Fokkera a nainstaluj. A pak nainstaluj zbytek, pokaždém nainstalovaném modu zkus zda to jede.

Z toho logu vyplývá že na mapě Denmark je spousta chyb.
V objektech...Flag_Denmark_h30 nema nastavenou hodnotu Panzer asi.
House: Value of [buildings.House$Flag_Denmark_h30]:<Panzer> not found
Can't set property

a neco s respawn pointama.

Zdroj stáhnutí  Code
ZSM_Air - Spawning new AC. Owner name is >USN_VT_9B010<
Checking status for resources management: 0.0, 0.0
  Resources management is DISABLED!

to vypadá na nějakou US loď. zkus ty lodě odstranit.

Fokkera by se mohlo týkat toto:
Zdroj stáhnutí  Code
INTERNAL ERROR: HierMesh: Can't find chunk 'GearC3_D0'
INTERNAL ERROR: HierMesh: Can't find chunk 'GearC2_D0'

Zdroj stáhnutí  Code
INTERNAL ERROR: HierMesh: Can't find chunk 'tail1_internal_d0'
INTERNAL ERROR: HierMesh: Can't find chunk 'Z_break_handle'

To buď znamená že chybí nejaké Meshe nebo ze v jave je odkazovano na casti letadla které evidentne nemá ( v tomto případě se nic neděje).

Chyby které zahlcují komp jsou tyto:
java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException

com.maddox.il2.engine.InterpolateAdapter.msgTimeOut

Stoupa
Pokud to nepomuze zkus dat update restore a pokud ani to nepomuze preinstaluj UP.

P.S. UP je zlo, nainstaloval jsem zkouknul a smazal. U me vede SAS mod aktivator, stahuju si pouze mody co se mi libi.
Upravil/a Stoupa dne 04-12-2011 00:37

Has
Flag_Denmark_h30 nema nastavenou hodnotu Panzer asi.

Odstraněno, to byla moje chyba, při kopírování té vlajky ve static.ini. Další chyby na mapě budou asi v barákách co byly s UP. Co jsem z toho vyčetl tak nemají kolizní modely. Ty odstraním a necháme jenom domy z Patchů.

to vypadá na nějakou US loď

pokusím se najít a smazat

Co se týče Fokkera udělám co říkáš, zkusím ho dát do čisté UP složky, jestli to nebude fungovat přeinstaluju UP. A když to furt nepude, tak se holt toho holandského krasavce budu muset vzdát, stejně spíš lítám v Aviích.

S tím UP máš pravdu, je tam strašně moc zbytečných věcí-hlavně hromada stodevítek, který stejně nikdo nelítá, to samé u Spitfirů, Mustangů, FW-190, Jaků a adt. Některé zcela zbytečně mapy, některé z nich dokonce nedokončené. A co mě asi nejvíc šte, jsou předělané původní krásné olegovy mapy. Třeba Helsinky-hrůza, úplně zmizely původní domy, které jsou nahrazeny nějakými polotovárními halami vyrobenými z objektů ze slovenké mapy. A Kronštadt, k tomu se ani nebudu vyjadřovat jakej je z něho teď HNUS!

Nicméně dík za ochotu, hlavně s tím logfile. Ještě jednou DÍKY!

Ajvn
Kuňa hoši mám takový problém:
Když deaktivuju v jsgme UP3.0 a chci tedy spustit čistou 4.10.1 tak se mi hra prostě nespustí.
Když vrátím spátky UP3.0 tak není problém-ultra jede.
Neměli jste náhodou někdo stejný problém?

PS
podotýkám, že 4.11 jsem ještě neinstaloval.

Paulus
Musíš v jgsme zapnout 00_Stock_4.101mMrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Ajvn
No jo jenemže tohle ja tam nemám.
Čistá verze 4.10.1 se mi spouští - když mám pravou stranu prazdnou.
V tom bude ten problém.
Jde to nějak spravit? Předem dík.

606_Tclaw
Jo, měl jsem podobný problém. Bylo to tím, že UP3 a čistá 4.101 mají každá svůj soubor "files.sfs", který se při přepínání musí překopírovat s tou verzí, kterou chceš. Nicméně se mi stalo, že párkrát prostě pro čistou verzi hry tenhle soubor zmizel. Musíš si ho někde obstarat. ;-) P.S. Samozřejmě za předpokladu, že tam opravdu chybí. To se nejdřív podívej.
Upravil/a 606_Tclaw dne 14-01-2012 13:45

Paulus
Tady jsem ti upnul 00_Stock_4.101m:
http://leteckapos.../382960872

Ajvn
Dík za ten odkaz, ale je to nějaké chybné.
Prostě se to nerozbalí.
"dole zelená doběhne do 98proc. ta nahoře se ani nerozběhne."Smutný

Paulus
Tak to zkus odtud:
http://www.uloz.t...4-101m-rar

Otevřít rar a soubor dát do jsgme.

Ajvn
Díky von PavleÚsměv

SVK_Mechan
Není lepší mít zvlášť 4.11 a UP3?
Stejně UP3 bude na 4.11 a pak všeci pojedou UP.Mrknutí

Ajvn
Jo tak jsem to míval.
No a jednou se něco posralo a nšla spustit ani jedna ze 3. instalací.

SVK_Mechan
No nejsem PC exprt. Ale myslím si počkat pár dnů A čistá 4.11 bude out a hurá na navé UP.

Peter Winter
Mechan napsal:
No nejsem PC exprt. Ale myslím si počkat pár dnů A čistá 4.11 bude out a hurá na navé UP.

Raději HSFX když už něco ...
Ještě lépe BP-pack ... (jen ty nové mapy kdyby v BP šli, stačil by kanál a biscay)

SVK_Mechan
no já jsem spíše rok od minimálně 43. moje specialitka + další je r. 1950a výše a Histomod, nemluvě o DCS. Bohu žel pacific a finká válka a jí podobné vopruz boje bez koulí je již ......
nuda. Up doufám nastaví rakety země vzduch a v miginách či sabre budem teprve přemýšlet jak přežít.Cool

batoh
Buďte zdrávi. Prosím o radu, jak inteligentně najít - vytvořit default skiny Void.BMP u strojů dodaných na UP3. Zvlášť mám na mysli Spitfire MkIa - IIa. Existuje lepší postup než můj barbarský?: Importoval jsem do Corelu Void.bmp od Spitfiru Vb, do dalších vrstev jsem postupně přidal záslepky, tečky znázorňující ústí hlavní, otvory na vypadávání nábojnic, šmouhy po výstřelech plus další... Samozřejmě uznávám, že grafické znázornění povrchu (panely atd.) MkII a MkVb nemusí být stejné. Proto se ptám na lepší voidy... Děkuji.

Has
Řeším takovou menší záhadu. Včera jsem si stáhnul a aktivoval Rogožarského Ik-3 do Ultra Packu3.0, tady link http://www.sas194...006.0.html. Záhadou je, že když si postavím misi s Ik-3 ale já jako hráč v žádném letadle nesedím, vše funguje perfektně. Když se ale posadím do nějakého letadla, tak hra okamžitě po načtení mise na 100% spadne. Připomínám, že hra nepadá při spouštění, ale padá když spouštím misi, třeba i v QMB a to i když IK-3 do mise nevložím. Stejná chyba se mi děje i u ostatních SAS~Epervierových letadel předělaných ze 4.11 na 4.10. Má někdo podobný problém? Neví někdo co s tím?

Edit: Není to stejný problém jako jsem řešil u Fokkeru. S ním mise alespoň fungovaly, když v nich byl jako AI.
Upravil/a Has dne 18-01-2012 12:27

Old Klear
A není to tím, že ty Epervierovy mutace jsou určeny pro 4.09 ?

Has
Já ale použil mutaci pro verzi 4.10.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,729 návštěv