Tohle je největší nebezpečí pro ROF - experti z KLODu, kteří vidí třísku v oku ROFu, ale trám v tom svém nevidí ani náhodou... a kteří vědí přesně jak se mají éra z první světové chovat.
Fuči, a pokud tam nebude napoprvé, a komunita na to upozorní(dodá podklady apod.), tak to ROF tým dá do kupy a rychle.
Upravil/a Opitze dne 30-05-2011 07:45
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Na RoF se mě líbí že každý prd vývojářů si nechají zaplatit je divné když si koupíš poloviční hru a když chceš hrát tak znova zaplat nezdá se vám že je to podobné CoD? také daji hru do oběhu a je poloviční tak že o čem je tady teda řeč?myslím si že já ani vy to nezměníme a můžeme tu diskutovat měsíce jen pláčeme na špatném hrobě a pokud si tu někdo honí triko tak je naše blbost že mu na to odpovídáme tohle je nekonečný serial.
311_LangMaster napsal:
Na RoF se mě líbí že každý prd vývojářů si nechají zaplatit je divné když si koupíš poloviční hru a když chceš hrát tak znova zaplat nezdá se vám že je to podobné CoD? také daji hru do oběhu a je poloviční tak že o čem je tady teda řeč?myslím si že já ani vy to nezměníme a můžeme tu diskutovat měsíce jen pláčeme na špatném hrobě a pokud si tu někdo honí triko tak je naše blbost že mu na to odpovídáme tohle je nekonečný serial.
nemas uplne pravdu ze to je to same ... RoF si sice necha platit za novy letadla a polni modifikace ale nenuti te je kupovat. Je to zcela ve stylu chces/nechces. Kdyz nechces tak holt tim letadlem nelitas, ale muzes bejt na mape s lidma ktery ho maj ... coz je prece jenom oproti Sturmu rozdil. Vem si Il-2 1946 ... docela se na nej nadavalo ze to je de facto zbytecna vec ale chtel jsi litat online? nezbyla ti jina moznost nez si ho nejakym zpusobem poridit ... to ze se kupovala letadla ktera vetsina lidi nechtela a ani nelita - to je prece sumak
dalsi rozdil je v tom, jak vyvojari RoF pred jejich zakaznikama prezentuji ... v dobe vydani: neni to hotovy, ale potrebujeme penize na vyvoj; ted: ceka nas jeste hodne prace (v Olegovo reci adonu) ... CloD byl medialne masirovanej jako nejlepsi simulator vsech dob a jak to dopadlo vsichni vime
jinak tohle vlakno vzniklo prave pro tohle breceni na spatnym hrobe
311_LangMaster napsal:
nemas uplne pravdu ze to je to same ... RoF si sice necha platit za novy letadla a polni modifikace ale nenuti te je kupovat. Je to zcela ve stylu chces/nechces. Kdyz nechces tak holt tim letadlem nelitas, ale muzes bejt na mape s lidma ktery ho maj ... coz je prece jenom oproti Sturmu rozdil. Vem si Il-2 1946 ... docela se na nej nadavalo ze to je de facto zbytecna vec ale chtel jsi litat online? nezbyla ti jina moznost nez si ho nejakym zpusobem poridit ... to ze se kupovala letadla ktera vetsina lidi nechtela a ani nelita - to je prece sumak
dalsi rozdil je v tom, jak vyvojari RoF pred jejich zakaznikama prezentuji ... v dobe vydani: neni to hotovy, ale potrebujeme penize na vyvoj; ted: ceka nas jeste hodne prace (v Olegovo reci adonu) ... CloD byl medialne masirovanej jako nejlepsi simulator vsech dob a jak to dopadlo vsichni vime
No v RoF je předpoklad že si letadla kopíš jinak se nedostaneš na servery kde se na nich lítá tak že omezení tam je ja osobně si koupil letadla co se mě zamlouvaj ale moje svobodná volba zapříčinila že můžu jen tam kde jsou což není všude.
A na co si stěžuješ? Že chceš létat na mapě kde nejsou letadla podle tvé svobodné volby? A proč tam teda chceš létat?
ROF samozřejmě nejde bez dalšího placení hrát, stejně jako jakákoli jiná hra financováná mikrotransakcemi, už z principu, kdyby šla hrát nikdo by si nic nekupoval. Prostě úplně jako CLOD, který vůbec není nedodělaným zmetkem.
311_LangMaster napsal:
No v RoF je předpoklad že si letadla kopíš jinak se nedostaneš na servery kde se na nich lítá tak že omezení tam je ja osobně si koupil letadla co se mě zamlouvaj ale moje svobodná volba zapříčinila že můžu jen tam kde jsou což není všude.
ale je to logicky - pokud mas, jako priklad, koupeny jenom britsky letadla z roku 1918 tak logicky nemas zajem o vsechny francouzsky a britsky z drivejsi doby ... tim padem prece logicky ani nemas zajem hrat na serverech kde se s temahle letadlama lita ... prece nechces litat s Camelem v roce 1916 kdyz ostatni maj Eindeckery a DH-2?
cilize pokud jsi si koupil jen par letadel o ktery mas zajem tak holt budes moct litat jen na serverech kde jsou k dispozici vsechna letadla, a na tech ostatnich serverech pak jenom na mapach kde se tvoje letadla vyskytujou ... to ale neni omezeni dane vyrobcem, to je omezeni ktere jsis ty sam urcil
stejne jako ja, kdyz si kupuju jenom nemecky stihacky ... vim, ze nemuzu litat dvousedadlovky a bombry a na drtivy vetsine map nemam sanci jit z Entente
WT_Horrido napsal:
A na co si stěžuješ? Že chceš létat na mapě kde nejsou letadla podle tvé svobodné volby? A proč tam teda chceš létat? :)
ROF samozřejmě nejde bez dalšího placení hrát, stejně jako jakákoli jiná hra financováná mikrotransakcemi, už z principu, kdyby šla hrát nikdo by si nic nekupoval. :) Prostě úplně jako CLOD, který vůbec není nedodělaným zmetkem.
Horri, to se ale pleteš - BoBek je nedodělaný zmetek, ne že ne :)
ed: nevím, jestli jsem poslední příspěvky pochopil správně, ale říkáte tu, že je naprosto normální, že pokud si člověk do RoFu nekoupí patřičná letadla, holt si na některých mapách/serverech nezalítá ? Ale že to je jeho svobodná volba...
Mno ale pak měl hráč úplně stejnou svobodnou volbu si nekoupit x verzí šturma a lítat si pouze na těch serverech, které mu umožňovaly hrát jeho verzi. A tudíž za to pak Olegovi jaksi nadávat je blbost...
Nebo se snad měří dvojím metrem ? :))
Upravil/a Hoper dne 30-05-2011 11:21
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jo? A patchoval Oleg i ty starší verze nebo tam vždy hned v úvodu psal, jakou verzi podporuje? Melete tu páté přes deváté a mícháte hrušky s jabkama... Oleg vydal hru z bugama, a trochu to zbastlil, aby pak radostně ohlásil, že bude Addon, ve kterém budou nejen nové era ale i opravy. Defakto každého takto v manipuloval do toho, aby mu lidi jako ty platili dovývoj jeho softu, který byl neustále zabugovanej. Celých deset let... Ze začátku ho každej podporoval a držet jazyk za zubama, když si Oleg udělal co chtěl a ne to co sliboval, protože je to prostě demiurg Oleg, který ví všechno nejlíp, má nejlepší zdroje, nejlepší programátory a bez něj bychom všichni už zašli na černé neštovice... Ve vrcholu jeho slávy mu komunita dokonce přidala peníze na jeho nové SUV, jen aby Olegík netrpěl a mohl jenom kodovat dokonalý sim... Jenomže během let, to podstatnou část lidí přestalo bavit, aby jim Oleg něco nasliboval, oni zaplatili, a pak tam měli pořád stejné bugy, ale jako "odměnu" nějaké posrané pseudo-éro, které možná letělo jednou nebo dvakrát za celou válku...
Každej mu poslal snad 5 možná víc, táců, skrze všechny "hry", které vydal. Kdyby jsi koupil všechno co v ROFU se nabízí, tak se tomu ani nepřiblížíš...
Přeci každý v ROFu dostane dost základních letadel a většina online serverů nabízí možnost zalítat si s nimi, málokdy se mi stalo, že tam byly zrovna takové éra, které nemám... Ale chápu, že pro socky je brutální zásah do rodinného rozpočtu koupit si jedno éro za 4 EUR, navíc ve hře, která tě baví...
Jako zcela záměrně děláte z komára veblouda, je to trapné... Když už chcete ROF za něco mlátit, tak si najděte nějakou pořádnou hůl a ne tydle šidítka...
Třeba tu nadávejte na to, že se nerealisticky vybíraj vývrtky...
Nedělejte ze sebe voly....
Upravil/a Opitze dne 30-05-2011 12:08
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Opičáku,
ve šturmovi s novým "patchem" přibyly např mapy, letadla, objekty a i byl upravován FM případně možnosti hry jako takové.
Některé chyby zůstávaly, některé přibývaly a některé byly odstraněny.
Čiliž stále mi vychází:
RoF - nemám určité letadlo - nezalítám si na některých serverech
Il-2 - nemám určité letadlo (patch) - nezalítám si na některých serverech
je to tak ?
PS: problém je v tom, že se až tak nezastávám Olega, ale zajímá mne to z pohledu RoF - co je na tom jiného. Že jsou pravdomluvnější ?
Že by pravda a láska přeci jen zvítězila ? :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ROF si můžeš koupit v různých balíčcích, je to tak? Je jen NA TOBĚ, jaký balík si koupíš. JE JEN NA TOBĚ, zda si dokoupíš další éro nebo třeba dalších deset. JE TO JEN NA TOBĚ, s čím tam chceš lítat. Pokud chceš éro - JEDNO ERO - tak si ho můžeš koupit.
KLOD - dostaneš jednu verzi hry s několika lítatelnými éry, zabugovanými. Čekáš rok na patch/addon. ŽÁDNÉ ERO si nemůžeš dokoupit. V patchi možná dostaneš "novou mapu"(kterou udělají naši slovenští bratři zadarmo), možná dostaneš nějaké zbytečné éra, o které nikdo nestojí. A ani po tomto PATCHI, si NEMŮŽEŠ koupit to jedno jediné ero, které chceš.
edit:
ROF - komunita objeví bug - dostane se to na forum, 777 to ověří, a pokud je to oprávněné, což je protože to potvrzují všichni, rychle to opraví
KLOD - komunita objeví bug - dostane se to na forum, Oleg neověří, protože to má správně a ruší ho to od vznešené práce tvorby supersimu, kde bude simulován i prd psíka u letáku na sloupu na nádraží. Co ho kurva někdo otravuje, zrovna si modeluje kliku na dveřích vod vagonu.... Nopraví se nic.
Nejhorší je to, že to JEDNO ERO, se nedá "ukrást", ne?
Copak vážně nevidíš ten rozdíl? Asi ne...
Upravil/a Opitze dne 30-05-2011 12:51
Opičáku, problém je v tom, že já teď (a teda v tomto vlákně, ehm :) ) neporovnám BoBka, ale starého šturma...
ed: a i když to převedu na Šturma - chtěli sme Avii a Šmolíka, a ? Koupili jsme si je :) Pravda, ne od Olega, ale máme je tam.
Je pravda, že v 1946 bylo hodně úplně zbytečných letadel.
Ale je taky pravda, že když budu chtít v RoF nějaké letadlo dle mého přání, musím počkat, jestli o něj projeví zájem tvůrci a jestli ho pak vůbec udělají - takže jsme tam, kde jsem u Olegových letadel - dělají ta letadla, která chtějí tvůrci.
Nebo pokud budu chtít např Kašparův aparát, tak mi ho udělají ?
Upravil/a Hoper dne 30-05-2011 12:55
OK, tak co třeba starý BUG - výška pilota v neměckých érech, především ve Fokáči? Vůbec rozhled z fokáče? Opravil to božský Oleg někdy?
Co třeba podpora Tiru? Oleg: Engine nepodporuje, nejde to...
Co třeba nesestřelitelné březolety? Oleg: Tak to bylo, mám to potvrzené z ruského muzea
Co třeba německé zaměřovače? Oleg: Tak to bylo, nazdar
Co třeba výkon německých motorů ve fokáčích? Oleg: Máme to dobře, nazdar!
Co třeba FM na německých érech, kde jedna dírka ve křídle naprosto zničila vztlak toho křídla? Oleg: Je to tak dobře, jenom to grafika špatně zobrazuje, ve skutečnosti je tam díra jako vrata...
A mohl bych pokračovat do nekonečna...
Pokud by bylo všechno tak fajn, jak píšeš, a nebyl by v tom žádný rozdíl, pak by Oleg neutekl z Maddox Games, a lidi by nedostali za 50 EUR nehratelnou sračku.
Hoper napsal:
Ale je taky pravda, že když budu chtít v RoF nějaké letadlo dle mého přání, musím počkat, jestli o něj projeví zájem tvůrci a jestli ho pak vůbec udělají - takže jsme tam, kde jsem u Olegových letadel - dělají ta letadla, která chtějí tvůrci.
Nebo pokud budu chtít např Kašparův aparát, tak mi ho udělají ?
hele to je jedno, ono je venku horko a u tebe v kanclu asi nefunguje klimoška... můžeme se o tom pobavit na podzim, jo?
Ano funguje, ale ne oficiální cestou a nejsou k tomu oficiálně uzpůsobeny kokpity. Na druhou stranu IL byl vytvořen v době, kdy se s takovou možností nepočítalo, respektive tato technologie nebyla tolik rozšířená a dostupná. S ohledem na dnešní počty kokpitů se nedivím, že se ze zapracováním Track-iru oficiální cestou(TD) nepočítá. Zrovna Trac ir je dle mého nešťastné srovnání.
Hoper napsal:
Čiliž stále mi vychází:
RoF - nemám určité letadlo - nezalítám si na některých serverech
je to tak ?
Hopriku, je i neni
vezmu to na tomto prikladu ... chci litat za nemce ... koupim si RoF Demo Upgrade v zakladni verzi za 40 dolacu ... za nemecky letadla tam mam Fokera Dr.VII a Albika D.Va., pak si k tomu koupim Eindeckera, Ablika D.II a D.III (cena zavisi jestli je kupujes v akci za cca $3 nebo mimo akci za necelejch $8) a mam pokryto CELE obdobi ktere momentalne RoF simuluje a zaroven mam strasne velkou sanci ze na KAZDE mape ktera na nejakem serveru bude, bude aspon jedno letadlo ktere mam koupene a de facto uz bys nemusel mit zadny duvod kdykoliv jindy dalsi letadlo kupovat at si 777 Studios vydava co chce ... a s timhle muzu litat furt online a vubec me neser ze Horri a Merten koupili zatim vsechny vydany letadla, Opicak ma to samy co ja + Dreideckera a Kraken ma jenom brity a francouze ... stejne si vsichni muzeme zalitat na jednom serveru
pokud si ale k tomu Demo upgrade koupim jenom Fokkera D.VIII a D.VIIF tak holt musim pocitat s tim, ze si zalitam jenom na mapach z konce valky ... ale stale jsem se vsema kompatibilni ... akorat ze s nima muzu bejt jenom na tech mapach kde jsou moje letadla, jinak muzu maximalne delat strelce v bombrech a dvousedadlovkach (to prej jde aniz bys ty letadla mel koupeny) ... prece nechces s D.VIII litat proti DH-2 a Ni-11 ... ve Sturmu by taky byl rev, kdyby na mape z obdobi Barbarossy litali za rusaky sedmickovy Laviny a trojkovy Jaky
princip fungovani u Olega myslim popisovat nemusim bo ho vsichni zname a vime ze funguje uplne jinak ... nekoupim (neporidim) si to posledni co vydal a okamzite ztracim kompatibilitu
takze je to stejny, ale presto strasne rozdilny
EDIT:
takze by to melo bejt takhle:
RoF - nemám určité letadlo - nezalítám si na některých mapach
TozziFan napsal:
Ano funguje, ale ne oficiální cestou a nejsou k tomu oficiálně uzpůsobeny kokpity. Na druhou stranu IL byl vytvořen v době, kdy se s takovou možností nepočítalo, respektive tato technologie nebyla tolik rozšířená a dostupná. S ohledem na dnešní počty kokpitů se nedivím, že se ze zapracováním Track-iru oficiální cestou(TD) nepočítá. Zrovna Trac ir je dle mého nešťastné srovnání.
To mluvis ale o 6DOF. Tir funguje i ofiko byt jen ve 3 osach.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.