January 21 2026 11:20:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
Ucho
WT_Flan napsal:
A kdo je cilova skupina ? Abych mel hnedle od zacatku jasno...

Btw co treba ti, co zerou litani v sim. z WW ll. ?

Jako napr. Rof je peknej atd. ale me ty strakaty tralalajty na 180km/h moc neBa.

Nic sofistikovanyho,co? :-)

313_123
Pepe napsal:
Já je taky znám: Vuďa, Mivek, Dušan, pvostě cevá pauta. Šklebící se

Šklebící seŠklebící seŠklebící se Mrknutí

Hoper
WT_Horrido napsal:
WT_Flan napsal:

Těch osmdesát lidí co to létá přece. Chceš je vyjmenovat? :)

tak začni :D
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Hele klucí pokud to Horri myslel tady na SVK slezáčky tak jich ani 80 není. Mrknutí
A určitě bych je vyjmenoval i já, jenže Hopříku znáš mne já si nepamatuju pomalu ani své jméno. Úsměv

WT_Flan
Ucho napsal:
WT_Flan napsal:

Btw co treba ti, co zerou litani v sim. z WW ll. ?

Jako napr. Rof je peknej atd. ale me ty strakaty tralalajty na 180km/h moc neBa.

Nic sofistikovanyho,co? :-)

...se nic nestalo. Na sofistikovanosti jsou tu jini ( a nechtejte je po mne taky vyjmenovat, jasny ?! ) Šklebící se

Ale z toho mi teda vylezlo, ze Horri ani ja nezereme litani v sim z WW2 ....No, to je ale nejaka blbost. Ja bych lital az bych se urval ! Úsměv

Ucho
WT_Flan napsal:
Ale z toho mi teda vylezlo, ze Horri ani ja nezereme litani v sim z WW2 ....No, to je ale nejaka blbost. Ja bych lital az bych se urval ! Úsměv

Tak to byste měli začít, páč na onlajnu je to fakt dobrý Mrknutí

1stCL_Novotny
Opravil bych to. V onlajnu je to na ty možnosti co to dovoluje Fakt dobrý. Mrknutí

WT_Horrido
Ucho napsal:
WT_Flan napsal:

Tak to byste měli začít, páč na onlajnu je to fakt dobrý Mrknutí

Proč si na oběd dávat nedovařenou, zkaženou klobásu se zavánějící hořčicí, ale "dobrým" krajícem chleba, když je v nabídce čerstvý Wienerschnitzel?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
Horrido, a ty ses na jakou planetu odstěhoval ?

http://www.wwii-illusion.net
falkon
Borci, ukncite prosim nekonecne diskusie o (ne)oblubenosti CloD simulatora -- toto je vlakno ohladom patchov a datadiskov. Pokial chcete pokracovat, spravte si na to vlastne vlakno... alebo vam ho (z moci udelenej clonakom) spravim ja a tunajsie prispevky tam presuniem/zmazem. Posledny prispevok k veci je tu z 04.12.2012 14:50...

Diky ze udrzujete poriadok a cistotu Mrknutí

[img]http://shop.regina.sk/Portal/Images/share5/n-udrzujte.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
clone9cz napsal:
Horrido, a ty ses na jakou planetu odstěhoval ?

Věřím tomu, že je to od tvé planety nejvzdálenější oblast galaxie.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Falky, neblbni, to bys vzal Horrimu a pár dalším smysl života Úsměv A to za to nestojí, každý potřebuje pro něco žít.

Takto to tu probíhá už od začátku CoD. Otevře se vlákno na nějaké konkrétní téma, pár lidí napíše pár zajímavých postřehů. Pak přijde Horri a napíše, že je to zmetek a on ho létat nebude. Pak Opitz, napíše, že Luthier je blbec a ti, co se létáním CoD dobře baví taky (a že on CoD nikdy ani nezkusil a zkoušet nebude), a tím debata k tématu skončí.

A tak se založí zase nové vlákno, pár lidí napíše pár zajímavých postřehů, pak přijde Horri... a tak pořád dokola.

Je to jedna z mála jistot, které tady fungují. A docela dobře. K tomuto fóru to prostě patří. Já bych do toho nezasahoval.
Upravil/a 310_cibule dne 06-12-2012 09:23
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Ano Cibule, jako obvykle úžasně jasný postřeh, přesně tuto posloupnost to má. Přesně to jsem sem o stránku dozadu napsal.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Ucho
Úsměv

310_cibule
Ale Horri, nečerti se, já Tě v podstatě bráním.

Tvůj post o stránku zpět měl smysl. Jednoznačně. Moc jsem si ho užil (zas tak často jsem zde o Cod něco takto pregnantního od Tebe nečetl. A nic na tom nemění fakt, že tento tvůj zásadní postoj známe z Tvých vstupů už nejméně od jara 2011 a tyto tvé - po dlouhé době jasně shrnuté výhrady - ke CoD plně sdílím).

Pokud to půjde takto dál, máš podle mne šanci stát se platným debatérem na dané téma. To nemíním sarkasticky, fakt si myslím, že na to máš.

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Ó díky Guru Virtuální Komunity. Vynasnažím se abys důvěru ve mě kladenou nezklamal.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Není zač, Horri. Dělám to rád.

A neměj to prosím za zlé stárnoucímu vrtošivému "děcku", které si chce hrát s ostatními (protože je to baví) a přitom mu do těch báboviček pořád někdo kope (protože ho to baví), takže pískoviště se postupně vylidňuje a chodí na něj jen ti nejotrlejší děti (většině se nechce pořád se nechat někým otravovat a tak jdou raději jinam. A mně je tu pak smutno Mrknutí). Tvůj GVK.

Ale každý si hraje, jak umí. Rozumíš, falky? Mrknutí
Upravil/a 310_cibule dne 06-12-2012 10:50

falkon
310_cibule napsal:
Falky, neblbni, to bys vzal Horrimu a pár dalším smysl života Úsměv
...
Je to jedna z mála jistot, které tady fungují. A docela dobře. K tomuto fóru to prostě patří. Já bych do toho nezasahoval.

Nuz ako myslis...
Mna to ale uz nebavi - Horrido & Opitz & spol. si stale melu tu svoju pesnicku a vnucuju ju ostatnym. Furt. Proboha proste proc?!?

Ak ich CloD nebavi, nech sa na cely CloD vyseru a neseru sa ostatnym do toho. Ja tiez nemam potrebu vyjadrovat sa k RoF-u ked ma nezaujima.

A nebavi ma prijst po nejakej dobe a v zaujimavom vlakne hladat roztrusene informacie medzi opakujucimi sa "staznostami" Horrida & spol.

A nevidim dovod, preco by vsetky take prispevky nemohli byt v jednom "ich" separe vlakne/fore, kde by sa stazovali a nadavali na vsetko a vsetkych uplne volne a podla svojej vole. Lenze to by asi rychlo zistili, ze su tam sami, a nikto ich vylevy necita, pretoze drtivu vatsinu navstevnikov nezaujimaju. A ak to nikoho nezaujima, preco nimi zasieraju takmer kazde vlakno o CloD-e?!?

1stCL_Novotny
Falkone a nemohlo by to být tím že žijeme ve společnosti kde i právně na to jedinec má právo?! Stejně jako ostatní a dokonce i ti co budou tvrdit opak ač "třeba nepradivého původu"??!!Úsměv

Edit: Myslím že řešením tohodle banálního problému je některý s "totalitních režimů společnosti", zavřít-odstranit mimo veřejnost, zlikvidovat/odstranit.
Upřímně myslím že tohle nikdo nechce mít zpět. Tak už se stím naučte žít. Prostě nereagujte, pak totiž není konfrontace. Mrknutí
A hlavně když už někdo odpovídá tak smyslně bez do očí řvoucích a zbytečných lží a mistifikací. Třeba je právě tohle hnacím motorem jistých lidí. Úsměv
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 06-12-2012 11:18

falkon
X Novotny napsal:
Falkone a nemohlo by to být tím že žijeme ve společnosti kde i právně na to jedinec má právo?! Stejně jako ostatní a dokonce i ti co budou tvrdit opak ač "třeba nepradivého původu"??!!Úsměv

A nebude to nahodou o tom, ze "pravo jedneho konci tam kde zacina pravo druheho"?

A navyse: nemyslim si, ze ktokolvek ma pravo zverejnovat cokolvek na tomto fore. Po pravnej stranke ti toto "pravo" nikto nedal, takze ho nemas. Mas len "moznost" tu nieco zverejnovat. A na vlastnikovi/provozovatelovi/poverenych osobach je aby rozhodli, ktore prispevky budu tolerovat a ktore nie... Mrknutí Ak sa ti ich politika nepaci, nikto ta tu nedrzi -- mozes ist diskutovat na ine forum... Mrknutí

Mimochodom: kto odobral pravo istym uzivatelom zverejnovat tu na fore reklamne oznamy o zlavach na Viagru a pod.?! Mrknutí Preco sa ich prispevky mazu? Ked - ako pises - "žijeme ve společnosti kde i právně na to jedinec má právo"...
Upravil/a falkon dne 06-12-2012 11:23

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,133,110 návštěv