November 26 2024 04:29:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
1stCL_Fucida
1stCL_Jiricek napsal:
To musel být alespoň průměrný německý pilot, když zapálil tři Avie na jeden průlet ... .)

To nevypadá na Avie, Herr General Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Jiricek
1stCL_Fucida napsal:
1stCL_Jiricek napsal:
To musel být alespoň průměrný německý pilot, když zapálil tři Avie na jeden průlet ... .)

To nevypadá na Avie, Herr General Úsměv

Já se v tancích moc nevyznám, v civilu jsem byl cirkusový artista

Mech
To spis vypada jako lov na Jozina.......

311_Rampa
Hlásím se k RED, prosím o přístup do RED vlákna

Tageblatt
23.9.1938 - MOBILIZACE! Československý prezident, doktor Edvard Beneš vyhlásil všeobecnou mobilizaci. Statisíce mužů se připravují hájit Československo. Právě tyto zprávy pronikají ze země v srdci Evropy. Lze očekávat, že během několika dní obsadí československá armáda veškerá pohraniční opevnění a zaujme bojové pozice. Obrněné jednotky se připravují k boji, Českoslovenští letci s napětím čekají věci příští.

Po odmítnutí včerejších návrhů Adolfa Hitlera Nevillem Chamberlainem nechal britský ministerský předseda Praze volné ruce - a ta se rozhodla jakýmkoliv pokusům o okupaci bránit. Ze sousedního Německa přicházejí zprávy, že současnou činností Československo odmítlo jakoukoliv další diskusi. Německo přítomností silné armády na svých východních hranicích cítí ohrožení a ústy svých čelních představitelů hlásá, že nebude váhat použít jakékoliv prostředky. Německo ale taktně mlčí nad argumentem Československa, že Wehrmacht sudetské území z druhé strany minimálně částečně obsadil již před časem.

Stále se čeká na vyjádření nejen Francie, ale i Sovětského svazu. Situace je kritická. Celý svět má stále v paměti hrůzy Velké války.

jirik
1stCL_Jiricek napsal:

Ale máte pravdu, srdce zaplesá, když to člověk takhle vidí.

To jsou šmolíci. Slza mi ukápla.Cool třeba budem nakonec taky takhle hezky práškovat.Šklebící se
Upravil/a jirik dne 23-09-2010 17:00

1stCL_Jiricek
jirik napsal:
1stCL_Jiricek napsal:

Ale máte pravdu, srdce zaplesá, když to člověk takhle vidí.

To jsou šmolíci. Slza mi ukápla.B) třeba budem nakonec taky takhle hezky práškovat.:D

Komu říkáš šmolíci, ty ... ty ... ty mezku! :)

jirik
To jsou šmolíci. Slza mi ukápla.Cool třeba budem nakonec taky takhle hezky práškovat.Šklebící se

Komu říkáš šmolíci, ty ... ty ... ty mezku! Úsměv[/quote]

Těm třem bombarďákům v pršiplášti.Šklebící se

CSL1_Vonty
uz mely bejt davno ctyri v tu dobu

http://www.czletka.zde.cz/
kouty
Byli čtyři, ale přiletěl podprůměrný pilot befka a sudnal jednoho. Zbytku jenom pustil palivoŠklebící se

1stCL_Fucida
Pánové, všichni piloti by v tuto chvíli měli mít přístup do skrytých vláken. Pokud někdo nemáte, co nejdříve se mi ozvěte. Díky.

1stCL_Jiricek
Já, já nemám!

Permon
Já také nemám přístup.Babička mi zakázala chodit i do lednice.Smutný
Jsem starý,blbý ale snaživý.

313_Vity
Taky nemám Naštvaný

3BAP_Plooskie
1stCL_Fucida napsal:
Pánové, všichni piloti by v tuto chvíli měli mít přístup do skrytých vláken. Pokud někdo nemáte, co nejdříve se mi ozvěte. Díky.

... pokud to měl být pro RED tento odkaz http://www.vwings...ad_id=3340 tak mě taky nefunguje ... Smutný

1stCL_Jiricek
He, a prý mobilizace :D

606_vencour
Chlapi, přihlásit, kliknout na speciální mise a koukat ... diskusní fórum, speciálky REDS, Palba 1938 - RED (ČSR) ... a jste tam.

olda Olde maly
Když Vy kluci jedni modrý, nerozeznáte naše éra, rozeznáte alespoň vlastní? A ty Šmolíky nikdo nerozčudil, aniž by pouštěli palivo. A le je potřeba dezinfikovat ty zablešené špinavce, kteří se za tím kopcem třesou strachy, aby se naši chrabří junáci zbytečně nenakazili VyděšenýÚsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

1stCL_Fucida
Když vám nebude fungovat mobilizační odkaz, tak vlákno najdete klasicky přes odkaz fórum a pak Speciálky Reds.

alfik
Fuči, situace se mnou je taková, že z důvodů které jsem už popsal (a klidně znovu vysvětlím pokud můj případný velitel nebude v obraze) nevím jestli poletím (měl bych to do dvou - tří týdnů vědět), ale přesto bych se rád přihlásil na RED stranu, už jen pro tu jistotu že pokud budu mocen tak že se mnou bude pičítáno Úsměv a taky ať si můžu počíst v red vláknu Šklebící se
Takže prosím - jeden RED letoun a nikterak netrvám na bitevníku/stíhači/bombarďáku - klidně k dělostřeleckému pozorovateli, sanitě nebo kam mě velitelství přidělí Mrknutí
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,047,643 návštěv