WT_Horrido napsal:
Panthery měla je Gross Deutschland v počtu 120 kusů a přisla o 60% v první den nasazení - pátého, takže výskyt Pantheru u Prochorovky je stejně pravděpodobný jako výskyt Mickey Mouse tamtéž.
Pobavily mě spíše ty důvody
BTW KáVéčko bylo u Prochorovky jedno? Myslím, že tam hromadně taranovalo ty masy nasazených Tigeru v počtu čtyři kusy ne?
1.Horrido, tento dôvod som čítal asi 2-3 knihách.
podstatné je , že na druhý den bolo bojaschopných len 40-50.
2.joj, Cassius má pravdu. 5.gardová mala len T34, T70 a Su76.
ale ako sa hovorí, čo autor to iný údaj.
napr : Nemci 250-300 tankov a Sovieti 650 tankov.
široký výber.
Tajpane ono je přece jasné, že když vedou útok tři SS divize tak že se všechny jejich tanky sejdou u Prochorovky, to jsou základy taktiky že jo? Hrrrrrr na ně Tigery, Panthery, Elefanti!
Nedělejte tady v tom bordel Tajpane .Bud se vám to zamlouvá a jdete do toho nebo s prominutím držte ... (však víš co mám na mysli ).Jestli se chcete začít dohadovat o tom kde,čeho,kdy a jak bylo založte si separé téma .
WT_Horrido napsal:
Tajpane ono je přece jasné, že když vedou útok tři SS divize tak že se všechny jejich tanky sejdou u Prochorovky, to jsou základy taktiky že jo? Hrrrrrr na ně Tigery, Panthery, Elefanti!
Merten napsal:
Nedělejte tady v tom bordel Tajpane .Bud se vám to zamlouvá a jdete do toho nebo s prominutím držte ... (však víš co mám na mysli ).Jestli se chcete začít dohadovat o tom kde,čeho,kdy a jak bylo založte si separé téma .
Wolke to vyriešil najlepšie.
OT: inak všimol si si, že každá tyrania začína rovnako?
Nedelejte tady bordel , bud se vám to zamlouvá ,nebo s prominutím držte
.... (však víš co mám na mysli)
takže k novému patchu...
ak sa nemýlil pribudne napríklad toto monštrum http://forum.valk...21/t/11140
nové mapy, nové prídavky, možnost vlastného nastavenia
a bude úprava balancu pre jednotlivé tiery.
no.... uvidíme.
Merten napsal:
Wolke to vyriešil najlepšie.
OT: inak všimol si si, že každá tyrania začína rovnako?
Nedelejte tady bordel , bud se vám to zamlouvá ,nebo s prominutím držte
.... (však víš co mám na mysli)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.