January 08 2025 19:21:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
BP_Tyrl
Před misí v setings. Vypnout.

1stCL_Novotny
LC_LEON_CZ napsal:
Nejsou už nějaké zprávy o chystaném dalším patchi, který napraví zvěrstva, spáchané tímto patchem? Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Jo tak mám pocit že to bylo víc než jen citelný zásah do systému. Kua je to jemně rozjebané.Zamračený
Jinak kapky a podobné je super, akorát třeba ty krásný exploze (hlavně vlak) suo teď mizerný. Nebo je jen někde něco jinak na nastavení a já nevím kde?Úsměv

BP_Tyrl
Tak jsem to nakonec přeinstaloval. Sice jsem musel stahovat více jak 1.6 Giga update, ale řekl bych, že to teď chodí plynuleji a líp se mi zaměřuje. Možná, že to pozvolné updatování hru trochu rozjebává.

1stCL_Novotny
No já to mám instalované minulý týden a vlastně doinstalenej jen tenhle poslední update. No uvidíme,ale nechce se mi to dělat znovu. Šklebící se

Pavel Zouzal
Tak přátelé jsem sklamán. Po upgradu nejde už 3D anaglyph, a navíc už mi nejde zajistit aby to na zemi nezamrzalo. Prostě mi na zemi zamrzne klávesnice, joy a myš a už s tim nic neudělám. Předtim se mi to stávalo taky ale stačilo si pohrát s parametrama spouštění a bylo to ok, teď už mi to nejde. Jestli z NQB nevypadne nějaká rada, tak sem dolítal. Naštvaný

BP_Tyrl
Éééééé to bude něco, jako se stalo mě. Já to přeinstalil nasosal 1.6 giga patchů a lítá to.

Pavel Zouzal
Reinstal pochybuju, je to čistej instal. V pondělí jsem měnil systém, protože končily Win RC7, takže sou tam Visty, aktuální ovladače a čistej rof. By mě zajímalo kde soudruzy udělali chybu.

Jp-
ovladače grafiky bych si typnul, nebo zvukovka zkus starší ovladače né ty poslední.
Upravil/a Jp- dne 07-03-2010 11:26

Pavel Zouzal
Tak to byl forcefeedback. Předtim sem ho vypínal v settings, ale jak ho schovali do hry, netrklo mě to, až dneska. Jinak stereoskopický drivery furt nejdou, ale na to už teď dlabe pes, hlavně, že zas můžu vklidu vzlítávat a přistávat.

LEON_CZ
V levém horním rohu v mainscreenu mám takovou nejasnou změť železa a stuh, nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost. Teď u mě ale byl kámoš, který RoF také lítá a hrozně se divil, proč mám ty medaile naházený všelijak na sobě, že on je má rozprostřené pěkně vedle sebe na ploše. Takže asi nějaký bug, nemá to někdo obdobně ? Ne že by mě zrovna tohle nijak zvlášť trápilo, ale přece jen by mě to zajímalo, čím to je způsobené.

Díky

http://www.virtualnipilot.cz/
BP_Tyrl
Mě se to taky dycky shrne do levého horního koutu. Já myslím, že je to způsobeno zemí původu. Nebo nějakou tou změnou rozlišení obrazovky.

LEON_CZ
BP_Tyrl napsal:
Mě se to taky dycky shrne do levého horního koutu. Já myslím, že je to způsobeno zemí původu. Nebo nějakou tou změnou rozlišení obrazovky.

Takže Ti to nespravil ani ten reinstal? Já jsem taky uvažoval, že bych si po tolika updatech raději stáhnul a nainstaloval nějakou čerstvější verzi, ale když mě zlobí zatím jen ty metály, tak to asi nechám být...

WT_Horrido
No ona se ta vyznamenaní objevují v levém horním rohu, ale jdou myší umístit kamkoliv a tam zůstanou.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Skoro zůstanou....některý.

WT_Horrido
Všechny a tam kam je dáš. A všichni máme stejnou verzi Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Ale každý jiný comp.

WT_Horrido
Jiné ruce leda. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Horrido mají pravdu mě se to někdy taky rozháže všelijak že něco zůstane,něco je v rohu a něco na sobě.

1stCL_Novotny
No a nemá to spíš naž s kompem něco společného třeba s rozlišením obrazu? Já nevím, ale přeba se to jen nechce uchytit tak jak má?
Nebo tomu vadí ty jejich okraje? je to vlastně velká hladina a třeba jen v horní třetině je ten potvor a s jiným přez se nesnese???
Já mám zas to že pokud je poskládám nějak tak se některé přehodí jinam a pokud je prohodím s jinejma tak už to pak fachá furt. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

LEON_CZ
1stCL Novotny napsal:
No a nemá to spíš naž s kompem něco společného třeba s rozlišením obrazu? Já nevím, ale přeba se to jen nechce uchytit tak jak má?
Nebo tomu vadí ty jejich okraje? je to vlastně velká hladina a třeba jen v horní třetině je ten potvor a s jiným přez se nesnese???
Já mám zas to že pokud je poskládám nějak tak se některé přehodí jinam a pokud je prohodím s jinejma tak už to pak fachá furt. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jenže u Tebe se jedná o bug, kdy se medaile nevejdou na plochu kvůli těm Tvým šíleným STREAKům Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,168,731 návštěv