January 02 2026 20:41:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sturzkampfgeschwader SM
falkon
LesniHU napsal:Jestli vidim spravne, tak nejsou zadni stoprocentni kandidati - nejlepsi je zatim stavajici streda. Jeste pockame na vyjadreni Wulfiho a pak zacneme spekulovat, co s tim delat.

No ja by som sa vyrazne prihovaral za presun z tej stredy na iny den. Bohuzial, v stredu sa lietavaju dost casto nejake coop-ky... a je podla mna skoda vynechat jedno alebo druhe.

LesniHU
Jestli dobre vidim, tak zadny den nevyhovuje uplne, takze vyhlasuji druhe kolo zjistovani, kdo kdy muze.

Duvod, proc hledame jiny termin je, ze ve stredu se kona dost specialek. Podobne je na tom asi i sobota. Zaroven predpokladam, ze rano a pres den nema smysl delat treninky (alespon ja nemuzu). A samozrejme hledame den, kdy maji vsichni cas. O poradani dvou treninku jsem uvazoval, ale pri poctu lidi, co na ne chodi, to asi nema smysl.

Tak sem prosim napiste, ktere dny (=vecery) byste mohli, a to za predpokladu, ze by treninky byly ten den naporad nebo alespon na velmi velmi dlouho - takze pokud muzete udelat nejaky kulovy blesk v rozvrhu a prohodit si program, napiste prosim i takto uvolnene dny (klidne s otaznickem).

Ja muzu kazdy den.

Safrik
Ja tez muzu kazdy den, ale primlouvam se za Patek a Nedeli. Jinak jak rikam prizpusobim se, Ten patek -> Losik je celej tyden v praci mimo PC a je doma jen na Pa, So. Dovolim si mluvit i trosku za nej, protoze jsem si dost jistej ze se to v dohledne dobe nezmeni.

PS: Wulfi tak prasatko jo? Šklebící se

AH_Poti
Já teď poslední dobou vůbec nestíhám ale jinak bych mohl Po,Út,St
časově se to snad zlepší. Přimlouvám se za tyto 3 dny . Ještě možno Ne tak od 21:00.

www.malovidy.cz
Wulfi
Safrik napsal:
Ja tez muzu kazdy den, ale primlouvam se za Patek a Nedeli. Jinak jak rikam prizpusobim se, Ten patek -> Losik je celej tyden v praci mimo PC a je doma jen na Pa, So. Dovolim si mluvit i trosku za nej, protoze jsem si dost jistej ze se to v dohledne dobe nezmeni.

PJasny StG77Šklebící se ,
navrhněte nejakej den me je to fuk. nedele od 20-21hod gut pak treba po+ut+st 19-20hod potom v pa- ok.
Vazne, jsem za nedeli a nejaky den v tydnu. jedno jaky,prispusobim se..S: Wulfi tak prasatko jo? Šklebící se

doktorkop
Já jsem stále tak trochu v práci(vlastně dost,zrovna jsem se vrátil):sm19:
.Jinak nejvíc se mi hodí neděle večer a pondělí večer.
Mořná by stálo za úvahu udělat trénink jeden týden v jeden den a další týden nějaký jiný-na střídačku
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

falkon
Tak teda ako s treningami ??

Ak sa mozem este vyjadrit k novemu terminu, tak by som navrhoval pondelok alebo utorok. Pripadne este nedala, ale vikend je taky "nesikovny". Tieto dni sa nezvykne lietat nic, takze by sa nam treningy s nicim nekryli.

Nicmenej, predpokladam, ze kedze nove treningy este neboli oficialne
schvalene, tak plati stale streda (cize dnes). Nemylim sa ?

EDIT: Teraz ma napadlo, ze vlastne pondelky byva letecka skola... :rol:
Upravil/a falkon dne 24-05-2006 17:29

Wulfi
Srředa to je dnes platí předpokládám a tam se dohodnem...doufám
Takže zetim a večír schle

Safrik
Ahoj vsem StG, pri vcerejsim poletu padl navrh na pripojeni StG na ADW war, kdo by byl pro? Jsem prvni kandidat. Úsměv :sm16:

falkon
Som druhy kandidat. Úsměv

Wulfi
Ja třetí :uhoh: ... sejdem se teda v neděli? A dokujem to?
zatim zdar

LesniHU
Me se to ADW jako koncept taky libi, mnohem vic nez valka tvorena serii coopu. Takze jsem pro, ale nemam moc casu litat, takze na tom vlastne ani nezalezi. Kazdopadne, Duchacek to zaridi. Pardon, doktorkop to zaridi Úsměv.

TRENINK bude pristi tyden v pondeli. Jestli se to nekomu bije se skolkou, at protestuje. Me osobne do toho leze jedna mozna akce, pokud se uskutecni, dostanu se k litani nejdriv v deset. Ale trenink StG prece nevisi na jedne osobe.

Dalsi bude ten samy tyden bud v nedeli (vyhovuje mnoha lidem), nebo v patek ci v sobotu (kvuli Losikovi) - to se jeste rozhodne.

doktorkop
Omlouvám se Vám,ale jsem teď s časem Tragéd tragickej(Homo makač)a dokonce jsem oprašoval jojstic!!! od měsíčního nánosu.
:brrr:
Takže ADW bych pověřil Falkona(koneckonců je služebně starší)

Že?

1stCL_Jiricek
Mail, mail, mail :Jiricek:

Safrik
Rozumim Jiricku, proto zastavuji nabor StG pilotu na ADW war, vyckame a uvidime. :sm16:

falkon
Teraz ma napada:
Dostali ste vsetci zadanie kvalifikacnych uloh ??? Boli odosielane 19.4.06.
Obavam sa, ze ich Safrik, Wulfi a Losik nedostali (nie su medzi prijemcami). Alebo ich nedostali zamerne?

Miroo
Pockame na tu novu ADW.:sleep: Ale pokial to chcete skusit tak na ADW mam zalozene dve letky, jedna s He 111 a druha Ju 88 pokial znicis lietadlo tak ti do letky pribudne namiesto neho Ju 87. Som tam sam tak v sobotu vecer cca 19:00 alebo v nedelu cely den cca od 10:00 to mozeme vyskusat.Len si musim spomenut na hesla, lebo mi padol system a cele PC som robil na novo.:sm19:
Upravil/a Miroo dne 27-05-2006 08:45

LesniHU
falkon napsal:
Teraz ma napada:
Dostali ste vsetci zadanie kvalifikacnych uloh ??? Boli odosielane 19.4.06.
Obavam sa, ze ich Safrik, Wulfi a Losik nedostali (nie su medzi prijemcami). Alebo ich nedostali zamerne?
Nedostali zamerne. Wulfi a Safrik dostali jen text mailu (bez misi ukolu, takze to byl druhy mail, co jsem posilal, proto je nemas mezi prijemci). Losik tehdy jeste u StG nebyl.

LesniHU
Trenink bude v nedeli v obvyklem case.

Otazka na pristy tyden: najdou se alespon 3 lidi na trenink v patek nebo v sobotu? Ja ne, protoze tou dobou budu pryc.

doktorkop
Pátek nevychází,ale tuto neděli konečně jo:sm38::sm38::sm38:

Po měsíci nelítání budu asi pěkná lama.
Na jaké se vlastně lítá verzi?4.05 ?
Že?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,978,325 návštěv