no nechceš snad abysme lítali nad historicky neodpovídající krajinou? jo ještě římani tuším dělali aleje, co nějaká vykopávka dokládající přítomnost římanů u Stalingradu by nebyla? :-)
Tady jsem něco našel... http://www.wwii-photos-maps.com/stalingradaerialscans/
Aleje jsem fakt zatím nehledal, ale ty vesnice v podobě NY tam vidět jsou, asi byly stavěny beztřídními podlidmi na povel soudruha Lenina nebo Stalina...
Aleje jsem fakt zatím nehledal, ale ty vesnice v podobě NY tam vidět jsou, asi byly stavěny beztřídními podlidmi na povel soudruha Lenina nebo Stalina...
Opičáku,bylo to na rozkaz soudruha Stalina jen tak pro doplnění.Nějak se chudák pořád nedokázal vyrovnat s faktem,že již existuje Leningrad a rozhodl se postavit město,které zastíní všechna města na světě.Vzhledem k tomu, že Leningrad byl již kulturní metropolí a nic s tím nenadělá,rozhodl se postavit metropoli průmyslovou po vzoru měst v USA.Neváhal přitom "přestěhovat"původní obyvatele Kalmyky a nahradit je dělnickou třídou z továren.Potom mu někdo moudrý poradil,že i dělnická třída musí něco jíst a tak začali vznikat v okolí Stalingardu Sovchozy. Nic méně,(neprohlížel jsem ty fotky všechny) ale mluvil jsem o vesnicích nikoliv o městech.Rovněž se nějak nedovedu zbavit pocitu,že na těch fotkách je Volha a ne Don jako na testovací mapě
Opičáku,bylo to na rozkaz soudruha Stalina jen tak pro doplnění.Nějak se chudák pořád nedokázal vyrovnat s faktem,že již existuje Leningrad a rozhodl se postavit město,které zastíní všechna města na světě.Vzhledem k tomu, že Leningrad byl již kulturní metropolí a nic s tím nenadělá,rozhodl se postavit metropoli průmyslovou po vzoru měst v USA.Neváhal přitom "přestěhovat"původní obyvatele Kalmyky a nahradit je dělnickou třídou z továren.Potom mu někdo moudrý poradil,že i dělnická třída musí něco jíst a tak začali vznikat v okolí Stalingardu Sovchozy. Nic méně,(neprohlížel jsem ty fotky všechny) ale mluvil jsem o vesnicích nikoliv o městech.Rovněž se nějak nedovedu zbavit pocitu,že na těch fotkách je Volha a ne Don jako na testovací mapě
To ale mluvíš určitě o jiném Stalingradu a né o tom proslavném, který jen tak pro doplnění, býval původně Caricynem a to už někdy od 16. století...
No a dnes je to vlastně Volgograd.
Já jen když sem Magot postnul ty fotky...to letiště kolem kterého je nejvíc letadel (ne tedy jen ty jednotlivé kusy) - to je Stalingradskij? (na fotce jako vzletová dráha) Protože vedle je ještě letecké učiliště a já jsem měl tento plac za letiště Stalingradskij. Víte někdo jak to vlastně celé je?
Hopsající LaGG při přistání jak kdyby vypadl z oka třeba Dr 1. Věděli jste, že doporučená technika přistání s Dr 1 je na dva body, držet ocas výškovkou ve vzduchu až to úplně vykluše a pak teprve dosedne na ten kolík? No a zkuste si to v ROFu udělat. První kontakt se zemí a letadlo se okamžitě odrazí do vzduchu.
YouTube Video
čas 12:22
YouTube Video
Naprosto unreal ten ROF... a stejný bude BOS
Upravil/a WT_Horrido dne 11-12-2013 22:09
To není žádný sim ,když je to ve skutečnosti mnohem jednoduší jak nám předvedl pan pilot v DR 1. A teď by nám takhle nemožně chtěli zaneřádit i BoS. Já chci model ze "Zmetka" tam je vše správně,to je pravý sim.!!!!!!!!!!!
Tak nové změny de facto žádné. Trošičku mi v této souvislosti uniká smysl možnosti testovat jen omezenou dobu. Imho více marketing než cokoliv jiného.
Za mě zatím největší zklamání od vydání první verze . Stejně tak celé prohlášení okolo tohoto updatu mi přišlo takové nějaké...trapné.
Ahoj lidi a zejména Lamy a Fuči který mi sem opět dal přístup. Děkuji Fuči.
Ohledně nových změn: Dle mého názoru je to jen dalším logickým krokem k tomu aby tu hru(simulator) dodělali.
Možnost nahrávat videa bude velice přínosná zejména pro testování. Nejen že teď budete moci JOFEmu nahrát krásný skluz na obě strany v plné přistávací konfiguraci a také souvrat který s BF 109-F4 v poslední verzi udělat lze (I když ne tak čistý jako s Z526, Z50 atd. ostatně je to jen bojový befko vážící podstatně více) ale také vývojáři budou moci řešit DMG model a hity při soubojích. A o to nám jde především že ? DMG model !
Další věc co se mi na developmentu tohoto simu líbí jsou ty jednotlivé moduly. Modul Videorecordingu. BF109, LaGG, Mapy, Objekty. Jestli se nepletu tak tímto způsobem do budoucna budou moci ladit jednotlivé věci separátně aniž by rozm....i celej SIM.
Ososbně (můj subjektivní názor) si myslím že je to zatím po Fliming Cliffs (SU25) nejlepší sim který jsem kdy létal (na PC).
Držím klukům pěsti ať se jim to povede a Fuči pro nás bude zase moci připravovat parádní celovečerní mise na novém - LEPŠÍM (blíže realitě) simu !
Pořád mě nejdou trimy u LaGGu... A polet s befkem je taková nuda, že jsem ani k puntíku nedoletěl... Tak snad příští týden ta Ju-87 nebo aspoň ty trimy u LaGGa Jinak asi zase začnu hrát minecraft...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.