Cudlik zaply ma ale nepohl pakou dopredu takze boost nevyuzival.Treba v 6.15 6.41 7.20 na zaznamu ma plnici tlak jen 6 liber coz ukazuje ze boost nepracuje.Jednoduse od 6 minuty zaznamu nevyuziva boost coz je velky hendikep.
Upravil/a Valec dne 17-08-2013 14:46
Áno, áno pánové... jsem tatrman páč Válec má pravdu, koukl jsem do originál videa a opravdu mám boost zapnut leč na nic bo su ....
A už vím i jak k tomu došlo, při tom jak mi docházelo palivo a přepínal jsem nádrž tak jsem pomačkal ve spěchu kde co, boost jsem sice opětovně zapnul ale nepohnul s plynovkou (vystřiženo z původního videa). Házení kamením, plivání a nadávání umožním na požádání ihned co se vybrečím v koutě:-)
Díky Válče za upozornění
No to je neodpustitelná chyba pilote, vrať se do letecké školy
Taky bych řekl, že každý britský pilot věděl, že má po zapnutí boostu chvilku mrcasit s plynovkou, aby se mu obnovila maximální přípust. Bo to je přeci jasné, že 100% po zapnutí boostu je vlastně 110%.
Na druhou stranu si nemyslím, že by to mělo vliv na tento konkrétní souboj. Ten kluk věděl, jak má Bf lítat a Hurrik umí jen a pouze točit.
310_Pip napsal:
no, ale v tvém případě ty si mačka a oni myš
Hehe dikes, nie nevyhnutne. Kazdopadne aj Hurricane sa da zalietat aspon na remizu, teda ze ta Befko netrafi. A ked daco dobabre a nestihne ujst tak ma po chlebe. Samozrejme idealne je utocit prvy, ale aj ked Hurricane sa vykonmi nechyta, je to dobra stihacka a dobra pilotaz, skusenosti a najma spolupraca vykonnostne rozdiely dokazu dost kompenzovat. Staci sa pozriet na Valca a pod. Mna osobne to ero velmi bavi, nie len kvoli CS tradicii v RAF, ale v Hurriku je to vzdy o drzku a napinave a zavisi viac odo mna ako od lietadla ako vsetko dopadne.
Onedlho postnem dalsie video od Bonkina, naaranzoval utok LW a scramble 615. perute. - v zabere No.615_Kristorf, Robo., Hawes, Osprey a dakto dalsi. Prileteli Mezky, dali to tam doporiadku a bolo.
[img]http://s6.postimg.org/9gmnkfgu9/Launcher_2013_08_16_20_55_26_81.jpg[/img] is not a valid Image.
Nepochpitelně jsem po sestřelu ubral plyn asi z 480km/h na polovic a to na nepřátelském území a bez nábojů-nevím jak to slušně nazvat. Někdo mě dojel a tma. Nejen plyn, ale i Fraps jsem vypnul, jako že pohoda nikde nikdo. Spit Ia (100oct)
Pepe, to jsi toho Spita nikdy neuvařil? Skoro 3000 RPM a chladič na 50%? Když to vytáhnu na 2850 RPM tak do pěti minut mám teplotu na oleji 95°C se 100% vytaženým chladičem. Když to udělám jen s 50%, tak mnohem rychleji Pak raději stahuju otáčky na 2600 a chladím na těch 85 °C. Glykol se drží kolem 110°C.
Zdar, neuvařil, ale jindy několikrát a hlavně při stoupání. Ale letěli jsme relativně v rovině. Měl jsem Spita Ia (oct100). Spita Ia jsem nikdy neuvařil. Zlobil mě ale boost. Nedalo se nastavit 110%. Asi zádrhel na Joysticku
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.