October 21 2025 23:20:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Valec
Cudlik zaply ma ale nepohl pakou dopredu takze boost nevyuzival.Treba v 6.15 6.41 7.20 na zaznamu ma plnici tlak jen 6 liber coz ukazuje ze boost nepracuje.Jednoduse od 6 minuty zaznamu nevyuziva boost coz je velky hendikep.
Upravil/a Valec dne 17-08-2013 14:46

SepiaX
Áno, áno pánové... jsem tatrman páč Válec má pravdu, koukl jsem do originál videa a opravdu mám boost zapnut leč na nic bo su ....
A už vím i jak k tomu došlo, při tom jak mi docházelo palivo a přepínal jsem nádrž tak jsem pomačkal ve spěchu kde co, boost jsem sice opětovně zapnul ale nepohnul s plynovkou (vystřiženo z původního videa). Házení kamením, plivání a nadávání umožním na požádání ihned co se vybrečím v koutě:-)
Díky Válče za upozorněníMrknutí

Zde důkaz mé blbosti:
[img]http://img24.imageshack.us/img24/1782/6p62.jpg[/img] is not a valid Image.

Paulus
No to je neodpustitelná chyba piloteCool, vrať se do letecké školy
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Rumcajs
Paulus napsal:

No to je neodpustitelná chyba piloteCool, vrať se do letecké školy
Taky bych řekl, že každý britský pilot věděl, že má po zapnutí boostu chvilku mrcasit s plynovkou, aby se mu obnovila maximální přípust. Bo to je přeci jasné, že 100% po zapnutí boostu je vlastně 110%.
Na druhou stranu si nemyslím, že by to mělo vliv na tento konkrétní souboj. Ten kluk věděl, jak má Bf lítat a Hurrik umí jen a pouze točit.

WT_Horrido
Boost opravdu není hlavní problém pilota Hurricanu Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Robo
WT_Horrido napsal:

A co je hlavny problem pilota Hurricanu, Horrido?

Robo
Rumcajs napsal:Hurrik umí jen a pouze točit.

Zavisi kto v tom sedi Mrknutí

Rumcajs
Robo napsal:

WT_Horrido napsal:

Bf

Robo

Šklebící seMrknutí

Rumcajs
Robo napsal:

Rumcajs napsal:Hurrik umí jen a pouze točit.

Zavisi kto v tom sedi Mrknutí
Záleží především na tom, kdo sedí v Bfku. Pokud jsou oba dobří a uměj a nenechaj se blbě překvapit, pak je to hra na kočku a na myš.

Robo
Rumcajs napsal:Zavisi kto v tom sedi Mrknutí
Záleží především na tom, kdo sedí v Bfku. Pokud jsou oba dobří a uměj a nenechaj se blbě překvapit, pak je to hra na kočku a na myš.[/quote]

Suhlasim, ale vela Befiek olutovalo, ze sa so mnou chceli hrat na kocku a mys Šklebící seŠklebící se

310_Pip
Robo napsal:

Rumcajs napsal:Zavisi kto v tom sedi Mrknutí
Záleží především na tom, kdo sedí v Bfku. Pokud jsou oba dobří a uměj a nenechaj se blbě překvapit, pak je to hra na kočku a na myš.

Suhlasim, ale vela Befiek olutovalo, ze sa so mnou chceli hrat na kocku a mys Šklebící seŠklebící se

no, ale v tvém případě ty si mačka a oni myš Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Horrido
Robo napsal:

WT_Horrido napsal:

Podívej se na to video.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Robo
WT_Horrido napsal:Podívej se na to video.

Jaj a myslis vseobecne ci konkretne pilota z videa?

Pepe
Kluky, ale SepiaX o tom všem píše a také, že se výborně pobavil. Co k tomu více dodat?

Robo
Mne sa videa velmi pacili a tesim sa na dalsie Mrknutí Len som nechapal co ma presne Horrido na mysli Zamračený
Upravil/a Robo dne 18-08-2013 02:49

Robo
310_Pip napsal:
no, ale v tvém případě ty si mačka a oni myš Šklebící se

Hehe dikes, nie nevyhnutne. Kazdopadne aj Hurricane sa da zalietat aspon na remizu, teda ze ta Befko netrafi. A ked daco dobabre a nestihne ujst tak ma po chlebe. Samozrejme idealne je utocit prvy, ale aj ked Hurricane sa vykonmi nechyta, je to dobra stihacka a dobra pilotaz, skusenosti a najma spolupraca vykonnostne rozdiely dokazu dost kompenzovat. Staci sa pozriet na Valca a pod. Mna osobne to ero velmi bavi, nie len kvoli CS tradicii v RAF, ale v Hurriku je to vzdy o drzku a napinave a zavisi viac odo mna ako od lietadla ako vsetko dopadne. Mrknutí

Onedlho postnem dalsie video od Bonkina, naaranzoval utok LW a scramble 615. perute. - v zabere No.615_Kristorf, Robo., Hawes, Osprey a dakto dalsi. Prileteli Mezky, dali to tam doporiadku a bolo. Šklebící se

[img]http://s6.postimg.org/9gmnkfgu9/Launcher_2013_08_16_20_55_26_81.jpg[/img] is not a valid Image.

Pepe
Nepochpitelně jsem po sestřelu ubral plyn asi z 480km/h na polovic a to na nepřátelském území a bez nábojů-nevím jak to slušně nazvat. Někdo mě dojel a tma. Nejen plyn, ale i Fraps jsem vypnul, jako že pohoda nikde nikdo. Spit Ia (100oct)

YouTube Video

Joe Hallenbeck
Pepe, to jsi toho Spita nikdy neuvařil? Skoro 3000 RPM a chladič na 50%? Zamračený Když to vytáhnu na 2850 RPM tak do pěti minut mám teplotu na oleji 95°C se 100% vytaženým chladičem. Když to udělám jen s 50%, tak mnohem rychleji Zamračený Pak raději stahuju otáčky na 2600 a chladím na těch 85 °C. Glykol se drží kolem 110°C.
313_FlyBoy
RY-C

Pepe
Zdar, neuvařil, ale jindy několikrát a hlavně při stoupání. Ale letěli jsme relativně v rovině. Měl jsem Spita Ia (oct100). Spita Ia jsem nikdy neuvařil. Zlobil mě ale boost. Nedalo se nastavit 110%. Asi zádrhel na Joysticku Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,327,389 návštěv