October 05 2025 10:32:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 1
ATA_Paul

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
Lekk
Nová mapa Circus 1943 je v betatestu - pokud se povede bude zítra k dispozici pro druhý den poletu SCH "nepočítaného".Mrknutí

Lekk
Mapa Circus je aktivní - vyzkoušejte v co největším počtu at se připravíte na čtvrtek - budeme na ní totiž lítat.CoolMrknutí

1stCL_Ziza
právě jsem se chtěl připojit a nepustí mě tam CRT, na spity jo a tam ne. ted místo lítání zkouším dělat novou instalaciVyděšený

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
Lekk
Já jsem lítal bez problemu - nic mě nekopalo a nastavení mám porád stejné...byl to opravdu CRT kdo tě kopal?

EDIT: vidím že už se zadařilo...vítej.Mrknutí
Upravil/a Lekk dne 31-01-2012 12:37

1stCL_Ziza
Abych pravdu řekl tak nevím co zabralo..ani s novou instalací to nešlo a asi na třetí pokus už joZamračený se z toho po...

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
citik
To je v pohodě Žižo, to von ti jenom Lekk neřek, že tam modrý nesmí Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se začne chodit pro pivo!!!

saldy
Jsou někde k nahlédnutí mapy, letouny popř. zápletka?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_Crowley
V tuto chvíli nikoliv.
V několika dnech se rozejde forum serveru, kde bude mapset rozepsán.
Stay tunedÚsměv

kouty
Na mapě Ardeny nejsou v BL19 vidět tanky.
Celkově je ta mapa něco jako noční můra všech navigátorů a jabo stíhačů. Kdyby se po mě nerozštěkal lehký flak, tak si těch cílů vůbec nevšimnu.Naštvaný

606_Temp
A myslíš, ve ve skutečnosti by na tebe mávali? Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
kouty
606_Tempik napsal:
A myslíš, ve ve skutečnosti by na tebe mávali? Šklebící se

To ne, ale jdou vidět jen při určitém úhlu pohledu, jinak jsou jakoby pod povrchem.

kouty
Navíc na minimapě člověk nerozezná cestu od řeky, nejsou vidět cesty ani koleje a město od lesa rozezná až na blízko.
Nemůžu si pomoct, ale todle je jedna z nejhorších ultrapackových map.Smutný

Serza
Vis, ja sem taky hledal na Prazskem povstani asi pul hodiny v prizemnim letu vase pozemaky, kteri nam zavreli u Chemu nase do kotle, a at sem lital jak chtel, nikde zadny kriz, at uz haken nebo ten s rovnyma... Nakonec jsem se na to vybodl se slovy "Zatracena neviditelnost", rakety sem vyprasil donikam a letel domu.

606_Alllite
kouty napsal:
Navíc na minimapě člověk nerozezná cestu od řeky, nejsou vidět cesty ani koleje a město od lesa rozezná až na blízko.
Nemůžu si pomoct, ale todle je jedna z nejhorších ultrapackových map.Smutný

Jj s Koutym souhlasím, osobně se mi ta mapa taky dvakrát nelíbí, hrozná orientace,minimapa na pikaču, špatná dohlednost a ty flaky mě teda přijdou hodně vostrý!!
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

311_Rampa
každým dnem bude spuštěno forum serveru, kde budete moc hlasovat pro oblíbenou a tím pádem i neoblíbenou mapu. Zároveň tam budete moc diskutovat vaše požadavky a také to, co se vám nelíbí Úsměv Stay frosty Mrknutí

Matylda
Ovšem já musím vyslovit pochvalu za ,,Cirkus" už teď. Dneska jsem to prubnul a pánové, udělali jste mi opravdu radost.Mrknutí

Vzdálenosti tak akorát, Renault sice lehnul na 2 lety z 50% popelem (tady bych možná malinko přitvrdil, až nás poletí 20 B-17tek v čele s Permonem, Vontem apod. profíkyÚsměv), jinak je mapa luxusní, falky práší o 106 ve strategických bodech k cíli - paráda, musí se rozumně volit cesta (možná bych jich ještě taky pár přihodil/přitvrdil, hlavně pak nad Paříží). Jinak mapa tutto la bomba, díky, úhly mám - můžeme vyrazit.Mrknutí

Jen dneska mezi 9 - 10h zlobila mapa bitva o Francii, cukatůra jak sviňa.

313_Nevo
Pani, takze verim zajtrajsok bude bez problemov, bo zajtra sa uz bude bodovat Šklebící se

2.2.2012
ACES OVER EUROPE

Tesim sa! Mrknutí
Upravil/a 313_Nevo dne 01-02-2012 16:02
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Muffel
Tešíme se na Vás na zítřejším SHC, snad už pro Vás budeme mít korektní verzi s CRT=2.
Upravil/a Muffel dne 01-02-2012 16:34

Matylda
313_Nevo napsal:
[b]
2.2.2012
ACES OVER EUROPE

Tesim sa! Mrknutí

Kurňa ale magické datum, mám podivné tušení...
Upravil/a Matylda dne 01-02-2012 16:31

606_Smis
Včera ked sme leteli mapu Ardeny , tak sa nám všetkým vyskitol rovnaký problém: pri prelete nad kolonou to "laglo"tomu čo tam letel - zostal stát na mieste , hybala sa len vrtula , tento problém mali myslím všetci z 606 čo sme tam leteli...prosim kuknite sa na to , hlavne keby to malo byt na SCH , pisem to až teraz lebo som bol celý deň preč
EDIT: ten lag bol samozreme len chvilku :-)
EDIT2: zabudol som napísať že to bola kolóna ,alebo skorej zoskupenie tankov pri Boloni :-)
Upravil/a 606_Smis dne 01-02-2012 18:00

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,204,128 návštěv