War Thunder
|
Baron |
Přidané 22-08-2012 18:49
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Ahoj,
TrackIr funguje, ale musis pouzit software na verziu 5.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-08-2012 20:18
|

Moderátor

Příspěvek: 12131
Založený: 29.09.05
|
Vilik napsal:
S tim instruktorem se nadá lítat. To letadlo je pak nějaký neohrabaný. Ale zase už vim, proč ti išáci lítaj jak ufa. No už aby tam byla i simulace. Na ten real je to taky moc pro děcka s těma vnějšíma pohledama a bez kokpitu. Na simulaci se to vyselektuje.
Jinak vzdušný brzdy mně normálně fungujou na klávesu. I brzdy zvlašť pro každý kolo.
ta brzda byla ve vzdušné mlátičce, ale předpokládám, že když mi to psalo "uber rychlost" při letu čumákem kolmo dólu, tak že to po mně chtělo ty brzdy :(
no až budu mít čas, mrknu ještě na to
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
606_Temp |
Přidané 22-08-2012 21:21
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Nebo taky stáhnout plyn, nebo neletět tak prudce dolů.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 22-08-2012 21:50
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Tak jsem to nainstaloval na svuj postarsi Thinkpad T410 s i5 M540 na 2.54 GHZ, graficka karta NVIDIA NVS 3100M - a je to kupodivu pomerne letatelne a zabavne. Teda na nejnizsi nastaveni. Rozhodne to doporucuji na zahnani letaciho abstaku - ovladat se da docela solidne mysi, na Arcade bude vzdycky vsude dost lidi a pristi semestr na prednaskach to budu asi hrat skoro porad  |
|
|
|
Masaj |
Přidané 23-08-2012 08:34
|

Nováček

Příspěvek: 2
Založený: 23.08.12
|
Zdravím piloti, potřeboval bych helpnout s přihlášením do hry WT..
Stáhl sem si tu z fora instalačku a hru sem si stahnul a nainstaloval.. spustil sem si hru a v tý vodní obrazovky kliknul na SIGNUP FOR BETA TEST... to sem vyplnil a poslal... oni me poslali na ten mejl 2 kody... s jednim sem se registroval na yuplay, takže tam mam svůj učet a další sem frknul do hry.....
Kod mě přijali, objevilo se mě menu a pak to napsalo KONEKTION ERROR - GAME WAS NOT AKTIVATED FOR YOU ACCOUNT...
Založil sem si další mejly různě sem se registroval přihlašoval.. těch učtu a kodu už mam hodně ale furt stejná hláška... neví někdo co stim pls???
Upravil/a Masaj dne 23-08-2012 09:30
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 23-08-2012 10:59
|

Moderátor

|
606_Tempik napsal:
s Valem, co by primárně střemhlavým letounem ? to je trošku "divná" rada, viď ? :)

|
|
|
|
Hoper |
Přidané 23-08-2012 11:02
|

Moderátor

|
Masaj napsal:
Stáhl sem si tu z fora instalačku a hru sem si stahnul a nainstaloval.. spustil sem si hru a v tý vodní obrazovky kliknul na SIGNUP FOR BETA TEST... to sem vyplnil a poslal... oni me poslali na ten mejl 2 kody... s jednim sem se registroval na yuplay, takže tam mam svůj učet a další sem frknul do hry.....
Kod mě přijali, objevilo se mě menu a pak to napsalo KONEKTION ERROR - GAME WAS NOT AKTIVATED FOR YOU ACCOUNT...
Založil sem si další mejly různě sem se registroval přihlašoval.. těch učtu a kodu už mam hodně ale furt stejná hláška... neví někdo co stim pls??? 
registroval jsem se tím heslem, který mi poslali pro registraci do samotného yuplay a kupodivu mi to vzalo

|
|
|
|
Wulfi |
Přidané 23-08-2012 15:22
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 126
Založený: 08.03.06
|
Baron napsal:
Ahoj,
no mě to právě nejede a mám track 5. rozhlížení se nastavuje někde ve hře jako joy ?? |
|
|
|
Wulfi |
Přidané 23-08-2012 15:24
|

Rozkoukaný

|
Masaj napsal:
mě to dorazilo na mail až asi po 2-3měsících takže chce to trpělivost počítám |
|
|
|
Masaj |
Přidané 23-08-2012 15:46
|

Nováček

Příspěvek: 2
Založený: 23.08.12
|
jako co dorazilo? jak vypada ten mejl??? mě kody dorazili do minuty nějak automaticky vygenerovany... jediná drobná závada je ta že nefungujou.... jako je to možný že mě má ještě něco přijít ale tak proč to nenapíšou abych tady zbytečně netrojčil že to všem funguje a mě ne... napsal sem na suport co s tim, no a jestli mě neporaděj tak už prostě nevim no |
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 23-08-2012 15:47
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Panove, mam tu na plazi nestabilni pripojeni. Je nejaka moznost hrat WT offline? |
|
|
|
Merten |
Přidané 23-08-2012 16:07
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
Wulfi napsal:
Baron napsal:
Ahoj,
no mě to právě nejede a mám track 5. rozhlížení se nastavuje někde ve hře jako joy ?? Aktualizuj si seznam podporovaných her.Mě to pomohlo  |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 23-08-2012 17:33
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Hoper napsal:
606_Tempik napsal:
s Valem, co by primárně střemhlavým letounem ? to je trošku "divná" rada, viď ? 
Na ubrání plynu snad nic není, ne?
Masaji, použij přihlašovací údaje z youplay i do přihlášení na hru. Tedy E-mail a heslo.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 23-08-2012 19:46
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
darktatka napsal:
Panove, mam tu na plazi nestabilni pripojeni. Je nejaka moznost hrat WT offline?
Ja se v tom zatim moc nehrabal, ale nasel jsem offline jen jednu "misi" v missions na Zapadni fronte v ponikovi. Tusim Destroyer se to jmenuje a da se nastavit mimo online rezimu i offline...Jestli tam je neco vic, nevim.
Upravil/a WT_Flan dne 23-08-2012 19:46
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 23-08-2012 19:48
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Merten napsal:
Wulfi napsal:
Baron napsal:
Ahoj,
no mě to právě nejede a mám track 5. rozhlížení se nastavuje někde ve hře jako joy ?? Aktualizuj si seznam podporovaných her.Mě to pomohlo 
Mi to jelo hnedle...Taky mi napada....uz znam myslim z Rofu, ze kdyz to nepustim jako admin, TIR neTIRuje
|
|
|
|
Letecz |
Přidané 24-08-2012 09:59
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 296
Založený: 20.10.05
|
Jak lze v takovéto hře docílit toho aby člověk letěl s někým určitým v jedné misi? Myslím běžné historické bitvy ne zvlášť mise nebo kampań.
Víte někdo jak namapovat pohledy na numpad, tj. třeba 7 = pohled vpřed vlevo, 4 = vlevo, 1 = vlevo dozadu? Tohle nějak nedokážu namapovat.
|
|
|
|
Wulfi |
Přidané 24-08-2012 10:22
|

Rozkoukaný

|
WT_Flan napsal:
Merten napsal:
Wulfi napsal:
Baron napsal:
Ahoj,
no mě to právě nejede a mám track 5. rozhlížení se nastavuje někde ve hře jako joy ?? Aktualizuj si seznam podporovaných her.Mě to pomohlo 
Mi to jelo hnedle...Taky mi napada....uz znam myslim z Rofu, ze kdyz to nepustim jako admin, TIR neTIRuje
Díky skusím poladit a dám zprávu - lítáte někdo spolu ? jde to? |
|
|
|
Wulfi |
Přidané 24-08-2012 10:26
|

Rozkoukaný

|
Masaj napsal:
jako co dorazilo? jak vypada ten mejl??? mě kody dorazili do minuty nějak automaticky vygenerovany... jediná drobná závada je ta že nefungujou.... jako je to možný že mě má ještě něco přijít ale tak proč to nenapíšou abych tady zbytečně netrojčil že to všem funguje a mě ne... napsal sem na suport co s tim, no a jestli mě neporaděj tak už prostě nevim no 
kody na YuPlay je něco jiného. Přišel mi mail, a tam je přímo odkaz na stažení hry. Trvalo to dost dlouho než mi to poslali už jsem s tím ani nepočítal  |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 24-08-2012 18:20
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
Teda vyhrabat se za Němce vejš z těch Italskejch sraček to je děs
|