November 23 2024 12:44:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Ultr@Pack v3.0
Fiks
Pokud se ti nevytvořil,tak to máš v pořádku.UP 3 nic takovýho neobsahuje.
A jestli tam chceš cpát další módy.tak si ho musíš vytvořit ručně.

Bart Simpson
Vyriešené, kuk. Mrknutí
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Mech
lochness napsal:
Minimalne v ciste verzi plati toto:
Ju87 B2 - sirena rve po vytazeni brzd hned a pri dosazeni nastavene odhozove vysky rve jeste vic, ale v tu dobu jiz automat odhodi pumy a zacne vybirat stremhlavy let
Ju87 D3 - totez jako B2
Ju87 D5 a Ju88 A4 (Stuvi zamerovac) - sirena rve az pri dosazeni odhodove vysky, jako signal pro manualni uvolneni pum. Vybirani stremhlaveho letu je pak automaticke, ale casto si zada pomoc pilota pritazenim

Ju87 B2 - sirena rve po vytazeni brzd hned a s priblizovanim se odhozove vysky, zacne automat vydavat silici ton(bzucak), po dosazeni nastavene vysky odhozu, automat odhodi pumy a zacne vybirat stremhlavy let.

Ja osobne automat nepouzivam a odhazuju v cca 300-400 metrech. Sirenu nepouzivam vubec, nebudu upozornovat AA ze se na ne riti stuka(ve wwiiol je vetsina AA obsluhovana lidma).

clone9cz
Sic to s tím nemá nic společného, ale ve wwiiol je štuka ve 300-400 metrech mrtva štuka. Já přeferuju přílet 1200+ a odhoz 700+ a to ještě při útoku zvratem. Letět rovně a pomalu na brzdách to snad 1500+, to je tak na přesné bombardování předem určených mist na letišti. U pozemních jednotek sou takový vejšky naslepo.

http://www.wwii-illusion.net
torr
tak se blíží finální verze
http://ultrapack....092.0.html

magot
It will also have updated FMs for many planes and perhps a couple of new planes added

to je proč jsem si UP nikdy nenainstaloval a zřejmě nenainstaluju ...
Upravil/a magot dne 16-11-2011 17:01

310_Pip
magot napsal:
It will also have updated FMs for many planes and perhps a couple of new planes added

to je proč jsem si UP nikdy nenainstaloval a zřejmě nenainstaluju ...

taky si asi s nikym nezalitas... bez modu by byl il2 uz asi mrkef, pac nemas mapy ani letadylka Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
Nj, snad jediná pro mne positivní věc na UP je MDS (i když nedoladěný) a akce SVK Invaze. Jiná positiva jsem nenašel. S trochou času co mi zbývá si zalítám občas co-op HSFX nebo sem tam čistou verzi.
Nicméně proti gustu ...
Upravil/a magot dne 16-11-2011 20:26

jeronym
Můžu se zeptat co všechno bude finální verze UP oproti betě obsahovat?

310_cibule
jeronym napsal:
Můžu se zeptat co všechno bude finální verze UP oproti betě obsahovat?

Viz odkazovaný text:

The final version of UP 3.0 will eliminate the serious bugs, be more stable and include the new executables from Storebror.

It will include some plane updates like loadouts, etc...

It will remove some plane slots very similar to DBW if not identical thus consolidating the planes further.

It will be more stable in multiplayer and will have the final stable MDS.

It is possible that the effects will be also included.

Now for the future we will update it regularly by using static update packages and with the auto-updater function.

In each update the version will change accordingly, example: UP 3.1, UP 3.2, etc....

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

jeronym
Jo dobry díky.

vonHanthofen
Chcem sa spytat ako pod UP3RC4 spojazdnim mapu slovensko 1955. co ma zaraze ze nejde ani povodna mapa slovenska.v editore su ale nenacita ich, vsetky ostatne hej. mapu som nakopiroval podla navodu , skusal som ju davat aj inam ale nic.stale ju nenajdeNaštvaný

Has
Mám problém. Měl jsem instalovaný Fokker G.1 a všechno fungovalo bez problémů, letoun létal, střílel a vůbec byla radost se na něj koukat. Ale po instalaci Avie B-71 se něco pokazilo, Fokker přestal fungovat. Vůbec nevím proč to tak je, letoun se normálně zobrazuje při výběru letadel, ale když si s ním spustím let tak hra okamžitě spadne. Zkusil jsem Diffmod, pomocí něhož jsem se sice dostal do kokpitu, ale všechno kolem zčernalo a hra se sekla.
Problém se objevuje pořád, i když jsem Avii smazal a dokonce i když jsem použil novou složku #UP#.NaštvanýNaštvanýNaštvanýNaštvaný
Už opravdu nevím co dál dělat, poradí prosím někdo?

Edit: V žádném případě tímto nechci znevažovat jinak vynikající model Avia B71
Upravil/a Has dne 03-12-2011 17:32

Stoupa
Napiš sem co ti to píše v logfile.log.
Log se zapina přes conf.ini.

[Console]
.
.
.

LOG=1 1=zapnuto, 0 = vypnuto
.
.

a chyby to vypisuje v souboru logfile.log v adresari hry.

Has
V conf.ini zapnuto bez problémů, ale ani za Boha nemůžu najít ten soubor logfile.log. Projel jsem to dvakrát přes hledání a nicZamračený

Stoupa
tak si ho vytvoř.... nový..poznámkový blok pojmenuj jako filelog a koncovku *.txt přepiš na *.log. A v conf.ini přepiš
LOGFILE=log.lst
na
LOGFILE=logfile.log
Upravil/a Stoupa dne 03-12-2011 20:52

606_vencour
Mně to generuje logy samo ... v jediném případě, kdy jsem ho za chodu serveru smazal, tak pak se neobnovil = nevytvořil znovu. Pro přehlednost jsem si soubory přejmenoval ... v případě dedikáče ...
Zdroj stáhnutí  Code
[Console]
IP=ABCD
IPS=A.B.C.D
LOG=1
LOGTIME=1
LOGFILE=EventlogsConsole.lst
HISTORY=1280
HISTORYCMD=1280
LOGKEEP=1

[game]
eventlog=EventlogsGame.lst
eventlogkeep=1

Has
Díky.
Je to tohle co potřebuješ vědět?

WARNING: 'Perfect' Mode required latest drivers with 'vertex buffer' support
WARNING: 'Perfect' Mode required pixels shaders
WARNING: 'Perfect' Mode required latest drivers with vertex shaders support'GL_ARB_vertex_program'
WARNING: 'Perfect' Mode is not supported for this combination of hardware and drivers.
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 75 -> 32 (delta = -43) to Range 0..32
INTERNAL ERROR: Str2FloatClamp() - Clamped 120 -> 60 (delta = -60) to Range 0..60
No spawner for 'com.maddox.il2.objects.vehicles.planes.Plane$SWORDFISH'

Stoupa
Chyba ktera dela pad hry se vypise jako posledni to sem dej.

Has
Tady máš celý soubor ke stažení. Vzhledem k mým orientačním schopnostem a úplnému nepochopení obsahu logfile.log to tak bude lepší.Šklebící se
http://www.4share...gfile.html

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,768 návštěv