December 25 2024 06:30:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
1stCL_Pagy
Wolke dopiš pro tigry povinost mít motor Maybach HL230P45 a pro Panthery Maybach HL230P30, zbytek je mi fuk. Jinak beru SU 85

MaP
Beru T-34 (třeba tu novější).

311_Tank
Bych se ucastnil, ale mam jen Pantera. Tak kdyztak jednou za dark side.

1stCL_Wolke
1stCL_Pagy napsal:
Wolke dopiš pro tigry povinost mít motor Maybach HL230P45 a pro Panthery Maybach HL230P30, zbytek je mi fuk. Jinak beru SU 85

Ok, tvé přání je mi rozkazem Úsměv
Zamysleme se jen nad tím, zda díky těmto motorům překračují dané stroje svou reálnou maximální rychlost a jak moc? Třeba u Pz III to bylo tak brutální, že bylo třeba to změnit. Je to tak brutální i zde?
Další věc - co ostatní stroje? Ty určitě nemají svoje reálné motory když jde o tohle. Takže buďto buďme puntičkáři a dohledejme motory u všech a nebo, nejedná-li se o hrozivý přepis historie, nechme to být. Úsměv

SteXudE
Velice zajimava myslenka s historickou bitvou. Budete to i nahravat ? Pokud by jste pak poskytlo pripadne video k zverejneni na nasich strankach, tak by me to potesilo. Pripadne pokud by jste meli malo tanku, tak mohu napsat k nam vyzvu o pridani dalsich tankistu. Pokud tato akce neni urcena jen zdejsim navstevnikum.

http://www.worldoftanks.cz
1stCL_Pagy
Motory ti ve hře nedávají až tak moc rychlosti, jako spíše akceleraci a ano třeba u pantera je tam rozdíl v řádu 200 koní což je opravdu moc. Koukal jsem na německé tanky a stugy s nej motorem ve hře jsou reálné stugy IIIG, až na to, že pro ně není reálný kanon Šklebící se, protože StugIIIG měl Stuh L/40: Rád se podívám i na motory ruských tanků

1stCL_Pagy
Tak wolke prozkoumal jsem motory u T34/76, SU 85 a SU 152 a u nich jsou nejlepší motory ty co měli za války, tudíž jedinej probleém je u tigra a pantera

czs_scharck
Špatné datum, moc pozdní.
Myslel jsem, ze to bude dřív, dokud mám dovču.

Konečně jsem si dnes "vydřel" do sbírky Hummela.
Teď hrrr na Panthera. Úsměv
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Jirka
SteXudE napsal:
Velice zajimava myslenka s historickou bitvou. Budete to i nahravat ? Pokud by jste pak poskytlo pripadne video k zverejneni na nasich strankach, tak by me to potesilo. Pripadne pokud by jste meli malo tanku, tak mohu napsat k nam vyzvu o pridani dalsich tankistu. Pokud tato akce neni urcena jen zdejsim navstevnikum.

Nechci rejpat, ale musím napsat, že ty tvoje stránky jsou naprosto o ničem. Tudlevá jsme doma hledali, jak to v té hře vlastně chodí. Různé ty možnosti vylepšování, nakupování a trétování posádky atd atd. Docela by bodlo, namísto úchylných rozhovorů a tom, jak někdo zničil o něco víc tančíků než druhej. Napsat něco o tom, jak to vlastně funguje. Hezky česky, polopatisticky, pro začátečníky. Myslím, že by to prudce zvedlo hodnotu webu. Mrknutí

Rufu
Taky se hlásím s testovací jednotkou T43Šklebící se
Jinak T34/85,Tiger.Pokud bych měl peníze není problém koupit obyč T34.
Jsem zvědavej jak dopadnou Stugy bez maskování.

Vogone tak si prolistuj spíš http://www.csarmy...f=18&t=138 nebo http://www.csarmy...
není to sice pohromadě ale jsou popsány i věci trochu okolo.

Jo zítra by prý měl být další patch.
Upravil/a Rufu dne 23-12-2010 08:07

Jimik
Hoj, taky bych se rád přidal.
Mám T34/85 (85nebo100) a MarderII a Lt38.
Pokud pro mě budete mít práci, jsem k dispozici. Úsměv

Tajpan
1stCL_Wolke napsal:
Prochorovka

II. tankový sbor SS

1x PzKpfw VI Ausf.E Tiger (motor Maybach HL230P45, dělo 8,8 cm KwK 36 L/56) - Kowal

2x PzKpfw V Panther D (motor Maybach HL230P30, věž Ausf.G, dělo 7,5 cm KwK 42 L/70) - Wolke, Tank

2x PzKpfw IV H (věž Standardturm, dělo 7,5 cm KwK 40 L/48)

2x PzKpfw IV G (věž Standardturm, dělo 7,5 cm KwK 40 L/43)

5x PzKpfw III J (motor Maybach HL 108 TR, dělo 5 cm KwK 39 L/60)

1x StuG III G (dělo 7,5 cm PaK 39 L/48) - BlueL

1x StuG III F (dělo 7,5 cm StuK 40 L/43)

1x Marder II (dělo 7,5 cm PaK 40/2) - Eda

5. gardová tanková armáda

1x Churchill - Kouty

5x T-34 M43 (dělo 76 mm F-34) - MaP,

3x T-34 M41 (věž mod. 1940, dělo 76 mm F-34)

3x T-70 (A-20, dělo 45 mm VT-42, motor V-2)

1x SU-152 (dělo 152 mm ML-20) - pbarry

1x SU-122 (SU-85, dělo 122 mm M-30S) - Cassius

1x SU-85 (dělo 85 mm D-5S) - Pagy

k planesetu k viac reálu:

Nemci:
odobral by som jeden Panther. u Kurska bolo nasadených 204 , z toho polovica vyletela do vzduchu na ruskom mínovom poli a dalšie sa samovznietili. takže do boja zasiahlo cca 40-50kuskov. vzhladom na počty ostatných nasadených tankov, mizivé percento.
z počtu pzIIIJ by som dva odobral, a premenil by som ich na pzIIIN.
Výzbroj 75mm/L24.
Vzhladom na nedostatok Tigrov v samostatných tankových praporoch, slúžili tieto tanky PzIIIN s Tigrami, ako ich doprovod.

Sovieti:
Ten Churchill, len ak nebude nič na výber!!!! strašne to bije na očiach. Úsměv
Odobral by som jednu T34-ku , a pridal jedno KV-čko, ideálne KV1S. U Kurska bolo nasadených cca 200ks.
T34 vež z roku 1940 sa už nevyrábala. maximálne jeden kus.
Su85, došiel do výroby až dva mesiace po Kursku.
náhrada : ideálne Su76.

PS: ten pomer T70 k T34 , aj ked sa to nezdá na prvý pohlad, správny.

PS2: reálne k použitiu: KV a Marder.
Upravil/a Tajpan dne 23-12-2010 08:41

3BAP_Cassius Chaerea
Pánové tanky jsou dané!!! Buď si koupíte ty plečky, které jsou v seznamu, nebo si nezahrajete, že někdo má Mause v garáže je pro tuhle akci opravdu irelevantní.Úsměv

EDIT: Tajpane seznam tanků, který byl vybrán je platný a nic se na něm měnit nebude (možná náhrad SU-85 za Su-122). 5. gardová žádné KVéčka neměla ani ty další tvé nápady neodpovídají poměru skutečného stavu.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 23-12-2010 08:52

Jirka
BP_Rufu napsal:
Taky se hlásím s testovací jednotkou T43Šklebící se
Jinak T34/85,Tiger.Pokud bych měl peníze není problém koupit obyč T34.
Jsem zvědavej jak dopadnou Stugy bez maskování.

Vogone tak si prolistuj spíš http://www.csarmy...f=18&t=138 nebo http://www.csarmy...
není to sice pohromadě ale jsou popsány i věci trochu okolo.

Jo zítra by prý měl být další patch.

A proč ? Někdo se tady pyšně bije do hrudi, jakej že to má oficiální posvěcený web. A ve skutečnosti má velký kulový o ničem. Navíc to nechci pro sebe. Není to o tom projít hromadu webů a hledat jak magor. Je to o tom přijít na oficielní český web a něco se dozvědět.

BTW. ty tvoje odkazy vedou do nikam. Mrknutí

Tajpan
2Cassius: jojoooj, ani nevieš , čo by som dal za mausa, alebo za niečo, čo myške odrie aspon náter na korbe. Šklebící se
Upravil/a Tajpan dne 23-12-2010 09:04

WT_Horrido
Tajpan napsal:

odobral by som jeden Panther. u Kurska bolo nasadených 204 , z toho polovica vyletela do vzduchu na ruskom mínovom poli a dalšie sa samovznietili. takže do boja zasiahlo cca 40-50kuskov

Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
WT_Horrido napsal:
Tajpan napsal:

odobral by som jeden Panther. u Kurska bolo nasadených 204 , z toho polovica vyletela do vzduchu na ruskom mínovom poli a dalšie sa samovznietili. takže do boja zasiahlo cca 40-50kuskov

Šklebící se

alebo opačne. kto si to má pamätať. Mrknutí

Tajpan
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Pánové tanky jsou dané!!! Buď si koupíte ty plečky, které jsou v seznamu, nebo si nezahrajete, že někdo má Mause v garáže je pro tuhle akci opravdu irelevantní.Úsměv

EDIT: Tajpane seznam tanků, který byl vybrán je platný a nic se na něm měnit nebude (možná náhrad SU-85 za Su-122). 5. gardová žádné KVéčka neměla ani ty další tvé nápady neodpovídají poměru skutečného stavu.

a ešte dodám Nemci 650-700 tankov, Sovieti 850-900 tankov.
Úsměv

WT_Horrido
Panthery měla je Gross Deutschland v počtu 120 kusů a přisla o 60% v první den nasazení - pátého, takže výskyt Pantheru u Prochorovky je stejně pravděpodobný jako výskyt Mickey Mouse tamtéž.

Pobavily mě spíše ty důvody Mrknutí

BTW KáVéčko bylo u Prochorovky jedno? Myslím, že tam hromadně taranovalo ty masy nasazených Tigeru v počtu čtyři kusy ne? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Á našel jsem, největší tanková bitva... Úsměv

[img]http://www.wtigers.org/extra/prochorovka.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,133,318 návštěv