January 08 2025 18:29:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
Pino1350

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Horrido
Rusové se asi zbláznili, zapnuté HDR, gamakorekce default 50%.

[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2010_3_3__16_10_0.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
Jo, je to šíleně pastelové jako omalovánky Zamračený
Ale potěšily mě ty nové efekty, třeba stékající voda po brýlích při průletu mrakem, stejně jako v IL-2 WoP.
Co říkáš na nového naboostovaného Fokkera VII F ? Mrknutí

http://www.virtualnipilot.cz/
1stCL_Fucida
LC_LEON_CZ napsal:
Není krapet úchylné hrát singleplayer ve hře, ve které bez připojení k internetu vlastně ani ten singleplayer hrát nemůžeš? Šklebící se Proč hrát singleplayer s nudnými AI, když stačí jen kliknout na MULTIPLAYER a užívat si nepoměrně větší adrealin a zábavu proti živým hráčům? Zamračený

Protože to neumím Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

LEON_CZ
1stCL_Fucida napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Není krapet úchylné hrát singleplayer ve hře, ve které bez připojení k internetu vlastně ani ten singleplayer hrát nemůžeš? Šklebící se Proč hrát singleplayer s nudnými AI, když stačí jen kliknout na MULTIPLAYER a užívat si nepoměrně větší adrealin a zábavu proti živým hráčům? Zamračený

Protože to neumím Úsměv

To já také ne, ale stejně je to daleko větší zábava, než ta nascriptovaná AI Mrknutí Hrát RoF (potažmo kterýkoliv simulátor) a vyhýbat se přitom ikoně MULTIPLAYER, to mi přijde jako si pořídit domů nádhernou křivkoidní 17-ku, nažhavenou splnit Ti jakékoliv přání, ale celé večery si s ní jenom povídat Šklebící se

MK_KaiN
1stCL_Fucida napsal:

Protože to neumím Úsměv

Dejte sem někdo návod jak se v ROF připojit k multiplayeru. Fuči to neumí.

olda Olde maly
1stCL_Fucida napsal:

Protože to neumím Úsměv

Nevěřím Úsměv

BP_Tyrl
Nový QMB mě potěšil, i když se načítá o cca půl hodiny dýl. Nicméně ta černá černá, a černé stíny soudruzi z z Ruska nevychytali. A taky je to nějaké náročnější. Asi budu muset stáhnout grafiku.

WT_Horrido
Vypnout HDR, pak to vypadá jako dříve. A ten bloom je dobrý tak někam do konzolové mlátičky...
Upravil/a WT_Horrido dne 03-03-2010 19:50
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
BP_Tyrl napsal:
Nový QMB mě potěšil, i když se načítá o cca půl hodiny dýl. Nicméně ta černá černá, a černé stíny soudruzi z z Ruska nevychytali. A taky je to nějaké náročnější. Asi budu muset stáhnout grafiku.

Dal jsem si Gammu na 80% a už to jakž takž jde, těch defaultních 50% je ale nepoužitelných Smutný Taky sebrali z menu nastavení grafiky nějaké možnosti, takže je už míň možností, jak si ochudit grafiku pro zvýšení FPS Zamračený Těšil jsem se, že konečně přibude ke COOP i nějaký DOGFIGHT režim, ale nic takového jsem zatím v on-line nepotkal Smutný Aspoň že si můžu hrát s tou novou hračkou Fokker VIIF Šklebící se
To erotické dýchání při Blackoutu je teď také nové, nebo jsem jenom za to dřív tak netahal? Šklebící se
Upravil/a LEON_CZ dne 03-03-2010 20:12

WT_Horrido
Nejenom erotické vzdychání pilota a zatmívání, ale taky praská namáhaná konstrukce. Též zmizelo sauronovo oko, ale nové zobrazení zranění taky není uplně košer. Bitmapa o nízkém rozlišení přes 24" monitor, fuj.

Ale kdo pochopí ruskou duši. Proč je, doprdele, posed ve Fokker bavoráku uplně jiný než ve starém Fokkeru? Proč doprdele smazali staré single mise, zvláště "take off" kde si clověk mohl v klidu zalétat, cvičit akrobacii... Naštěstí se dají stáhnout tu: http://www.777stu..._v1_10.zip ale není tam samozřejmě D.VIIF

Proč jsou postefekty zaplé defaultně taky nechápu. Mělo by to jít vypnout v startup.cfg.

Jo a jsou rozesrané staré tracky, klasika...
Upravil/a WT_Horrido dne 03-03-2010 21:07
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Free fly mise upravené pro Bavoráka:

http://www.wtiger...er_D7F.zip
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LEON_CZ
Nejsou už nějaké zprávy o chystaném dalším patchi, který napraví zvěrstva, spáchané tímto patchem? Šklebící se Šklebící se Šklebící se

1stCL_Fucida
No, já jsem rád, že vyšetřím dva večery týdně pro Šturma a 1stCL Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Merten
LC_LEON_CZ napsal:
1stCL_Fucida napsal:
LC_LEON_CZ napsal:

Protože to neumím Úsměv

To já také ne, ale stejně je to daleko větší zábava, než ta nascriptovaná AI Mrknutí Hrát RoF (potažmo kterýkoliv simulátor) a vyhýbat se přitom ikoně MULTIPLAYER, to mi přijde jako si pořídit domů nádhernou křivkoidní 17-ku, nažhavenou splnit Ti jakékoliv přání, ale celé večery si s ní jenom povídat Šklebící se
Nerad to tu zasírám ot ale každej soudnej přece ví že sedmnáctka je sice pěkná ale nepoužitelná Vyděšený teda pokud jsi neměl na mysli pivo Zamračený.

BP_Tyrl
Co proboha se sedmnáctkou? Povídat si s ní není o čem. A i jinak to je většinou poleno.

WT_Horrido
No tak ji to naučíte, jak můžete být tak nesolidární?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Tak se mi stala taková nemilá příhoda. Koukám v ROF co je nového a v nastavení jsem našel takové tlačítko nápisem keybord, tak jsem na ní kliknul, co se tam všechno skrývá a objevil s nápis Joy input a od té doby mi hra nereaguje ani na myš , ani na klávesnici, ani na Joy. Teda jde nahodit, pak můžu myší najet na připojení k nettu a entrem spustit a a pak můžu maší šmejdit kde chci a nápisi blikají, ale nereagují vůbec na nic. Takže v tomto světle se mi odstranění programování tlačítek venku v tabulce zdá poněkud nešťastné. Nicméně napadá někoho jak to opravit, aniž bych musel reinstalovat? Naštvaný

WT_Horrido
A pak že sedmnáctky jsou polena Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
Tý jo sem to po 2 měsících zapnul,že ste říkali o patchi.Aktualizoval jsem hru,dal quick mission.Podivil se jak to najednou pěkně vypadá.Dal spustit misi a program rof.exe přestal pracovat.

chjoZamračený

Rufu
Už to běhá.Jen nevím kterou klávesovou zkratkou zruším ty ciferníky v obraze.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,168,658 návštěv