Neviem si to normalne vysvetliť. Keď to odinštalujem,hra ide zas v pohode.
Radko má pravdu, musíš mít ten Plutonium Universal Max Effects. Včera jsem letoun zkoušel bez tohoto modu a taky se mi hra sekala. Dokonce Do-17 stál ve vzduchu na místě.
Po přidání těchto plutonium efektů vše funguje perfektně.
je ale celkem debilní si instalovat k jednomu letadlu cosi co ovlivní celou hru, pro mnohé hráče možná i negativně. Ten samotnej efekt na Do-17 není zlej ale co zbytek ...
komu se nechce instalovat ten podivnej pack efektů tak si stačí stáhnout tohle: http://uloz.to/xW...-magot-rar
pak můžete plutonium poslat do Iránu
Upravil/a magot dne 09-02-2012 18:15
magot napsal:
komu se nechce instalovat ten podivnej pack efektů tak si stačí stáhnout tohle: http://uloz.to/xW...-magot-rar
pak můžete plutonium poslat do Iránu
Vojín Kotas má dotas :není to stejné jako to, co uploudnul crazyflak ?
Do17flames.7z ?
Tady: http://www.mediaf...pcyxvbr9m8Upravil/a Uzin dne 09-02-2012 19:54
Do-17z je jedno s mojin najobludnejší neviem to tam dat chapen to veapons.ru atd ale co subori co su neni zaradene Napr taketo 4A0A76624B5BCA58 atd co timito de ich mam da ?? mam toto #UP# su tam tie planes.ru a veapons ru a subor 3do ale neni tam napr cod ale je tam com nebude vadit ked to spravim ako novi pricinok a premenujem na cod pls help ja to nwm ako to robite?? keby existoval nieaký aniel a vysvetlil mi to . Doterz com som daval na hry mody to bolo tak ze tam daní subor existoval preto s timo nemam skusenost help
1stCL_Fucida napsal:
V rámci Frankenplanes jedno z těch lepších...ale pořád Frankenplane
Vzhledem k tomu, že zdaleka nejsem takový znalec LW strojů, bych byl zavázán za sdělení, v čem jsou (alespoň ty největší) chyby v Ranwersově Do-17Z. Možná by to zajímalo i další zdejší čtenáře.
Předem děkuji za Váš čas.
Na první pohled prosklení kabiny, na druhý pohled ocasní plochy, na třetí pohled křídlo Více pohledů jsem tomu nevěnoval Ale jak říkám, v rámci Frankenplanes je to opravdu jedno z těch lepších, ne-li nejlepších. V rámci možností je to velmi dobře odvedená práce, ale v dnešní době, kdy pro Šturma vznikají už zcela nové 3D modely a s jejich importem není žádný problém, je to přecijen asi trochu zbytečné. I když těžko říct, o kolik je tato práce jednodušší/složitější, než namodelování opravdu celého letadla z gruntu.
Ano souhlasím, jedná se o nejlepšího frankenštajna vůbec. (udělal jsem si vyjímku a nainstaloval si to )
Tento má obrovskou výhodu v tom že ten model je vskutku relativně přesný co se tvaru týče. Ranwers si dal záležet aby šlapalo i vše ostatní a hlavně damage model což byl vždy kámen úrazu. Při tomto letadle si ani netřeba zapínat představivost že to je skutečně ten stroj co je v seznamu letadel.(což se nedá říci o ostaních, proto jsem si nikdy žádnej neinstaloval)
Nepřesné věci jsou: Přední prosklení nesedí 100% přesně, jsou tam fuky ale na první pohled to není vidět, mapování motorů a ocasu zhora je deformované, tím i textury. Poškozené motory nemají dvoustranný materiál u hřídele vrtule atd ...
Práce to dá hodně, skoro bych řekl takřka stejně jako kdyby dělal update max modelu Do-217 ku 17Z. Inu boží cesty jsou nevyzpitatelné. Holt to rád jinak Upravil/a magot dne 10-02-2012 10:58
Uzin napsal:
1. do priecinka UP daj priecinky Do-17Z i precieok Do17flames, nic neotvaraj.
2. chod do UP/STD/com/maddox/il2/objects/, otvor air.ini v Notepade, pridaj potrebne riadky z návodu, Uloz ako - potvrd prepisanie.
3. chod do UP/STD/i18n/, otvor plane_ru.properties, pridaj tam potrebne riadky, Uloz ako - prepisaj.
4. chod do PaintSchemes/Skins/, pridaj nové priecinky pomenované presne ako v návodnom texte.
po 60% pad a to som robil presne podla planu
a pricinok Do17flames tam neni
trochu som to tu presmejdil a zistil som ze mi chyba button
mozete mi pls nieco o tom povedat moc sa timto veciam nerozumiem
Upravil/a radko1111 dne 10-02-2012 19:47
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
alebo vyssie v tomto threadu - u magota.
Cely tento priecinok zkopiruj (po rozbalen) do priecinku UP, kde je i priecinok Do-17Z.
Buttons netreba, no treba mat DiffMod pre UP30RC4, hadam.
Preloz si pomocou Google Translatora cely anglicky navod, to muoze pomuoct.
Upravil/a Uzin dne 10-02-2012 23:12
Uzin napsal:
1. do priecinka UP daj priecinky Do-17Z i precieok Do17flames, nic neotvaraj.
2. chod do UP/STD/com/maddox/il2/objects/, otvor air.ini v Notepade, pridaj potrebne riadky z návodu, Uloz ako - potvrd prepisanie.
3. chod do UP/STD/i18n/, otvor plane_ru.properties, pridaj tam potrebne riadky, Uloz ako - prepisaj.
4. chod do PaintSchemes/Skins/, pridaj nové priecinky pomenované presne ako v návodnom texte.
presne takto to robim a nic stale 60% a padne to naozaj to nemam otvarat dal som to tam a vypada to takto otvorim UP a mam tam STD,Do-17Z,Do17flames nema to ist do std 3do a td ??
a pokial ide o mig-21 tak ten aky taký asi je
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Ten Mig není, jinak by tam byl link, odkud se dá stáhnout. O tomhle linku vím už dlouho, podobně jako o Fiatu Cr.32, to jsou ty projekty typu "už za 14 dní", ale kde nic tu nic. Každopádně, doufám, že se jednou dočkáme.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.