November 23 2024 20:55:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Nové stroje
Has
Neviem si to normalne vysvetliť. Keď to odinštalujem,hra ide zas v pohode.

Radko má pravdu, musíš mít ten Plutonium Universal Max Effects. Včera jsem letoun zkoušel bez tohoto modu a taky se mi hra sekala. Dokonce Do-17 stál ve vzduchu na místěŠklebící se.

Po přidání těchto plutonium efektů vše funguje perfektně.

magot
je ale celkem debilní si instalovat k jednomu letadlu cosi co ovlivní celou hru, pro mnohé hráče možná i negativně. Ten samotnej efekt na Do-17 není zlej ale co zbytek ...

komu se nechce instalovat ten podivnej pack efektů tak si stačí stáhnout tohle:
http://uloz.to/xW...-magot-rar
pak můžete plutonium poslat do Iránu
Upravil/a magot dne 09-02-2012 18:15

Has
Tý jo! Dík Magote, moc to pomohlo. Alespoň teď nemusím používat mody, které jsou mi jinak k ničemu.

Plutonium do Iránu hned pošlu, samozřejmě na mírové účely do té jejich "mírové" jaderné elektrárny, či co to tam majíŠklebící se.

Uzin
magot napsal:
komu se nechce instalovat ten podivnej pack efektů tak si stačí stáhnout tohle:
http://uloz.to/xW...-magot-rar
pak můžete plutonium poslat do Iránu

Vojín Kotas má dotas :není to stejné jako to, co uploudnul crazyflak ?
Do17flames.7z ?
Tady:
http://www.mediaf...pcyxvbr9m8
Upravil/a Uzin dne 09-02-2012 19:54

radko1111
Do-17z je jedno s mojin najobludnejší neviem to tam dat chapen to veapons.ru atd ale co subori co su neni zaradene Napr taketo 4A0A76624B5BCA58 atd co timito de ich mam da ?? mam toto #UP# su tam tie planes.ru a veapons ru a subor 3do ale neni tam napr cod ale je tam com nebude vadit ked to spravim ako novi pricinok a premenujem na cod pls help ja to nwm ako to robite?? keby existoval nieaký aniel a vysvetlil mi to . Doterz com som daval na hry mody to bolo tak ze tam daní subor existoval preto s timo nemam skusenost help Smutný

Uzin
1. do priecinka UP daj priecinky Do-17Z i precieok Do17flames, nic neotvaraj.

2. chod do UP/STD/com/maddox/il2/objects/, otvor air.ini v Notepade, pridaj potrebne riadky z návodu, Uloz ako - potvrd prepisanie.

3. chod do UP/STD/i18n/, otvor plane_ru.properties, pridaj tam potrebne riadky, Uloz ako - prepisaj.

4. chod do PaintSchemes/Skins/, pridaj nové priecinky pomenované presne ako v návodnom texte.
Upravil/a Uzin dne 09-02-2012 23:19

Uzin
1stCL_Fucida napsal:
V rámci Frankenplanes jedno z těch lepších...ale pořád Frankenplane Úsměv

Vzhledem k tomu, že zdaleka nejsem takový znalec LW strojů, bych byl zavázán za sdělení, v čem jsou (alespoň ty největší) chyby v Ranwersově Do-17Z. Možná by to zajímalo i další zdejší čtenáře.
Předem děkuji za Váš čas.

1stCL_Fucida
Na první pohled prosklení kabiny, na druhý pohled ocasní plochy, na třetí pohled křídlo Úsměv Více pohledů jsem tomu nevěnoval Úsměv Ale jak říkám, v rámci Frankenplanes je to opravdu jedno z těch lepších, ne-li nejlepších. V rámci možností je to velmi dobře odvedená práce, ale v dnešní době, kdy pro Šturma vznikají už zcela nové 3D modely a s jejich importem není žádný problém, je to přecijen asi trochu zbytečné. I když těžko říct, o kolik je tato práce jednodušší/složitější, než namodelování opravdu celého letadla z gruntu.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
Ano souhlasím, jedná se o nejlepšího frankenštajna vůbec. (udělal jsem si vyjímku a nainstaloval si to Šklebící se)
Tento má obrovskou výhodu v tom že ten model je vskutku relativně přesný co se tvaru týče. Ranwers si dal záležet aby šlapalo i vše ostatní a hlavně damage model což byl vždy kámen úrazu. Při tomto letadle si ani netřeba zapínat představivost že to je skutečně ten stroj co je v seznamu letadel.(což se nedá říci o ostaních, proto jsem si nikdy žádnej neinstaloval)

Nepřesné věci jsou: Přední prosklení nesedí 100% přesně, jsou tam fuky ale na první pohled to není vidět, mapování motorů a ocasu zhora je deformované, tím i textury. Poškozené motory nemají dvoustranný materiál u hřídele vrtule atd ...

Práce to dá hodně, skoro bych řekl takřka stejně jako kdyby dělal update max modelu Do-217 ku 17Z. Inu boží cesty jsou nevyzpitatelné. Holt to rád jinak Šklebící se
Upravil/a magot dne 10-02-2012 10:58

radko1111
Uzin napsal:

2. chod do UP/STD/com/maddox/il2/objects/, otvor air.ini v Notepade, pridaj potrebne riadky z návodu, Uloz ako - potvrd prepisanie.

3. chod do UP/STD/i18n/, otvor plane_ru.properties, pridaj tam potrebne riadky, Uloz ako - prepisaj.

4. chod do PaintSchemes/Skins/, pridaj nové priecinky pomenované presne ako v návodnom texte.

po 60% pad a to som robil presne podla planu Smutný
a pricinok Do17flames tam neni Smutný

trochu som to tu presmejdil a zistil som ze mi chyba button
mozete mi pls nieco o tom povedat moc sa timto veciam nerozumiem
Upravil/a radko1111 dne 10-02-2012 19:47
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Uzin
Priecinok Do17flames stiahnes abo tu

http://www.mediaf...pcyxvbr9m8

alebo vyssie v tomto threadu - u magota.
Cely tento priecinok zkopiruj (po rozbalen) do priecinku UP, kde je i priecinok Do-17Z.

Buttons netreba, no treba mat DiffMod pre UP30RC4, hadam.
Preloz si pomocou Google Translatora cely anglicky navod, to muoze pomuoct.
Upravil/a Uzin dne 10-02-2012 23:12

606_Temp
Uzine, nedá mi to už několik dní spát - Co znamená slovo "Priecinok" ?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Anonymní uživatel
Adresar, folder, slozka

Uzin
606_Tempik napsal:
Uzine, nedá mi to už několik dní spát - Co znamená slovo "Priecinok" ?

Jak píše Kukulo níže.
Já to použil pro radka1111, aby tomu rozuměl. Mojí lámanou slovenštinou
z doby vojny v Prešově v letech 1963-64.Úsměv

Cracken
No, konečně!!!!!!!! Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

F-4 Phantom II

http://www.sas194...682.0.html

YouTube Video

Has
A hurá do Vietnamu!Šklebící seŠklebící se

Uzin
A máme to zadara ! Úsměv
Teď ještě MiG-21, a jedem ! Mrknutí

Cracken
Uzin napsal:
A máme to zadara ! Úsměv
Teď ještě MiG-21, a jedem ! Mrknutí

Ono už by šlo udělat něco teď, ale mrzí mě, že Phantom funguje jen pod DBW 1.7, zatímco Crusader jen pod 1.6.

radko1111
Uzin napsal:

presne takto to robim a nic stale 60% a padne to naozaj to nemam otvarat dal som to tam a vypada to takto otvorim UP a mam tam STD,Do-17Z,Do17flames nema to ist do std 3do a td ??SmutnýSmutnýSmutný
a pokial ide o mig-21 tak ten aky taký asi je

http://www.sas194...262.0.html
Upravil/a radko1111 dne 12-02-2012 22:17
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Cracken

a pokial ide o mig-21 tak ten aky taký asi je

http://www.sas194...262.0.html

Ten Mig není, jinak by tam byl link, odkud se dá stáhnout. O tomhle linku vím už dlouho, podobně jako o Fiatu Cr.32, to jsou ty projekty typu "už za 14 dní", ale kde nic tu nic. Každopádně, doufám, že se jednou dočkáme.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,910 návštěv