Windows Aero je grafický rozhraní.
Mám MSI R9 380 Gaming 4GB. Pokud zapnu stíny (ploché a mělké pro terén), zvýším dohled na velký, anizo na 16x, tak by stejný polet nad Vegas dopadl kolem 35 FPS.
I5 2500K, 16GB RAM a 1060 6GB..právě se chystám na upgrade procesoru a pamětí..
Co mně ale momentálně štve na 1.5. je " problikávání " stínů stromu ve městech..velice rušivé..bliká jako by celé to městské podloží..zajimavé že to dělá at mam stiny zapnuté či vypnuté..
Ani nevím jestli to Windows Aero mam vypnuto,nebo zapnuto..má to nějaký vliv na plynulost? Dneska se po dlouhé době mrknu na Nevadu tak uvidím jak to fičípo těch posledních updatech.
Edit : jen podotknu že hraju na 2K rozlišení, právě přemýšlím, že to stáhnu
Debata se točila o jistém klaunovi, co se nás, AMD uživatele, snaží VELMI slabou argumentací přesvědčit, že nám DCS, případně i další tituly, neběhají tak jak tvrdíme. A i přesto, že jsem mu já i Magot napsali, že odkazovat na 1.5 jako nějaký benchmark ukazatel je naprostá blbost (není sám, kdo to nechápe, viď Petsilde), tak to bude podsouvat dál.
Tady krátká ukázka, jak je A10-7850K naprosto, ale naprosto nepoužitelná...
Nastavení ve hře:
A teď se připravte na úplně nepoužitelných 20 FPS, který si ten rádoby pseudoexpert tipnul: YouTube Video
Všechno to pěkné co DCS nabízí máš kvůli slabému výkonu vypnuté jako je Defferred Shading, pak to graficky dost ztrácí a pohledově tak 10let vývoje zpět a navíc ty vypnuté stíny no fuj.
Opravdu si to pořádně vychutnáváte.
Naštěstí jste poslední dva uživatelé na planetě co tvrdí že s Phenomem je ta správná zábava.
Jestli to máte rádi trhané dobře... ale přestaňte klamat/krmit ostatní pocitovýma nesmyslama!
Debata se točila o jistém klaunovi, co se nás, AMD uživatele, snaží VELMI slabou argumentací přesvědčit, že nám DCS, případně i další tituly, neběhají tak jak tvrdíme. A i přesto, že jsem mu já i Magot napsali, že odkazovat na 1.5 jako nějaký benchmark ukazatel je naprostá blbost (není sám, kdo to nechápe, viď Petsilde), tak to bude podsouvat dál.
Tady krátká ukázka, jak je A10-7850K naprosto, ale naprosto nepoužitelná...
Nastavení ve hře:
A teď se připravte na úplně nepoužitelných 20 FPS, který si ten rádoby pseudoexpert tipnul: YouTube Video
Tak to je parada DCS 2 jede sice o neco lip nez 1.5,ale 1.5 je jedina finalni a hlavne jedina verze DCS na Steamu takze se to vcelku logicky testuje v ni a ne v Alfa verzi DCS 2,no a jinak jako nekoho kdo pred nedavnem mel na blbnuti FX8300 na 4,3ghz dokonce tehdy se stejnym GPU jako mas ty tedy R9 380kou tady dukaz http://www.3dmark.com/fs/7857505 me neustale o "kvalitach" starsich AMD procesoru presvedcovat fakt nemusis vykon byl s tim FX dost zalostnej jak v Arme 3,tak v GTA 5 ,Fallout 4 ,letecky simulatory tomu taky nechutnaly...ve vsech pripadech to FXko 380ku oproti core i5 4690k kterou jsem pouzival v ty dobe opravdu hodne brzdilo,tvuj procesor je jeste slabsi nez FX,takze tvrdit muzes co chces,ale pro herni PC a zejmena na letecky simulatory je tvoje APU (nebo cokoliv do FM2)dost blbe pouzitelny...kazdej ma holt ocividne trochu jiny naroky na hratelnou uroven FPS.
Ahoj
Taky něco přidám, měl jsem Fisheru 6300 od AMD a už nikdy více , šest jader , nebo spíše tři rozdělená do jako šesti jsou pěkný ,ale výkon ani po přetaktování na 4,5Ghz nic moc, ještě že jsem se toho zbavil a koupil "předraženého"intela i5-6600K co jede na 4,4Ghz a nemusím na něm mít kylogramový chladič.
To že vám to ukáže ,že máte vytížení CPU jen 40% nic neznamená , to mi intel ukazuje také ,ale FPS už nemám 35 ale 60 co jsou omezeny monitorem .
Rozdíl je vidět když se mrknete že s AMD CPU grafika také žádné vytížení a po upgrade na intel se grafika může strhnout a je vytěžována skoro ze 100% , tedy v DCS , jinde to je méně , ale to je spíš problém starších simulátorů.
Ale i intel má své mouchy jako to že pokud chcete víc taktovat a ne topit, tak se přepastování rozvaděče tepla nevyhnete.
Moje přání je aby další generace AMD opravdu natrhly pr_el Intelu, aby ty ceny zase byly pro lidi .Ale zatím se vy co chcete lítat simulátory CPU od AMD vyhýbejte obloukem , tedy pokud nebudete samy dělat simulátor co využije více jak 4 jádra ....
[img]http://www.imgup.cz/images/2015/08/30/FCU.png[/img] is not a valid Image.
Pres pristi tyden budu v Praze 10 na skoleni. Rad pokecam s piloty DCS.
Cela rada FX od AMD je slabota, soucasny AMD Ryzen je ale jina trida, a to co kdysi platilo uz neplati, a na DCS plne pouzitelny. Jiste je mozna o chlup pomalejsi nez K Intel ve vykonu na jedno jadro ale jinak plne konkurence schopny, v porovnani s cenou i5k navic prinasi vice muziky s ohledem na budoucnost (vice plnohodnotnych cores).
ta poslední má jen jeden 8pin, čili možná menší spotřeba než 1070
jinak je parametrově lepší
ale těžce mne zaráží ty ceny
proč jsou za 1080 tak nízké ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Asi je to doprodej. Jedna karta je jen na objednání, druhé mají poslední kus a třetí je do dvou dnů. Jinak 1080 musela zlevnit, protože 1080ti se prodává za původní cenu 1080.
Dobrý den všem
Chystám se na částečnou renovaci svého PC ve smyslu výměny GK .Momentálně vlastním sestavu:Intel Core i5-3470,GIGABYTE GA-H77-DS3H - Intel H77 ,GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB ,Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM,Corsair Vengeance Low Profile Black 8GB (2x4G DDR3 1600 ,WD Blue - 750GB .
Chci dokoupit ještě jeden pár ramek a GK vyměnit za tohle MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING 4G, 4GB GDDR5
Tak bych chtěl znát názor zdejších PC guru.
Ked uz chces mat na par rokov pokoj, uvazuj skor o GK s 8 GB. Alebo aspon 6. Chapem, ze je to otazka penazi, a 4 GB su v sucasnej dobe postacujuce, to vsak nemusi onedlho platit. Samozrejme iba v tom pripade, ak si chces geafiku uzit na maxime (z tohoto dovodu som zmenil GK tento tyzden ja). Ak ti bude postacovat nastavenie grafiky na medium alebo low, tych 4 GB je dobra volba.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.