November 25 2024 19:26:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
mha

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Pepe
606_JuLB napsal:

Pepe napsal:

Jestli odinstaluji BoS, musím si nějaké složky zálohovat-myslím nastavení kláves a vylítané skiny včetně zbraní? Díky

Vylietané skíny a spol sú na tvojom účte u Jasona, ovládanie si zálohuj z adresára "\IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data\input", najlepšie celý.

Díky. BoS jsem musel odinstal a pozdě jsem si to uvědomil a tak jsem se chtěl zeptat kolik uhodilo. Kdybych to musel znova odlítat, tak bych to už neinstaloval. zdar Úsměv

310_cibule
Pokud máte zájem o docela slušnou kolekci nových skinů, člověk, který si říká AbortedMan sebral všechny, které do konce února našel na fóru BoS od různých tvůrců, zapakoval je a uložil ke stažení, viz toto vlákno http://forum.il2s...ind-forum/ Soubor stačí rozbalit do \IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data\graphics.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

durynnkx
Dotaz k nastavení pohledu v BOS: Jak změním plynulý posun tak, aby se pohled měnil skokově? Teď se to mění plynule. Jde mi o namapování tlačítka na joysticku pro přiblížení pohledu do zaměřovače (max přiblížení).

Powerty
Zkus nastavit v oddílu Camera v obou sloupcích, FOV change speed - speed na 100% a inertia na 0% a asi bys měl mít vypnuté cinema (nezaškrtnuto).

PS: Používám k rozhlížení TIR, tak nevím, jestli to nebude mít vliv i na něco jiného.

BP_Iceman
Ahoj , a nebo můžeš i v BOS namapovat tři různé klávesy na pohled stejně jako v ROF a pod tu jednu si nastavit pohled přes zaměřovač v libovolném přiblížení a uložit F10.

durynnkx
Powerty napsal:

Zkus nastavit v oddílu Camera v obou sloupcích, FOV change speed - speed na 100% a inertia na 0% a asi bys měl mít vypnuté cinema (nezaškrtnuto).

PS: Používám k rozhlížení TIR, tak nevím, jestli to nebude mít vliv i na něco jiného.

Tohle jsem potřeboval, díky

1stCL_Novotny
[img]https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/1498809_790937940984066_1628609250983133297_o.jpg[/img] is not a valid Image.

Baron
Krasny stroj Úsměv To budu Befkari prskat az s nim budu tocit Vyděšený Myslim novaciokov co pojdu do tociveho dogfightu s Isakom Šklebící se

P.S. Hosani, davajte sem aj link na obrazky, presnejsie na vlakno odkial ste ho zobrali. ctrl+c a potom ctrl+v nie je az take tazkeÚsměv. Nie kazdy vie kde ma informacie k tomu obrazku hladat. Za Noviho sem dam vlakno ja:

http://forum.il2s...ntry243104

do buducna sem davajte link bez upozornovania. Dakujem.
Upravil/a Baron dne 13-03-2015 17:54
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Žel, mám to od tud: https://www.faceb...ik?fref=nf

Baron
No vidis kamarade ani to nebolelo Šklebící se Dik za link uz studujem Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Baron
Loft pustil ďalšie minifotečky Úsměv Link je rovnaký ako predtým Úsměv

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_03_2015/post-2-0-67629800-1426283415_thumb.jpg

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_03_2015/post-2-0-18165100-1426283408_thumb.jpg
Hals - und Beinbruch!

Baron
Dnes bude vonku patch:

http://forum.il2s...ntry244061
Upravil/a Baron dne 17-03-2015 13:34
Hals - und Beinbruch!

Baron
...a je to vonku Mrknutí

http://forum.il2s...ntry244102
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Tak jsem tu 1.010 stáhnul a měl čas na pár minut testování. Viditelná změna jsou ty letiště. Jsou teď vidět slušně. Asi se nedá chtít, aby zasněžené letiště na zasněžené pláni bylo vidět extrémně dobře, ale stávající provedení je asi nejvýraznější od začátku BOSka. Nebije to úplně do očí, ale když to člověk hledá, najde to.
Lítadla lítaj asi pořád stejně. Zkusil jsem minutu v G2 a minutu v Jaku 1 a neměl jsem pocit, že by něco bylo jinak. Večer můžeme zkusit ty nově nelámající se kolečka u He 111. Grafické bugy s mapou a jiné opravy. Jsem hodně zvědavý na tu FW 190, se kterou se snad bude lze dostat na dráhu bez piruet. Dřív to tedy taky šlo, ale za cenu vošoupané brzdy a velkého soustředění.
Non est specifica

Baron
Rumcajs napsal:
...Večer můžeme zkusit ty nově nelámající se kolečka u He 111. Grafické bugy s mapou a jiné opravy. ...

...si piš Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Alan Grey
"Ледяной домик" фокеров на Большом Иване

forum.il2sturmovik.ru/uploads/monthly_03_2015/post-276-0-29496400-1426609184.jpg

zdroj:
http://forum.il2s.../?p=277533

http://www.alan-grey-page.cz/
falkon
"Co hovori?! Uraza nas?!?!?"

310_cibule
Na to je jediná odpověď...

YouTube Video

... alespoň myslím.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
Tak za mňa spokojnosť. Letiská sú dobre vidieť ale nie je to nič prehnané, Fw-190 má opravenú výškovku, hra netrhá ani pri väčšom počte lietadiel v dogfighte (14 nad Verbovkou, 8 Red a 6 Blue v zúrivom fighte, do toho flak a na zemi rovnako zúrivá bitka o letisko - server DED Expert spolu s Rumcajsom a Vlčákom + mraky). Ako hovorím -spokojnosť.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Ten FW 190 udělal zajímavý pokrok. Díky tomu, že vyhodili ten nesmysl s extrémním tuhnutím výškovky, potkala toho fokáče zajímavá nehoda. Totiž z letadla, který bylo snad nejhůř ovladatelné při vysokých rychlostech (700+) se z toho stalo letadlo nejlíp ovladatelné při těchto rychlostech. Zkusil jsem při 800 přitáhnout co to šlo a uspal jsem se. Sice ne hned, ale přesto je to super. To jistě šlo i dřív, ale dělalo se to trimem. Teď na trim člověk nemusí šáhnout a tedy je to mnohem líp řiditelné. Je asi jasné, že se z toho stane drobná konkureční výhoda, která podle všeho tomu typu náleží. Asi je jasné, že to není přímo hru měnící výhoda, ale počítá se.
Dál bych řekl, že drobně sáhli celkově na FM. Lítal jsem s Jakem a G2 a FW 190 a vše mi přišlo těžko popsatelně "lehce příjemnější". Je to celkem decentní změna a asi není postřehnutelná, pokud to člověk nelítá často. Nebo je to možná jen můj pocit. Ten pocit ale říká, že jsou trošku menší ty oscilace Befek při prudkých manévrech.
Zkusil jsem i He 111 a zase jde o pocit. Nemám to změřený. Přijde mi, že jsem cíl viděl trochu dřív, než obvykle. Vůbec viditelnost cílů při level bombení byl docela problém. Zničitelné cíle se ukazovaly o poznání později než třeba statické město. Dnes mi přišlo, že to bylo trochu lepší. Ale je třeba to brát s rezervou, změřený to nijak nemám.
Jo a piloti už nejsou takoví supermani. Nesnesou několik zásahů kanonem do hlavy Pff Ne vážně, lidi nám na serverech docela často umíraj v důsledku střelby. Psali v patch notes, že pilot nepřežije víc jak pancířem nezpomalené 2 - 3 zásahy z 7.62mm. S tím jsem smířenej, sám sebe tipuju, že bych těžko přežil zásah jeden.
Non est specifica

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,043,342 návštěv