November 25 2024 19:27:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Pragr
Shadowdeath napsal:

Já proti slevám nic nemám a ani nechci, aby BOS umřelo.
Ale bohužel, alespoň co pozoruji online, nějak zájem opadá. Nějakou dobu po vydání byly večer stabilně plné 2 až 3 servery (DED, Heavy, Syndykáti), teď pozoruji 1 plný a to ne každý večer.
V takovou chvíli mě nějaká sleva přijde více než příhodná. Ale co já vím, třeba prostě opravdu jenom steam vylosoval na víkend spešl BOSko Úsměv

PS: Prosím poděl se o nějaká čísla, s tím jak si BOS vede. Docela by mě to zajímalo.

Poslední týden deset dní koukám na populaci na serverech a bohužel musím s tebou souhlasit. Mezi 1900 a 2200 což je pro BoS primetime, je online tak kolem 20 lidí na "Expert" serverech. Podle mého je to důsledek naprosté nedotaženosti koncepce. Na Syndicate i DED serveru jede neustále ta samá mise. Navíc ve formě dog fight, což je IMO špatně, jelikož v tomhle směru nemůže BoS konkurovat WT (nemyslím z pohledu simulace letadel, ale konceptu jako takového). Tudíž máme kvalitní simulátor letadel v absolutně sterilním prostředí. To je cesta do pekel a žádná nová mapa tomu nepomůže (dlouhodobě). Zkrátka potřebujeme dotáhnout multiplayer a singleplayer do nějaké kvalitní úrovně, která bude odpovídat simulátoru. Nemáme statistiky, nemáme nějakou návaznost na úspěch či neúspěch mise. A´T let dopadne jak dopadne, je to jedno. Tohle mě osobně úplně demotivuje od lítání BoS a zdá se, že nejsem zdaleka jediný.

Bohužel v tomhle ohledu to vzhledem k vyjádřením vývojářů nevidím nadějně.

Baron
Zaujímavé - napr. včera bolo opäť nutné čakať na pripojenie k Ded serveru, pretože bolo plno. Na Wings 37 hráčov, Syndicate server okolo 20. Čas 20,38. Nesledoval som to, tieto počty som si všimol počas čakania na pripojenie k DeD serveru, kde už lietal Rumcajs. To isté potom absolvoval Tomáš - tiež sa k nám nevedel dostať lebo bolo plno. Snáď stojí z zmienku, že plný bol aj tzv. Ded server Normal. Vychádza to o čosi viac ako 20 ľudí online.
Upravil/a Baron dne 06-03-2015 10:09
Hals - und Beinbruch!

Pragr
Já se dostal ke kompu kolem 2000 a bylo 22 lidí na DED Expert, jinak pusto prázdno (s výjimkou DED Normal). Pokud se to později zvedlo, jedině dobře. Nicméně ten propad lidí tam je a docela významný, za tím si stojím.

Uvidíme co bude dál. Já osobně moc nadějí do letní mapy nedávám, jelikož to připomíná situaci z RoF, kdy se taky objevovaly hlášky, jak se zvedne počet lidí s mapou kanálu a nakonec vše bylo jinak. Pokud se pletu, budu jedině rád.

Rumcajs
Těch lidí, co to online večer lítá, je každý den spíš ke stovce. 19:00 ale není prime time. Ožívá to většinou po osmé. Každý den je navíc jiný. Třeba pátky bývají tradičně slabší. Asik se v Rusku ten den chlastá a nelítá. Naopak čtvrtky jsou fajn, přotože se na Syndikátech lítá "Čtvrteční noc". O víkendech pak člověk večer potká obline něco kolem 120 lidí současně (ne celkově).

S náplní je to zatím slabší. Podle mě je nejdál DED server, kde se člověk může vyřádit v bombardování, bitevničení, stíhání i zásobování. Počet misí je ale slabý. Pravděpodobně to souvisí se stavem FMB. FMB je zjevně věc dost otravná k použití. Čeká se, že se toho chytne někdo, kdo k tomu napíše nástroje, aby se mise daly tvořit nějak jednodušeji. Třeba alespoň základ, aby šel nějak vygenerovat.

Ta náplň posléze vznikne. Mapy přibudou. Letadla taky. Nejde to zjevně tak rychle, jak by si lidi přáli. Ale třeba by se toho dokázal chopit i někdo z nás. Kdyby se někomu povedlo zvládnout souborový formát těch misí, šlo by k tomu napsat generovátko mise, nebo dokonce interaktivní nástroj.
Non est specifica

Pragr
Na FMB už jsem koukal, i když zatím jen letmo. Trochu mne namíchlo, že k tomu nedali ani nějaký alespoň základní popis. Nehledě k tomu, že byla docela sranda vůbec najít, kde se nachází. Vzhledem k tomu, že jsem ho v RoF nikdy nepoužíval a tedy jsem neměl nejmenší ponětí, jak by se to mohlo jmenovat, to byla opravdu paráda Úsměv

Tyler Durden
Příjde FMB a jeho prorok Komunita a zachrání celý simulátorový svět.

313_Nevo
vsetci sli lietat 15ku Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

alfik
Tyler Durden napsal:

Příjde FMB a jeho prorok Komunita a zachrání celý simulátorový svět.

FMB je FMB a Komunita je jeho Prorok - to je tak dobré že si to možná dám i do podpisu! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Baron
Novy Dennik vyvojara Úsměv

http://forum.il2s.../?p=240863
Hals - und Beinbruch!

kvitek
Vnuknul jsem našim myšlenku, že BOS je vhodný dárek, obzlášť, když je teď ve slevě. Šklebící se

Takže: jak je to s tím odemykáním letadel? Prošmejdil jsem celý menu, v profilu je vidět časová osa, že hraním za Lagg-3 se odemkne IL-2 a Yak-3, následně hraním za IL-2 se odemke Pe-2.

Jenže:
- v kampani po dokončení tutoriálu (tj. po 4. misi) mám na letišti hned všechny letadla
- připojím se online na první server a hned zase na výběr všechny letadla

Jak to teda je?

1stCL_Novotny
Ta posloupnost je pouze pro ruskou verzi za pár drobných, tam musíš letadla vylétat. Tady máš všechny cos koupil a vylétáváš si přidaný obsah. Úsměv

Rumcajs
Kvitku, odemykání letadel je jen ve standard edici. Pokud máš premiovou edici, lítá ti hned všechno. Navíc si můžeš na svém účtu odemknout výbavu letadel stiskem jednoho čudlíku bez nutnosti něco vylítávat. Na vylítání pak zbydou jen oficiální skiny. Což je legrace, protože existují už stovky komunitních skinů a ty máš otevřený hned.
Navíc, jestli máš k dispozici Jak 3, ledascos by se tím vysvětlovalo Cool
Non est specifica

kvitek
Dík oběma. A já se na to vylítávání vlastně i docela těšil - takový motivátor. Zrovna skiny mě nějak netrápí, páčto z kokpitu stejně nejsou vidět - tak aspoň ty modifikace jako větší bombičky a tak.

Mimochodem, pustím si quick misi, skočím do šturmoviku, najdu blízkou kolonu, pěkně se rovnám na rychlý průlet a odhoz několika 100kg dárečků, ale než se k nim dostanu, poslední z kolony po mě začne střílet a prvním zásahem poškodí motor, druhým zraní pilota a je vymalováno. Neměl být IL-2 pancéřovaný bitevník?

V expert režimu se nedá zobrazit mapa??? (bez ikon samozřejmě) Mačkám M a nic :-(

A vidí někdo rozdíl mezi zapnutím compact/full instrumentů? Mě to pořád ukazuje to stejné (ne, že by mi nějak to vadilo, chci létat na expert, ale jde o princip).

Jo, a ten Yak-3 je samozřejmě překlep. Vyděšený
Upravil/a kvitek dne 07-03-2015 14:40

Powerty
Opravdová mapa je v BoSu pod "O" jako "Objective". "M" je pouze minimapa.

manny77
Zdary, nějak nemůžu přijít, kde se dá odemknout výbava letadel. Poradíte? Díky. )
Sic transit gloria mundi...

Rumcajs
manny77 napsal:

Zdary, nějak nemůžu přijít, kde se dá odemknout výbava letadel. Poradíte? Díky. )
Výbava se vylítává v kampani. Jak jsi v hlavním menu, tak zvol "Campaign" a začni ji lítat. V hlavním menu je pak volba "Profile" a tam uvidíš, jak na to jsi s jednotlivýma typama.
Non est specifica

Baron
manny77 napsal:

Ak mas premiovu verziu tak tu: https://il2sturmo...m/account/

Kliknes na polozku Activate unlocks.
Hals - und Beinbruch!

Pepe
Jestli odinstaluji BoS, musím si nějaké složky zálohovat-myslím nastavení kláves a vylítané skiny včetně zbraní? Díky

Baron
Nerozumiem celkom otazke - ak si nieco zalohujes, tak to mas zalohovane u kazdeho programu vseobecne. Ohladne BOS - vylietane skiny nie su predsa u teba na serveri ale u nich - takze ti zostanu. Nastavenie klaves je tvoje vlastne, takze po odinstalacii ti nezostanu.
Hals - und Beinbruch!

606_JuLB
Pepe napsal:

Jestli odinstaluji BoS, musím si nějaké složky zálohovat-myslím nastavení kláves a vylítané skiny včetně zbraní? Díky

Vylietané skíny a spol sú na tvojom účte u Jasona, ovládanie si zálohuj z adresára "\IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data\input", najlepšie celý.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,043,354 návštěv