November 25 2024 21:29:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Hoper
52 by se mohlo líbit Horrimu
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Deschain napsal:

Využil bych této diskuze a optal se jestli je v plánu přidat změny počasí, déšť, sníh atd, nebo je to zamítnuté.

To uz tam je. Zavisi na adminovi, ci to na serveri spristupni alebo nie.
Hals - und Beinbruch!

Shadowdeath
Baron napsal:

Deschain napsal:

Využil bych této diskuze a optal se jestli je v plánu přidat změny počasí, déšť, sníh atd, nebo je to zamítnuté.

To uz tam je. Zavisi na adminovi, ci to na serveri spristupni alebo nie.

No nevím, já myslím, že počasí je statické. Sice jsem na fóru četl nějaké debaty, že by to bylo hezké mít proměnlivé počasí, ale myslím si, že to zůstalo jenom na nějakém wish listu.
Uvidíme za týden, až bude FMB Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Deschain
No to sem měl na mysli, dynamickej model, to by byla pecka Úsměv

Rumcajs
Dynamickej model počasí bude mít smysl u misí, který budou trvat hodiny. Na dvouhodinový misi asi význam nemá. I když třeba by se našel úchyl, který by postavil misi, kde by se musel cíl vybombardovat dřív, než se přižene bouřka. U stíhacích misí se to asi tolik neužije. Ty naše lítadla vydržej letět tak hodinu.
Až budou P51 a budou se lítat doprovody svazů B17 nad kontinent, určitě by se taková fíčura hodila. Už to vidím, jak poletíme hodiny s poníkama nad Berlín a zpátky. Než tam doletíme, bombeři se úplně stihnou vožrat a než doletíme zpátky, budou pod vobraz i stihači. Střelci se picnou už nad kanálem, to je asi jasný, ne? No a do toho všeho bude foukat vítr a chvíli bude zataženo, chvíli bouřka a nad Berlínem sluníčko. Čekají nás krásné zítřky.
Non est specifica

Deschain
tebe sem se snazil zachytit na tsku a nenasel sem Šklebící se upgradoval sem pocitac dle tvych rad a ted hraju IL na ultra tak sem ti chtel podekovat co nevidet se ukazu a snad zaletime spolu a das mi nejakou prednasku Šklebící se

1stCLKowalsky
Tak jsem od manželky dostal na ten svátek zamilovanejch tuhle hru,vlastně jsem ji chtěl dostat.Nebudu zde popisovat co je dobře a co není,ale jeden problém se mi stal.Nemůžu donutit ovládání trimu výškovky fungovat na šipky klávesnice.V ovládání je přiřadím k danné funkci ale nic se neděje,teda abych byl přesný nic se neděje u německých letadel ruská fungují.Tak jestli to někdo umíte poraďte mi.

Deschain
jestli se nepletu tak to bude tim ze mas sipky prirazeny na trim, u nemeckejch letadel to neni trim ale stabilizer, je to v nastaveni kousek niz a muzes to mit duplicitne (sipky na trim-rusky, sipky na stabilizer- nemecky)

313_Nevo
Rumcajs napsal:
Ukazuje se, že kluci rusové, ač se navenek tvářej jako největší mistři světa a že tak jak to maj oni, je to vytesáno do kamene pro následující generace, nakonec připouštěj, že to úplně dobře třeba není napoprvé.

Ono sa zvykne hovorit: kazdy novy 'simulator' ma ten najlepsi FM na svete..... len do doby pokial ho v dalsom patchi nezmenia..

na to sme si uz zvykli Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Baron
1stCLKowalsky napsal:

Tak jsem od manželky dostal na ten svátek zamilovanejch tuhle hru,vlastně jsem ji chtěl dostat.Nebudu zde popisovat co je dobře a co není,ale jeden problém se mi stal.Nemůžu donutit ovládání trimu výškovky fungovat na šipky klávesnice.V ovládání je přiřadím k danné funkci ale nic se neděje,teda abych byl přesný nic se neděje u německých letadel ruská fungují.Tak jestli to někdo umíte poraďte mi.

To bude tym, ze Nemci nemaju trim Šklebící se

Musis namapovat Adjustable stabilizer Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
1.009 je venku!

Rumcajs
Tak 1.009 léčí některé neduhy.

Zatím co pozoruju
- Asi docela dramatická změna je zásadní revize německé výškovky. Tedy Bfko a FW. Změna je citelná a k dobru. Letadla nemají snahu jít současně s trimem nahoru do zatáčky či se kroutit. G2 nezvadá čumák v dajvu při trimu do dajvu.
- Kdo lítal rád s Bfkem či FW, bude lítat ještě radši. Ne, nejsou z nich jiná letadla, jen jsou vytrimovaná ze země na cestovní rychlosti. Člověk se s nima tolik nepere. Fakt příjemné to je.
- Nejsem si úplně jist, jestli to je tou novu GK nebo novou verzí, ale přijde mi, že upravili grafiku. Že země není až tak bílá, ale že jednotlivé bílé plochy jsou takové plastičtější. Že to není tak jednotvárné, ale jsou tam různé šmouhy. Navíc skoro určitě jsou měnili vyobrazení letišť.

edit:
- tak ten trim u Bf 109 je modelován fakt hezky. Krom toho že funguje, jak by člověk čekal, funguje i přiměřeně pomalu. Což od toho kola, co má člověk točit, i tak nějak čeká. Rozhodně už s tím nejdou dělat ty psí kusy, co byly zvykem dříve. Nedá se čekat, že by člověk mašinu vytrimovanou na level flight poslal do dajvu a při 700 km/h na něco mířil. Nevytrimovaná mašina = souboj s pákou. Jo, pokrok správným směrem.
Upravil/a Rumcajs dne 24-02-2015 19:52
Non est specifica

Powerty
S tím terénem určitě něco udělali. Kartu mám pořád stejnou a pozoruji stejné změny.

Pepe
Zatím se mohu vyjádřit jen k textůře terénu. Dříve byla o mnoho lepší a reálnější. Teď je to zdrclý tvaroh či co. Veliká škoda. Dříve jsem viděl takové zmrasky-vlnky nafoukané větrem a k velikosti stromů a okoli to bylo v pořádku. nechápu proč a kdo na to šahal, ale potřeboval by plácnout přes ruku neli přes hubu. Musí to vráti!!

Baron
Hm, mne sa prave teraz ta textura zeme vidi lepsia. Nie je to taka "ziariva biela" (pardon za prirovnanie ale lepsie som nenasiel), celkovo mi to pride realnejsie ako predtym. Tie zmrsky a vlnky ako pise Pepe su tam stale, plus zopar novych veci a spolu to vytvara hodne realisticky efekt. Ked sme s Rumcajsom bombardovali tovaren zo 4 k, zhodli sme sa na tom, ze ten pohlad z kabiny He-111 na zem zo styroch klilometrov je hodne blizko tomu, co je v dokumentarnych filmoch. Je to samozrejme vec nazoru.
Hals - und Beinbruch!

Pepe
Dříve jsem viděl toto, takové ty vlnky o kterých jsem psal.

[img]http://www.imghosting.cz/images/372015_2_9_10_26_36.jpg[/img] is not a valid Image.

a teď toto-tvaroch. Ale je to jen moje vnímání a pocity toho terénu.

[img]http://www.imghosting.cz/images/412015_2_25_0_5_18.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
oba druhy povrchu mohou být reálné imho
záleží na okolních vlivech počasí kterej ten sníh zvrásní

Rumcajs
Jestli vono nejde spíš o pohled z výšky?

[img]http://i1343.photobucket.com/albums/o793/rum2cajs/BOS/2015_2_25__13_19_46_zpstdfsfmcx.png[/img] is not a valid Image.
[img]http://i1343.photobucket.com/albums/o793/rum2cajs/BOS/2015_2_25__13_19_54_zps7fhb6ui8.png[/img] is not a valid Image.
Non est specifica

Hot_Dog
No ono by bylo nejlepsi, kdyby nechali obe textury jako dve mapy. Pred patchem to byl krasnej premrzlej prasan pri - 15 zejmena za, jak lyzari rikaji, azuro pocasi, ted je to spis takova obleva okolo nuly, kdy se ten mokrej snih zacina zasirat do hneda tim bahnem z poli apod, a pres noc jak premrzne, tak vytvori ten tvaroh. Obe textury jsou moc pekny a myslim, ze by meli nechat obe jako volbu mapy, pac by je to nic nestalo, jelikoz uz sou hotovy. Proste leden vs brezenÚsměv

Rumcajs
No jasně, mohli bychom si volit, zda to bude lednová bitva o Stalingrad nebo ta březnová. To mi připomíná, když před časem byla na ATAGu (v CloDu) podzimní mapa a na ní udělali misi s loděma plujícíma z Dunkerque k Anglii. Tak se taky někdo na foru ptal "I'm sorry but is this the Dunkerque evacuation in November?". Cool

Mě je to celkem fuk, jaké textury. Ty původní i ty aktuální jsou super. Upřímně si ale myslím, že čerstvě napadaný sníh je k vidění menšinu času. Většinu času je zasněžená zem pokrytá sněhem, který něco pamatuje. Každej pes, co se na sníh vyčurá, snižuje onu zářivou bělost. Aktuální textury jsou při pohledu z výšky super. Skoro bych řekl fotorealistické. Prostě to připomíná letecké fotky reálné zasněžené krajiny. Pro mě to umocňuje zážitek, chcete-li "immersion".
Non est specifica

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,044,623 návštěv