Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
Hoper |
Přidané 20-02-2015 20:17
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
52 by se mohlo líbit Horrimu
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Baron |
Přidané 20-02-2015 22:22
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Deschain napsal:
Využil bych této diskuze a optal se jestli je v plánu přidat změny počasí, déšť, sníh atd, nebo je to zamítnuté.
To uz tam je. Zavisi na adminovi, ci to na serveri spristupni alebo nie.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 21-02-2015 00:20
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Baron napsal:
Deschain napsal:
Využil bych této diskuze a optal se jestli je v plánu přidat změny počasí, déšť, sníh atd, nebo je to zamítnuté.
To uz tam je. Zavisi na adminovi, ci to na serveri spristupni alebo nie.
No nevím, já myslím, že počasí je statické. Sice jsem na fóru četl nějaké debaty, že by to bylo hezké mít proměnlivé počasí, ale myslím si, že to zůstalo jenom na nějakém wish listu.
Uvidíme za týden, až bude FMB
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
Deschain |
Přidané 21-02-2015 09:57
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 348
Založený: 13.02.15
|
No to sem měl na mysli, dynamickej model, to by byla pecka |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 21-02-2015 10:14
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Dynamickej model počasí bude mít smysl u misí, který budou trvat hodiny. Na dvouhodinový misi asi význam nemá. I když třeba by se našel úchyl, který by postavil misi, kde by se musel cíl vybombardovat dřív, než se přižene bouřka. U stíhacích misí se to asi tolik neužije. Ty naše lítadla vydržej letět tak hodinu.
Až budou P51 a budou se lítat doprovody svazů B17 nad kontinent, určitě by se taková fíčura hodila. Už to vidím, jak poletíme hodiny s poníkama nad Berlín a zpátky. Než tam doletíme, bombeři se úplně stihnou vožrat a než doletíme zpátky, budou pod vobraz i stihači. Střelci se picnou už nad kanálem, to je asi jasný, ne? No a do toho všeho bude foukat vítr a chvíli bude zataženo, chvíli bouřka a nad Berlínem sluníčko. Čekají nás krásné zítřky.
Non est specifica
|
|
|
|
Deschain |
Přidané 21-02-2015 10:54
|
Rozkoukaný
|
tebe sem se snazil zachytit na tsku a nenasel sem upgradoval sem pocitac dle tvych rad a ted hraju IL na ultra tak sem ti chtel podekovat co nevidet se ukazu a snad zaletime spolu a das mi nejakou prednasku |
|
|
|
1stCLKowalsky |
Přidané 21-02-2015 19:58
|
Nováček
Příspěvek: 66
Založený: 12.07.09
|
Tak jsem od manželky dostal na ten svátek zamilovanejch tuhle hru,vlastně jsem ji chtěl dostat.Nebudu zde popisovat co je dobře a co není,ale jeden problém se mi stal.Nemůžu donutit ovládání trimu výškovky fungovat na šipky klávesnice.V ovládání je přiřadím k danné funkci ale nic se neděje,teda abych byl přesný nic se neděje u německých letadel ruská fungují.Tak jestli to někdo umíte poraďte mi. |
|
|
|
Deschain |
Přidané 21-02-2015 20:48
|
Rozkoukaný
|
jestli se nepletu tak to bude tim ze mas sipky prirazeny na trim, u nemeckejch letadel to neni trim ale stabilizer, je to v nastaveni kousek niz a muzes to mit duplicitne (sipky na trim-rusky, sipky na stabilizer- nemecky) |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 21-02-2015 21:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Rumcajs napsal:
Ukazuje se, že kluci rusové, ač se navenek tvářej jako největší mistři světa a že tak jak to maj oni, je to vytesáno do kamene pro následující generace, nakonec připouštěj, že to úplně dobře třeba není napoprvé.
Ono sa zvykne hovorit: kazdy novy 'simulator' ma ten najlepsi FM na svete..... len do doby pokial ho v dalsom patchi nezmenia..
na to sme si uz zvykli
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
Baron |
Přidané 22-02-2015 09:45
|
Diskutující
|
1stCLKowalsky napsal:
Tak jsem od manželky dostal na ten svátek zamilovanejch tuhle hru,vlastně jsem ji chtěl dostat.Nebudu zde popisovat co je dobře a co není,ale jeden problém se mi stal.Nemůžu donutit ovládání trimu výškovky fungovat na šipky klávesnice.V ovládání je přiřadím k danné funkci ale nic se neděje,teda abych byl přesný nic se neděje u německých letadel ruská fungují.Tak jestli to někdo umíte poraďte mi.
To bude tym, ze Nemci nemaju trim
Musis namapovat Adjustable stabilizer
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 24-02-2015 18:24
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
1.009 je venku! |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 24-02-2015 19:14
|
Stařešina
|
Tak 1.009 léčí některé neduhy.
Zatím co pozoruju
- Asi docela dramatická změna je zásadní revize německé výškovky. Tedy Bfko a FW. Změna je citelná a k dobru. Letadla nemají snahu jít současně s trimem nahoru do zatáčky či se kroutit. G2 nezvadá čumák v dajvu při trimu do dajvu.
- Kdo lítal rád s Bfkem či FW, bude lítat ještě radši. Ne, nejsou z nich jiná letadla, jen jsou vytrimovaná ze země na cestovní rychlosti. Člověk se s nima tolik nepere. Fakt příjemné to je.
- Nejsem si úplně jist, jestli to je tou novu GK nebo novou verzí, ale přijde mi, že upravili grafiku. Že země není až tak bílá, ale že jednotlivé bílé plochy jsou takové plastičtější. Že to není tak jednotvárné, ale jsou tam různé šmouhy. Navíc skoro určitě jsou měnili vyobrazení letišť.
edit:
- tak ten trim u Bf 109 je modelován fakt hezky. Krom toho že funguje, jak by člověk čekal, funguje i přiměřeně pomalu. Což od toho kola, co má člověk točit, i tak nějak čeká. Rozhodně už s tím nejdou dělat ty psí kusy, co byly zvykem dříve. Nedá se čekat, že by člověk mašinu vytrimovanou na level flight poslal do dajvu a při 700 km/h na něco mířil. Nevytrimovaná mašina = souboj s pákou. Jo, pokrok správným směrem.
Upravil/a Rumcajs dne 24-02-2015 19:52
Non est specifica
|
|
|
|
Powerty |
Přidané 24-02-2015 20:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 246
Založený: 03.06.12
|
S tím terénem určitě něco udělali. Kartu mám pořád stejnou a pozoruji stejné změny. |
|
|
|
Pepe |
Přidané 24-02-2015 21:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Zatím se mohu vyjádřit jen k textůře terénu. Dříve byla o mnoho lepší a reálnější. Teď je to zdrclý tvaroh či co. Veliká škoda. Dříve jsem viděl takové zmrasky-vlnky nafoukané větrem a k velikosti stromů a okoli to bylo v pořádku. nechápu proč a kdo na to šahal, ale potřeboval by plácnout přes ruku neli přes hubu. Musí to vráti!! |
|
|
|
Baron |
Přidané 24-02-2015 23:41
|
Diskutující
|
Hm, mne sa prave teraz ta textura zeme vidi lepsia. Nie je to taka "ziariva biela" (pardon za prirovnanie ale lepsie som nenasiel), celkovo mi to pride realnejsie ako predtym. Tie zmrsky a vlnky ako pise Pepe su tam stale, plus zopar novych veci a spolu to vytvara hodne realisticky efekt. Ked sme s Rumcajsom bombardovali tovaren zo 4 k, zhodli sme sa na tom, ze ten pohlad z kabiny He-111 na zem zo styroch klilometrov je hodne blizko tomu, co je v dokumentarnych filmoch. Je to samozrejme vec nazoru.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Pepe |
Přidané 25-02-2015 13:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Dříve jsem viděl toto, takové ty vlnky o kterých jsem psal.
[img]http://www.imghosting.cz/images/372015_2_9_10_26_36.jpg[/img] is not a valid Image.
a teď toto-tvaroch. Ale je to jen moje vnímání a pocity toho terénu.
[img]http://www.imghosting.cz/images/412015_2_25_0_5_18.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
magot |
Přidané 25-02-2015 13:31
|
Fusioner
Příspěvek: 17621
Založený: 19.06.08
|
oba druhy povrchu mohou být reálné imho
záleží na okolních vlivech počasí kterej ten sníh zvrásní |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 25-02-2015 14:37
|
Stařešina
|
Jestli vono nejde spíš o pohled z výšky?
[img]http://i1343.photobucket.com/albums/o793/rum2cajs/BOS/2015_2_25__13_19_46_zpstdfsfmcx.png[/img] is not a valid Image.
[img]http://i1343.photobucket.com/albums/o793/rum2cajs/BOS/2015_2_25__13_19_54_zps7fhb6ui8.png[/img] is not a valid Image.
Non est specifica
|
|
|
|
Hot_Dog |
Přidané 25-02-2015 15:01
|
Diskutující
Příspěvek: 4034
Založený: 15.10.14
|
No ono by bylo nejlepsi, kdyby nechali obe textury jako dve mapy. Pred patchem to byl krasnej premrzlej prasan pri - 15 zejmena za, jak lyzari rikaji, azuro pocasi, ted je to spis takova obleva okolo nuly, kdy se ten mokrej snih zacina zasirat do hneda tim bahnem z poli apod, a pres noc jak premrzne, tak vytvori ten tvaroh. Obe textury jsou moc pekny a myslim, ze by meli nechat obe jako volbu mapy, pac by je to nic nestalo, jelikoz uz sou hotovy. Proste leden vs brezen |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 25-02-2015 15:18
|
Stařešina
|
No jasně, mohli bychom si volit, zda to bude lednová bitva o Stalingrad nebo ta březnová. To mi připomíná, když před časem byla na ATAGu (v CloDu) podzimní mapa a na ní udělali misi s loděma plujícíma z Dunkerque k Anglii. Tak se taky někdo na foru ptal "I'm sorry but is this the Dunkerque evacuation in November?".
Mě je to celkem fuk, jaké textury. Ty původní i ty aktuální jsou super. Upřímně si ale myslím, že čerstvě napadaný sníh je k vidění menšinu času. Většinu času je zasněžená zem pokrytá sněhem, který něco pamatuje. Každej pes, co se na sníh vyčurá, snižuje onu zářivou bělost. Aktuální textury jsou při pohledu z výšky super. Skoro bych řekl fotorealistické. Prostě to připomíná letecké fotky reálné zasněžené krajiny. Pro mě to umocňuje zážitek, chcete-li "immersion".
Non est specifica
|
|
|