Neviem ako u Vas zafungoval ten patch ale mna stale vyhadzuju z postele co som si zaplatil. Zaujimave na tom je ze ked vstanem pred 6 tak je vsetko v pohode. Ked schcem spat dlhsie tak tam nabehne pikolik a vyhodi ma.
Neviem ako u Vas zafungoval ten patch ale mna stale vyhadzuju z postele co som si zaplatil. Zaujimave na tom je ze ked vstanem pred 6 tak je vsetko v pohode. Ked schcem spat dlhsie tak tam nabehne pikolik a vyhodi ma.
Jestli sis koupil nocleh na den pak tě budou vyhazovat.
Akorát nechápu co tam člověk bude řešit za questy aby nakonec dostal tu Bruncvíkovu zbroj a sekeru, kterou už dávno má. Včetně té sekery, která je slabá jak čajíček ..
A další podivnost je, že tam není Bruncvíkův meč, kterej IRL je na tej soše u karláku jako by vypad z oka, tomu meči co dělaj pro KCD
ovšem jak vypadal originální Braunschweig, před švédem, kdo ví ..
To že černoch nebyl do hry natlačen aby tam byl, ale že to byl tvůrčí záměr a Vávra ho měl v příběhu od počátku to může vyprávět jak chce, ale věřit mu nikdy nebudu.
Ta závěrečná relativizace v rozhovoru s rodiči kdy vás v podstatě peskují za to co bylo cílem snažení příběhu obou her, ta se mi tedy taky dost nelíbila.
Já Jindra, který jsem nekradl, byl poctivý jak to šlo, záchráníl Malešov, Semín, nezabíjel ženy a civilisty a dělal jen to co se muselo udělat, tak mi to nakonec bude někdo všechno vyčítat? A že vás jako nechtějí soudit a steně vás soudí. A když jsem jim řekl že to bylo nutné místo abych se omlouval, tak se nasrali, řekli mi že jsem jako Ištván a šli do prdele, totiž do světla. Nejsem jako Ištván! Ještě že můj pravý otec byl rozumný a předal mi meč.
Taky nechápu proč nebyl Jindra pasován na rytíře. Kurevsky si to zasloužil a podle všech tehdejších pravidel měl být.
První potitulkovou scénu beru od teď jako historický kánon. Takhle přišel Žižka definitivně o oko.
BTW hra je po skončeni rozbitá...
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
No vidiš to, já to teď měsíc vůbec nehrál a hlavní quest s Kateřinou jsem ještě nezačal, stále na začátku Kutné Hory, nechám to ještě dozrát až to trochu pozalepujou Upravil/a magot dne 31-03-2025 15:36
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.