Ultimate edice vyšla i ve Score (podzim 2013) a popravdě jsem čuměl. Taky jsem si myslel, že oficiálně se už v prodeji nikde nic neobjeví (o existenci a několikaměsíčním volném prodeji Ultimate edice jsem neměl ani šajnu a u Krouzy jsem ji asi přehlédl).
[img]http://www.e-airport.wz.cz/il2_score238.jpg[/img] is not a valid Image.
IL2 1946 byla verze 4.07 a obsahovala vše předešlé. (To označení že DVD obsahuje krom 1946 obsahuje i ultimate verzi atd.. je buď neznalost nebo reklamní trik)
patche 4.08 a 4.09beta vyšli pouze na internetu. Ke stažení zdarma.
4.09full a výš je DT = zdarma.
Magote, nebuď naivní. Za to bys měl platit, že tam zdarma přidali DT patche. Určite to pro ně bude účetní položka s 0.
Jo, kdyby měli zakázanou distribuci DT fixů, to by byla věc jiná, ale ty sdílí kde kdo a ještě ses neozval.
Ano, všichni od IBM až po MS dělají věci s názvy produktů a licencí, aby se v tom nikdo nevyznal. Napiš důvod, proč by nemělo 1C. Jedinou páku máš na lokální prodejce a pokud tě uvedou v omyl, můžeš odstoupit od smlouvy, jedno, zdali mají v licenčních podmínkách, že to nejde.
No ono by jsme z nich těch pár centů možná i vytloukly kdyby sjme se ozvali, ale ty by se pak museli rozdělit mezi lidi který se už stejně někde ztratily viz. staré DT a nejsou dostupný. Takže by to byla nesmyslná operace ..
Původně bylo zamýšleno že bude distribuována nová edice ILa z které bude 1C a DT rejžovat, jenže bylo to tak účetně náročný a všichni byly líný se tím zabývat, že se to skrečovalo a vymyslelo se tohle.
Primární bylo dotlačit do šturma Avii-534, šmolíka a mapu Slovenska a ostatní bylo podružné
Upravil/a magot dne 15-02-2017 12:01
Mimochodem, taková lamofská otázka: Il-2 1946 je i na Steamu, je to jaká verze?
A pokud to není 4.09, dá se na Steamu stáhnout třeba ve Workshopu?
A ne-li, neuvažujete o tom?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Mimo jiné, mám doma dvě originální DVD IL2 Sturmovik 1946, kupované před cca deseti lety. Jedno je 4.07m a druhé 4.08m. Paradox je, že dříve kupované DVD je 4.08m a o zhruba půl roku později jsem koupil 4.07m.
4.12.2 legálně schválená DT a Loftem
Dík za info.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
kdyby kukuružníků rusáci vyrobili ještě pár desítek tisíc, tak by ani nepotřebovali žádný další typy, prostě by s tímhle němce taky tak nějak umořili k smrti
ahoj! Po pár letech sem našel znova chuť si zalítat 46ky. Koukám že nejnovější patch je 4.13, poradí někdo jak ho rozchodit, postahoval sem si i ty předešle a hra se ne a ne spustit...
Ahoj, nejdříve si ověř jakou máš verzi základní verzi instalace, tu si ověř jestli ti funguje než něco začneš patchovat.
Jesli máš DVD 1946 pak máš zřejmě verzi 4.07.
Tak pozor ať to nemáš v program files a nahoď na to 4.12.2 MegaPatch, a pak jeď nahoru viz odkaz, 4.13, 4.13.1.... nezapomeň si tam přidat balík ofiko skiny z 4.09 patche. http://www.missio...&c=605
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.