for now it's just a question .... ground probe ... can that idea take a live or not ...
but ... he ( i mean modeller ) estimate his work a little more than it is with He177
(3k usd for nose - Pilot and Nav position 3D and 360 degrees ...
2k usd for waist gunners
3k usd for turrets ... for 7-9 month of work ... it's if Buster Dee and Monguse give permission use for B17 ball turret ...)
i'm just asking ... i can ask it also on SimHQ and M4T ..
Buster work on Lancaster pit, its long way ... Guse later propably help him ...
unofficial = work gratis, no money = DT
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Krása. Radarový operátor bude AI aby pilot mohl pouze pilotovat?
Skrze rádio by to mělo jít ... měla by tam být možnost zhostit se radaru manuálně nebo se domluvit s operátorem přes rádio.
Beta verze kdysi obsahovala 4 verze FUG-220 (A,B,C,D) na čtyřech typech 110tek ale nejsem si jist zda se neimplementuje jen verze D s největším rozsahem ...
Upravil/a magot dne 08-09-2014 23:03
4.13 beta01 zapakována a připravena k testování.
Download linky k nalezení v test subfóru DT, případně mne kontaktuje přes mail/ PM, linky přepošlu - info určeno pro DT testery.
Jak bude otestováno, může to jít ven, pokud tam nebudou nějaký critical bugy.
jej, pozemní radar lahůdka
leteckej palubní radar další
dotaz - půjde na takovýto radarový systém vytvořit specializovaná střela typu vzduch-pozemní radar? (myšleno tak, že se radarovej objekt liší od normálních stacionárních objektů)
pls všichni DT betatesteři kdo máte Gmail pošlete mi via PM vaši adresu, nasdílím s vámi tabulku k testování.
Seznam bugů a známých issue ... Tozzifan nemusí, už jsem ho zařadil ..
Aoj Magote prosím Tě bude 4.13 obsahovat už i 4.12.2 fix?
Přeinstaloval jsem Šturma ale ten odkaz tady nahoře prostě nefachčí. Stahnu ho nainstaluju a nic ve "žlutém géčku je furt 4.12.1 a hra se taky spouští jako 4.12.1 dělal jsem to asi třikrát a nic.
Now that Team Daidalos is revamping IL-2 bombsights, that could be useful. You input your plane parameters (heading, IAS) as well as wind (wind speed and wind direction) and outside air temperature (the latter as optional). You get ground speed, drift angle, bombsight drop angle and time to target (the latter useful also for navigation, not only bombing). Works using Metric and Imperial units.
[img]https://imagizer.imageshack.us/v2/480x800q90/540/MLEAM7.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]https://imagizer.imageshack.us/v2/796x478q90/537/YRhkLS.jpg[/img] is not a valid Image.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.