DCS WWII
|
Baron |
Přidané 04-03-2014 10:53
|
Moderátor
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Njn... Z fóra kickstarteru, nie je to síce také priame ako iní, ale docela výstižné:
https://www.kicks...4/comments
German napsal:
Дорогой Илья,
С идеей этого проекта у тебя появилась возможность реабилитироваться за провал над ЛаМаншем перед сотнями летчиков.
Тебе снова поверили, дали денег. Люди за тебя рвали задницу на форумах и были за это забанены неоднократно.
Почему ты всегда всех подводишь? Не успеваешь по срокам - так зайди на линию и поговори с народом. Зачем так-то.
К чему устраивать местный Майдан? Ты сейчас ведешь себя как Витя Янукович.
Upravil/a Baron dne 04-03-2014 11:03
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-03-2014 11:02
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Taky mě to nepřekvapuje. Sice jsem doufal a dal svojí stovku dolarů, ale s vědomím, že to je hazard. Vzhledem k tomu, že Ilja má svoji historii, bych se divil, kdyby někde sehnal peníze na protahování projektu. Tedy z toho Magotova pohledu, že "buď za hodně dlouho nebo nikdy" bych tu část "za hodně dlouho" vypustil. Na protahování mu nikdo peníze nedá. Zbývá celkem lakonické "nebo nikdy".
Zas ale člověk se může plést. A někdy se na svůj omyl může i těšit. |
|
|
|
Opitze |
Přidané 04-03-2014 11:08
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Hahaha... pomsta je má... Aneb já jsem to říkal... Prorok má vždy pravdu, padněte na kolena a činte pokání, den Páně se přiblížil...
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-03-2014 11:14
|
Stařešina
|
Opitz napsal:
Hahaha... pomsta je má... Aneb já jsem to říkal... Prorok má vždy pravdu, padněte na kolena a činte pokání, den Páně se přiblížil...
Pak se z hlubin vynořil Ilja na bájném oři s hotovou svítící škatulí s nápisem DCS:WWII v ruce a sejmul Opitze jediným rozhodným úderem. Načež zavládla simulovaná nirvána ve Středočechách |
|
|
|
Baron |
Přidané 04-03-2014 11:16
|
Moderátor
|
TYVOE
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Opitze |
Přidané 04-03-2014 11:23
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
Založený: 30.09.05
|
Rumcajs napsal:
Opitz napsal:
Pak se z hlubin vynořil Ilja na bájném oři s hotovou svítící škatulí s nápisem DCS:WWII v ruce a sejmul Opitze jediným rozhodným úderem. Načež zavládla simulovaná nirvána ve Středočechách
ano. tohle je přesně ten rozdíl mezi pravdou a fanfasmagoriemi |
|
|
|
Pepe |
Přidané 04-03-2014 12:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Rumcajs napsal:
Opitz napsal:
Pak se z hlubin vynořil Ilja na bájném oři s hotovou svítící škatulí s nápisem DCS:WWII v ruce a sejmul Opitze jediným rozhodným úderem. Načež zavládla simulovaná nirvána ve Středočechách
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 04-03-2014 14:14
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Ha Opitz. Vítaj synku, někteří už tě oplakali.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 04-03-2014 14:36
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Rumcajs napsal:
[quote] Opitz napsal:
Pak se z hlubin vynořil Ilja na bájném oři s hotovou svítící škatulí s nápisem DCS:WWII v ruce a sejmul Opitze jediným rozhodným úderem. Načež zavládla simulovaná nirvána ve Středočechách [/quote
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh |
|
|
|
Pepe |
Přidané 04-03-2014 14:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Bierglass napsal:
Rumcajs napsal:
[quote] Opitz napsal:
Pak se z hlubin vynořil Ilja na bájném oři s hotovou svítící škatulí s nápisem DCS:WWII v ruce a sejmul Opitze jediným rozhodným úderem. Načež zavládla simulovaná nirvána ve Středočechách [/quote
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh
Taky dobrý
PS: Potíž je v tom, že si toho Boha každý přivlasťnoval. Ať to byl mohaedán, křesťan a nebo Hinduista a nebo nějaký virtuální letec |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 04-03-2014 16:31
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
To už jsem někde slyšel. Buď onehdá na kázání, nebo to říkal Samuel L. Jackson v Pulp Fiction. Teď nevím...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 04-03-2014 17:02
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Even though I walk in the shadow of the valley of death I fear no evil because I am the meaniest motherfucker in the valley |
|
|
|
Serza |
Přidané 04-03-2014 17:30
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
"To deliver unto Evil - Death, dealt swiftly from Above."
What. Sounded like english quotes o'clock to me. |
|
|
|
alfik |
Přidané 05-03-2014 12:30
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Jojo, to se jim to kecá o Bohu, když míří pistolí!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
Serza |
Přidané 05-03-2014 12:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Jaky Buh prosimte.
"By dodal Zlu - Smrt, dorucenou Shora"
Ackoliv to MOZNA nekde v Bibli (nebo tak nekde) je, ja sem to vytahl z predmluvy Warrior Song - Aer Vis - tedy v mem slova smyslu mluvim spise o leteckem bombardovani. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 08-03-2014 10:27
|
Stařešina
|
Tak Ilja se ozval a zjevně se snaží čekající oblažit alespoň použitím netradičních slov.
Actually, I yearn for the day of even yore-er yore. Seems like it was just yesterday when I could say, hey, I’d like to fly plane X. And a month or so later I’d be flying it. It’s only been, what, 10 years since that was the case. Of course, there’s no going back to that. Even the simplest flying games of today probably can’t do an airplane in a month. I myself can barely stand to look, much less to fly, airplanes from 10 years ago. But I am still a bit sad about all the work that goes into the extra quality. If you were to draw a graph on work hours vs simulation quality, the line grows exponentially.
And while you’re here, close but not quite at the self-imposed 100%, progress is very hard to show.
Tedy na závěr sděluje nečekanou pravdu, že tý práce je nějak moc. A že to tím pádem není k ukázání. Čím se dostáváme k tomu, že těch 150k USD mu na to nemůže stačit. Ale to se vědělo hned od začátku. 150k USD je jak plivnutí do moře a to snad věděl i on. DCS by mu snad takové tajemství prozradili dopředu. Zkrátka si myslím, že z toho snad nakonec časem něco bude. |
|
|
|
Baron |
Přidané 08-03-2014 11:19
|
Moderátor
|
Jo. O sedem rokov a dokonci to Team Fusion.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 08-03-2014 11:20
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Rumcajsi, jen nechápu, jak jsi mohl po všech svých předchozích větách napsat tu poslední .
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 08-03-2014 11:40
|
Stařešina
|
1stCL_Fucida napsal:
Rumcajsi, jen nechápu, jak jsi mohl po všech svých předchozích větách napsat tu poslední . Tak já nevěřím na totální naivitu Ilji a především lidí z DCS. Můžou být třeba překvapeni, ale rozhodně vědí, co to je udělat P51D v DCS kvalitě. Tedy povědomí o nákladech na vývoj dalších n kousků prostě měli. A co bude stát další mapa + náplň nějakou akcí to taky věděj, ne? A že to není 150k USD, to je jasné komukoli, kdo se v branži pohybuje, ne? Já samozřejmě vnímám ten Iljův neoprávněný počáteční optimismus. A to že není manažer. A že nevidí dál jak za roh. A že komunikuje snílkovky naivně. Atd ... Ale pokud je pod kontrolou někoho, kdo stojí nohama na zemi, může to dopadnout sice později, ale dobře. ... no nebo nemusí. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 08-03-2014 11:47
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
"pokud je pod kontrolou"
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."